WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:Jestem na oddziale. Narazie jest wszystko dobrze i mam nadzieje ze jutro mnie wypisza. Lekarz w przychodni troche spanikowal i dal skierowanie do szpitala. Tutaj mnie zbadali i jest czysto, bez plamienia. Zarodek jest zywy i mam tetno.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykropek ładnie tetnił ma prawie 4 mm...dostałam tutaj luteine dowcipnie i konska dawke magnezu + cos na skurcze...obym długo tutaj nie lezeła...aha i lekarz w przychodni widział ze odkleja sie kosmowka a w szpitalu tego nie zauwazyli....nie wiem co mam o tym myslec...
Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
Dzieki wszystkimza zyczenia rocznicowe ;*
Karola dobrze, ze z Kropka wszytsko wporzadkukaarolaa lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
A ja wlasnie se dowiedzialm dokladnie jaki model lozka i jaki kolor kupil malzy bo do tej pory powiedzial tylko mateo
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Karola będzie miała dziewczynkę ciocia Anutka ma 6 zmysł i już nie jednej na owu przepowiedziała co będzie
Anutka, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie piekne niebieskie niebo o zachodzie leze przy oknie i tak zerkam sobie jeszcze bym cos zjadła ta bułeczka to za mało...mam banany i paluszki...takze nie umre z głodu do rana
mała napisałas cos o sałatce, a ja bym zjadła taka zwykła jarzynowa ze sledziemAnia_84, mała_mi lubią tę wiadomość