WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
niby tak .. i bym sie nie martwila jakby to byl tylko sluz podbariony krwia..a nie takie scos jak skrzepik.. bardziej jak galaretka zabarwiona do polowy krwia.. i dzis mne boli jak na okres brzuch ;/ cos misie popieprzylo chyba ;/
-
nick nieaktualny
-
najwczesniej kiedy mialam owulke to 16 dc wiec moze
ale to i tak nic nie zmienia
ale jutro juz sie nie moge doczekac choc maz sie strasznie stresuje -
dziewczyny HELP !!!!moj maz uczyc sie grac na skrzypcach AAAAAAAA!!!!!!!!!!!moje uszy
kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobrek. ja dziś na popołudnie do pracy, a tak mi się nie chce... Zagapilam się w moim cyklu i dziś powinnam dostać @ a tu żadnego objawu... chyba ze zaskoczy tak jak ostatnio znienacka. A jak tam Karola u Was?
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Lucy a moze wielki sik jutro
Dawno nie bylo u nas nowych zielonek
mała mi - mnie dzs o 3:30 obudzil pies i kot.. kot bo lasila sie do mnie jak ne wiem a pies bo ujadal jak cholera..
ja wlasn umylam glowke, pije kawke, pozniej wydrukuje wyniki, kolo 13 jade do skzoly bo bedzi eprezeska zobacymy co chce ..mamy gadac o nowych warunkach
a o 16 start do wawy -
Aaaa bo dziś wizyta, kurde nie wiem czy chce robić test bo czuje ze to będzie rozczarowanieBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:A ja zostaje w szpitalu. Tydzien tu gdzie leze a pozniej przenosza mnie do olsztyna. Bu a tak sie cieszylam ze moze wroce do domu. Trudno dla malego zniose wszystko.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny