WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh i pewnie sie zastanwia w niektorych momentach czego one sie nacpaly
Karola Marceli pieknie przybywaAnutka lubi tę wiadomość
-
Lucy91 wrote:Haha Ania dajemy czaduuu
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:I keszcze bazyla w to wciagacie
Anutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Zrobilam dzis pierwszy zastrzyk do ivf...Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
To jeszcze poczekamy bo ja mam dlugi protokol... Na razie mam 10 zastrzykow wyciszajacych, a pozniej dopiero stymulacja, ale na razie mam 10dni rozpisane. O reszcie decyzja zapadnie za 10 dni na wizycie....
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:ehh ja sie nie moge doczekac keidy ja na pisze bire 1 zastrzyk
Na nas to spadlo bardzo szybko i z zaskoczenia. Nie bylo czasu na rozmyslania. Jak sie wpisywalismy na liste oczekujacych na ivf rzadowe w lipcu to powiedziano nam, ze rozmowy kwalifikacyjnej mozemy sie spodziewac kolo grudnia. A tu psikus. Poczatek pazdziernika dzwonia, ze juz nas moga zaprosic... Za tydzien od telefonu. Poszlismy. Dostalismy sie bez klopotu, chociaz balam sie czy przez brak iui nas nie odrzuca. Lekarz stwierdzil, ze skoro biore antykoncepcje (przypadek przez ta cyste z niepeknietego pecherzyka) to juz jest praktycznie wyciszenie przed stymulacja w dlugim protokole i pojdziemy za ciosem i po ostatniej tabletce ruszymy z zastrzykami, wiec nawet nie specjalnie mialam czas na zastanawianie sie i przezywanie...
P.s. drugi zastrzyk o niebo lepiej wyszedl mezowi...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Na nas to spadlo bardzo szybko i z zaskoczenia. Nie bylo czasu na rozmyslania. Jak sie wpisywalismy na liste oczekujacych na ivf rzadowe w lipcu to powiedziano nam, ze rozmowy kwalifikacyjnej mozemy sie spodziewac kolo grudnia. A tu psikus. Poczatek pazdziernika dzwonia, ze juz nas moga zaprosic... Za tydzien od telefonu. Poszlismy. Dostalismy sie bez klopotu, chociaz balam sie czy przez brak iui nas nie odrzuca. Lekarz stwierdzil, ze skoro biore antykoncepcje (przypadek przez ta cyste z niepeknietego pecherzyka) to juz jest praktycznie wyciszenie przed stymulacja w dlugim protokole i pojdziemy za ciosem i po ostatniej tabletce ruszymy z zastrzykami, wiec nawet nie specjalnie mialam czas na zastanawianie sie i przezywanie...
P.s. drugi zastrzyk o niebo lepiej wyszedl mezowi...Anatolka lubi tę wiadomość
-
Ja w życiu nie zrobiłabym sobie sama zastrzyku
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
ja robilam sobie preciwzakrzepowe
ale i tak pozostawie ta przyjemnosc tesciowej koncu pielegniarka niech sie przylozy do wnukaAnatolka lubi tę wiadomość