WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:nam ślubu dawaj ten sam ksiądz który będzie Kropka chrzcił więc chyba nie będzie problemów... mam taka nadzieje
Anutka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:tez mam koscielny bo tescie sie uparli, ze ma byc koscielny i koniec...dali pieniadze i o cywilnym nie chcieli słyszec,
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja kosciola jako instytucji nie trawie.. boniestety ale w wiekszosci jestes dobry albo zly .. nie beda mi dyktowac co mam robic ;/
wierze i kiedy chce to ide do kosciola i kiedy chce to sie modle..
i na penwo nie bede dziecku wybierac chrzestnych pod kosciol.. jaksie nie podoba pojde do innego.. bo wiem ze n p zakonnicy nie robia zadnych problemow..czyli sie da .Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja kosciola jako instytucji nie trawie.. boniestety ale w wiekszosci jestes dobry albo zly .. nie beda mi dyktowac co mam robic ;/
wierze i kiedy chce to ide do kosciola i kiedy chce to sie modle..
i na penwo nie bede dziecku wybierac chrzestnych pod kosciol.. jaksie nie podoba pojde do innego.. bo wiem ze n p zakonnicy nie robia zadnych problemow..czyli sie da . -
Tyle ze nie zawsze ksiaze tyle zostaja w jednej parafii ..wiec nie zawsze dostanie sie do tego co dawal slub
-
kaarolaa wrote:nas całe wesele wyniosło ok 15 tys...poniewaz mielismy takie wiejskie wesele w stodole i nie płacilismy za sale...
kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Zajebiaszczo.. matko jak ja bym chciala miec takie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:wszystko zrobilismy sami stoły, krzesła, zastawa, gary były wypozyczone, kucharki, kelnerki wynajete strojenie sali sami robilismy 2 tyg nam to zajeło...cos niesamowitego, fajna atrakcja dla gosci z miasta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 13:21
-
my na poczatku chcielismy tylko cywilny..ale pozniej michal powiexdzial..ze chce koscielny ale u zakonnikow a ja pwoeidzialam ze tylko dwa koscioly wchodza w gre..wiec nie bralismy slubu ani w moim kosciele ani w Michala i jestem z tego pwodu mega szczesliwa..
Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:my na poczatku chcielismy tylko cywilny..ale pozniej michal powiexdzial..ze chce koscielny ale u zakonnikow a ja pwoeidzialam ze tylko dwa koscioly wchodza w gre..wiec nie bralismy slubu ani w moim kosciele ani w Michala i jestem z tego pwodu mega szczesliwa..
-
Karola..cudnie tak my sporo robilismy sami..ael nie az tyle
my ostatnio ogladalismy zdjecia zkubelkiem z KFCkaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:kochana dopiero zauważyłą, że już 9 tydzień zaczęłaś w sumie to 10 bo + 1 sę liczy i piękny opis pod suwaczkiem
Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny