WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
ale powiem ci w sekrecie ze Marceli siostry jest bardzo grzezny dawal rodzicom sie wyspac jak zjadl to spal
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uff ulzylo mi jak przeczytałam Karoli posta oby tak dalej
Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Dlatego nie martwie sie tym
A w ogole to powinnam sie bawic na weselu troszke mi przykro ze musze lezec i zlapalam malego dolka, ale robie to wszustko dla malego i niedlugo Marcel mi to wynagrodzi.kierzynka, Anutka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki my dzis znowu latalismy
a rano bylismy na upuscie krwi maz zrobi markery prostaty i jader ..uff sa chyba ok bo mieszcza sie w tych dolnych granicach
martwi mnie jednak spadek testosteronyu w lutym bylo go 230 dzis 174
wzrost FSH u meza z 29 na 31
no i najbardziej zmartwilo mnie TSH pol roku temu 1,01 , 3 miesiace pozniej 0,59 2 miesiace pozniej 0,42 a dzis 0,34 czyli spada... a norma jest od 0,24 chyba mam dobre przeczucie ze to nadczynnosc ;/
U mnei TSH ciagle od roku na tej samej wys 1,89
no i dzis cos mnie zmartwilo ..mianowicie sporo pochodzilam... wrocilismy do domku .. no i poszlam siusiu .. wycieram papierem..a tu na papierze taki jak mini skrzepik w sluzie i troche podbarwiony sluz krwia ..ale taka ciemniejsza... niby dzis 14 dc.. ale plamien nigdy nie mialam ;/ juz wyczytalam i znowu sie matrtwie czy nie jakas torbiel.albo endometrioza czy cus .. ehh no nic zobacze czy sie powtrorzy jak nie to i tak we wtorek pojde do gina niech mi zrobi us
Karola jak tam ??
Anutka jeszcze maly da ci popalic kopniakami -
nick nieaktualnyWitam sie to juz tydzien jak mieszkam w szpitalu. A przede mna jeszcze kilka tyg. Ale zle nie jest. Dzisiaj w nocy znow mi sie lekko zaczely wody saczyc ale widze ze juz przestaja. Przez to spac w nocy nie moglam, budzilam sie...ale walczymy dzielnie dalej, maly puka, stuka wiec wiem ze ma sie dobrze
Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aha czyli ten skonczony tydzien biora za wlasciwy
noo to jeszcze kilka dni
a ja znowu mam sluz podbarwiony krwia ;/ jak nie urok to sraczka ;/ -
nick nieaktualny