WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
niby tak .. i bym sie nie martwila jakby to byl tylko sluz podbariony krwia..a nie takie scos jak skrzepik.. bardziej jak galaretka zabarwiona do polowy krwia.. i dzis mne boli jak na okres brzuch ;/ cos misie popieprzylo chyba ;/
-
nick nieaktualny
-
najwczesniej kiedy mialam owulke to 16 dc wiec moze
ale to i tak nic nie zmienia
ale jutro juz sie nie moge doczekacchoc maz sie strasznie stresuje
-
dziewczyny HELP !!!!moj maz uczyc sie grac na skrzypcach AAAAAAAA!!!!!!!!!!!moje uszy
kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobrek. ja dziś na popołudnie do pracy, a tak mi się nie chce... Zagapilam się w moim cyklu i dziś powinnam dostać @ a tu żadnego objawu... chyba ze zaskoczy tak jak ostatnio znienacka. A jak tam Karola u Was?
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Lucy a moze wielki sik jutro
Dawno nie bylo u nas nowych zielonek
mała mi - mnie dzs o 3:30 obudzil pies i kot.. kot bo lasila sie do mnie jak ne wiema pies bo ujadal jak cholera..
ja wlasn umylam glowke, pije kawke, pozniej wydrukuje wyniki, kolo 13 jade do skzoly bo bedzi eprezeska zobacymy co chce ..mamy gadac o nowych warunkach
a o 16 start do wawy -
Aaaa bo dziś wizyta, kurde nie wiem czy chce robić test bo czuje ze to będzie rozczarowanieBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:A ja zostaje w szpitalu. Tydzien tu gdzie leze a pozniej przenosza mnie do olsztyna. Bu a tak sie cieszylam ze moze wroce do domu. Trudno dla malego zniose wszystko.
wrocisz do domk moze tam w Olsztynie jeszcze wspomoga
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny