WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Anutka, co ty marudzisz dzisiaj, co?
Ania, smaki to ty masz ostatnio co najmniej podejrzane
Burza przeszła, tera leje okrutnie.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
dobra dobra bo ja juz sama sie nakrecam..
nie no to jest przeciez nie mozliwe
bie dosc ze serducha 2 dni przed owu.. to jeszcze zeby byly pojedycncze plemniczkikaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:a u mnie tak cichutko, tak nudno...dobrze, ze mi laptop dowiezli to moge sobie z Wami popisac bo bym z nudow padła...
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:jajniki pikają, a na testach -
-
Ania_84 wrote:dobra dobra bo ja juz sama sie nakrecam..
nie no to jest przeciez nie mozliwe
bie dosc ze serducha 2 dni przed owu.. to jeszcze zeby byly pojedycncze plemniczki -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A kto ci dowiozl mowilas komus o maluszku ??
Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:wykres piękny... chyba wygrasz zakład i nie usuwam konta ale znikam z forum... każdego
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka, tak stekasz dziś jakbys na @ czekała nie na owu głowa do góry, cycki do przodu i do boju
Karola no właśnie miałam sie pytać czy wiedza o Kropku czy nie. Ale chyba nie chce wiedzieć co wymyslilas za scieme
Sort za błędy jak co, ale z fona pisze bo mi chory chłop zabrał laptopa. Kicha i smarka nad nim, chyba będę musiała później odkazićAnia_84, Anutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Anutka, tak stekasz dziś jakbys na @ czekała nie na owu głowa do góry, cycki do przodu i do boju
Karola no właśnie miałam sie pytać czy wiedza o Kropku czy nie. Ale chyba nie chce wiedzieć co wymyslilas za scieme
Sort za błędy jak co, ale z fona pisze bo mi chory chłop zabrał laptopa. Kicha i smarka nad nim, chyba będę musiała później odkazić -
Anutka wrote:chyba mnie nie lubisz
mała_mi, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynic strasznego, powiedziałam ze lekarz z przychodni cos sobie ubzdurał cos sobie i skierował mnie do szpitala a ze ja jestem cały czas na lekach to zwaliłam, ze to przez nie narazie sie nie dowiedza...musze miec pewnosc, ze ta ciaza rozwinie sie i bedzie zdrowa dopiero po wszystkim powiem...tak jest mi lepiej, ja sie mniej denerwuje i jestem spokojniejsza...oni z reszta tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 20:48
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość