WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow to ja chyba z czymś to pomyliłam ale wtopa.
Gdzieś coś czytałamBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Dzis klulam sie 2 razy za pierwszym razem tak mi sie wbila igla, ze tylko odrobinke puscilam leku i bolalo, ze szok ostatecznie ja wyciagnelam i wbilam w inne miejsce i bylo o niebo lepiej, ale chyba mi zostanie trauma do konca zycia od tych zastrzykow...
-
nick nieaktualny
-
Paszczakin, mam nadzieję, ale mimo wszystko wole jak robi mi mąż na razie. Co nie zmienia faktu, że do piątku muszę sama, bo On ma do pracy na rano... Powiedział mi (i w sumie ma racje), że lepiej, żebym sama się zmobilizowała i przestała bać, bo jak pójdę do przychodni albo do kliniki to żadna pielęgniarka modlić sie nie będzie tylko wbije i wciśnie, aż mi oczy na wierzch wyjdą
p.s. jak się pogrubia np imiona? Ania - Ty tak zrobiłaś przed chwilą...paszczakin, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Anusia, tak samo- czyli psychicznie radosnie(dopoki kartofel ma sie dobrze nic mnie nie zalamie), fizycznie dupa wielka.. w ciagu ostatnich 2 miesiecy nie rzygalam, hmmm, 2 dni w zeszlym tygodniu.. jest wiec nadzieja, ale jest ciezko, bo sil brak na cokolwiek, a praca bardzo absorbuje (praca nie fizyczna, no ale trzba wstac, sie do niej udac i wygladac na troche zywa) i szans na zluzowanie na razie nie mam. moze w przyszlym tygodniu troszke odpoczne..
u Was widze jest szansa, ze sie chlopaki pojawia! zagladam do ciebie do pamietnika, super wiesci..
podobno w II trymestrze sie odzywa wiec moze uz niedlugo
no szanse sa.. zobaczymy co z tego wyjdzie poki co walczymy dalej moze 2015 rok przyniesie nam teraz dobre info.. w styczniu 2014 rozpoczely sie zle.. wiec moze teraz w styczniu przelamiemy passe
Karolaa witamy
Anatolka dokładnie tak jak mówi paszczakin tak tez robie miedzy b -
Anatolka wrote:To jeszcze nie umiem cytować z kilku postów jednocześnie, żeby kilku osobom odpowiedzieć w jednym - to chyba wyższa szkoła jazdy, nie?
np naciskasz na mnie bierzesz cyutj.. to co wyjdzie na dole kopiujesz do drugiego okienka.. pozniej np bierzesz kierzynke.. znowu klikasz cytuj i kopiujesz wklejasz do tego okienka drugiego i piszesz co tam odp..
-
Ania_84 wrote:muszisz otworzyc w nowym oknie i po prostu wklejac cytowania innego wyjscia nie ma
np naciskasz na mnie bierzesz cyutj.. to co wyjdzie na dole kopiujesz do drugiego okienka.. pozniej np bierzesz kierzynke.. znowu klikasz cytuj i kopiujesz wklejasz do tego okienka drugiego i piszesz co tam odp..Anatolka lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny