WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:ksiądz-egzorcysta?
Celuś, co Ty mi dzisiaj takie zagadki zapodajesz?
to jakiś sprawdzian? ;P
Taaa ciekawy ciąg skojarzeń ... - powiedział dziadzio Freud tarmosząc brodę - nadaje się, na kozetkę ją ... powieki stają się coraz cięższe ... wdech, wydech ...MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycelia wrote:brafitterka - świadek Jehowy - ksiądz egzorcysta
Taaa ciekawy ciąg skojarzeń ... - powiedział dziadzio Freud tarmosząc brodę - nadaje się, na kozetkę ją ... powieki stają się coraz cięższe ... wdech, wydech ...
to to wino od Mamycelia lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:pampersa zapodaj
no własnie mam już jednego 1 dzień @ powinien wystarczyć na siuski bo na to drugie to widzę że nie bardzo coś jakoś lipnie idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 21:10
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycelia wrote:Droga redakcjo czy gdy dopiszę sobie mdłości, częstomocz itd. i detektor pokaże dużo procent, to będę w ciąży ???
czytelniczka celka l. 32
Droga Celku!
To objawy upojenia alkoholowego.
Powodzenia
Redakcja OF
celia, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:no własnie jak na to patrzę to smiech mnie ogarnia...wkurwiło mnie od rańca a teraz co???? prawie nic??? tylko jakies ochłapy????? nie no tak robic nie będziemy
ja tam bym była dobrej myśli -
MalutkaEve wrote:Droga Celku!
To objawy upojenia alkoholowego.
Powodzenia
Redakcja OF
qrwa, bo się tak chichram że małż z góry się zwlekł żeby sprawdzić czy na pewno się dobrze czuje....MalutkaEve, izabelka04, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny