WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
amela wrote:Kochana zamiast sprzątać to nadrabiałaś zaległości;D Ja też siedzę już od 8 przy kompie a robota czeka!
jakoś strasznie późno wyznaczyło Ci ovulke!? Masz takie długie cykle?
Opierdzielam się do granic możliwości. Może poza tym, że mój pieso ma dzisiaj jakieś problemy z brzuszkiem i mi zasrał łazienkę to posprzątać było trzeba. Jedyne co to jestem mu wdzięczna, że się nauczył do łazienki chodzić na kafle więc nie ma z tym dużego problemu.
Co do długości cyklu to mam je bardzo nieregularne ale zwykle baardzo długie... Dziwi mnie tylko pojawienie się ponownie objawów wskazujących na płodność. Mimo długich cykli i prawdopodobnie tak naprawdę braku owulacji to kiedy już owu ją wyznaczał to okres w niedługim czasie faktycznie się pojawiał. Mętlik w głowie totalny już mam...amela lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Opierdzielam się do granic możliwości. Może poza tym, że mój pieso ma dzisiaj jakieś problemy z brzuszkiem i mi zasrał łazienkę to posprzątać było trzeba. Jedyne co to jestem mu wdzięczna, że się nauczył do łazienki chodzić na kafle więc nie ma z tym dużego problemu.
Co do długości cyklu to mam je bardzo nieregularne ale zwykle baardzo długie... Dziwi mnie tylko pojawienie się ponownie objawów wskazujących na płodność. Mimo długich cykli i prawdopodobnie tak naprawdę braku owulacji to kiedy już owu ją wyznaczał to okres w niedługim czasie faktycznie się pojawiał. Mętlik w głowie totalny już mam...
masz bardzo mądrego piesia;)
Może tam jednak jakaś fasolka się zadomowiła?!
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Trzeba się nakręcać pozytywnie, juz się zdążyłam nauczyć że płakanie w poduszkę nie sprawi że nagle będę w ciąży. A na obiad proponuję jakiś dobry makaron np ze szpinakiem i serem feta samo zdrowie i pyszności
-
amela wrote:haha ja cały czas siedze przy kompie a juz miałam konczyc i brac sie za okna
masz bardzo mądrego piesia;)
Może tam jednak jakaś fasolka się zadomowiła?!
Mądry po swojej pańci Może faktycznie jakaś fasolka sobie będzie mieszakć u mnie Przeszukałam neta i okazuje się, że jest wiele kobiet którym test sikany pokazuje dwie krechy dopiero 2-3 tyg. po spodziewanej @. Daje jej czas do środy. Jak się nie pojawi to w środę sikam a w razie negatywnego lecę na betę.amela lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Noo - my sie wczoraj nastroiliśmy i nici z tego - zapomnieli,smy ze dzisiaj badania M i lekarz kazał na dzień przed nie współżyc wrrr...no ale dzis moze sobie odbijemy
Ale plus jest z tego ze sobie pogadalismy- tak od serducha i wiele sobie wyjaśniliśmy - ogólnie nawet mi nie bylo żal ze nie bylo serduszek - bo co ma byc to bedzie a przynajmneij wiem jak on to przechodzi
Dzis nawet poprosił czy bym mogła z nim pojsc do lekarza tak zebym z nim była po prostu.. boniu nawet nie myslalam ze on tak to przechodzi ;/
A teraz pracaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 11:40
amela, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczynki
Noo - my sie wczoraj nastroiliśmy i nici z tego - zapomnieli,smy ze dzisiaj badania M i lekarz kazał na dzień przed nie współżyc wrrr...no ale dzis moze sobie odbijemy
Ale plus jest z tego ze sobie pogadalismy- tak od serducha i wiele sobie wyjaśniliśmy - ogólnie nawet mi nie bylo żal ze nie bylo serduszek - bo co ma byc to bedzie a przynajmneij wiem jak on to przechodzi
Dzis nawet poprosił czy bym mogła z nim pojsc do lekarza tak zebym z nim była po prostu.. boniu nawet nie myslalam ze on tak to przechodzi ;/
A teraz praca
Wsparcie partnera jest dla drugiego bardzo bardzo ważne! ;*
Ania_84 lubi tę wiadomość
izabelka04 - Izabela
MalutkaEve - Ewelina
Celia - Magdalena
Japoneczka z Porcelany - Magdalena
Ania_84 - Ania -
Ojjj bardzo wazne - dopeiro wczoraj tak na prawde odetchnęłam bo ostatnio potrzebowałam się wygadać.. a dodatkow wysłuchać co on o tym myśli ...
Stwierdził że troche był zły że tak bardzo to się na Nas odbija..i że boi sie że jak wyjda jego wyniki złe to ze już wogóle się wsio posypie .. ehh .. musze coś wykombinowac zebysmy się zrelaksowali ale tak naprawde ..amela, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ojjj bardzo wazne - dopeiro wczoraj tak na prawde odetchnęłam bo ostatnio potrzebowałam się wygadać.. a dodatkow wysłuchać co on o tym myśli ...
Stwierdził że troche był zły że tak bardzo to się na Nas odbija..i że boi sie że jak wyjda jego wyniki złe to ze już wogóle się wsio posypie .. ehh .. musze coś wykombinowac zebysmy się zrelaksowali ale tak naprawde ..
Wiesz myśle że każdy facet by się denerwował że coś może wyjść nie tak
A Kiedy wyniki?
amela wrote:Dokładnie to bardzo ważne żeby ze sobą rozmawiać
Wiesz myśle że każdy facet by się denerwował że coś może wyjść nie tak
A Kiedy wyniki?
Pierwsza seria badan bedzie za 7-10 dni - póżniej się okaze czy beda dalsze -
Ania nie wpadłabym że ty Ania jesteś
Fajnie że pogdaliście i pogodziliście
Amela, tylko cztery ci zostały? Ja w tmtym tygodniu myłam, mam ich 17 wszystkich....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 12:21
-
mała_mi wrote:Ania nie wpadłabym że ty Ania jesteś
Amela, tylko cztery ci zostały? Ja w tmtym tygodniu myłam, mam ich 17 wszystkich....
no wiesz a noz widelec mogłam miec inne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 12:28
mała_mi lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Ania nie wpadłabym że ty Ania jesteś
Amela, tylko cztery ci zostały? Ja w tmtym tygodniu myłam, mam ich 17 wszystkich....
Ale ręce mnie juz bolą;(Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
amela wrote:Ja póki co mam 4 pkoje. za rok się wyprowadzamy do swojego domu także wtedy będę miała pewnie tyle co Ty
Ale ręce mnie juz bolą;(mała_mi, amela lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ojj dziewczyny mnie czeka 15 okien do umycia.. brrr.. ;/ jednak cześciowo wolałam mieszkać w bloku
A ja właśnie policzyłam, że w dwupokojowym mieszkaniu mam 10 okien w tym jedno balkonowe... Strasznie dużo... A mieszkanie 34m. Nigdy się nad tym nie zastanawiałamamela lubi tę wiadomość