WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam z pracy i ze spaceru ze zwierzami
Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:no dobra to was już nie będziemy zostawiać bo faktycznie cholera wie co wy możecie we dwie wyrabiać jak nikt nie patrzy
jak nikt nie patrzy to ja różne rzeczy robię, niekoniecznie z Aniącedr697, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:jak nikt nie patrzy to ja różne rzeczy robię, niekoniecznie z Anią
cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:oj będzie będzie na pewno, bo jutro w trasę jedzie mam nadzieje że zdąży na płodne
hihhih chyba że żołnierze dadzą radę
do czwartku
juz dzisiaj zaczął się delikatnie rozciagliwywięc nie wiadomo jak to będzie,a poza tym testowa na teście owu jest jaśniejsza cały czas więc nie wiem o co chodzi juz z tymi testami
hihihioby zdążył
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ba wineczko moze byc
Póki sie nic nie zagniezdziłoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 19:18
MalutkaEve lubi tę wiadomość