WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale tu cicho o tej porze.
cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Ale tu cicho o tej porze.
Japoneczka ja wiem że ty ostatnio lekkie zawirowania w życiu, ale żeby o PIĄTEJ RANO?!
Witam wszystkie panieJa to dziś mam trochę zajęć, więc spadam. Za jaką godzinkę looknę czy ecencia gdzie nie pozaznaczała zielonych kropków. A teraz zanim mam silną wolę WYŁĄCZAM owu i kompa i idę ogarnąć chałupę bo wygląda jak po przejściu tsunami...
biedronka1982, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
-
Japoneczka o 5.30 to ja jeszcze śpię!
Ale teraz przy kawce to co innegoCo się wczoraj działo dziewczyny? Bo zaś żeście tego tyle natrzaskały że dnia mi braknie na nadrabianie :p
U nas zimno i szaro chcę do łóżkacedr697, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek
Kawka jestchwila relaksu a pozniej pracccaaa..
Własnie nadrobiłam coście naskrobały przez wieczóri znowu zaczeły sikac w gacie i o analu gadac..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 08:38
-
Ania_84 wrote:Dzień doberek
Kawka jestchwila relaksu a pozniej pracccaaa..
Własnie nadrobiłam coście naskrobały przez wieczóri znowu zaczeły sikac w gacie i o analu gadac..
A jak o tych sprawach było jak usnęłam to już nadrabiam -
hahaha
e no analu jeszcze nie było chyba?
też bym sie musiała zabrać za pracę -
mała_mi wrote:Ależ jestem z siebie dumna- kwiatki podlane, pranie ogarnięte, podłogi umyte, obiadek się gotuje
A tak wogole to nawet gitto nic ze tempka spadla- ja nie przespalam nocy -i wpierniczam jak głupia wszystko co jest w domu ..
ghehehe
no ale .. obiad juz wymyslonykolo 16 zaczne gotowac - bo i tak małż wróci kolo 20 .. ;/
Ale mam nerwa na tych bęcwałów... z nFZ ... za mało mam roboty zeby jesczze awic sie jednym swiadczeniem z 2009 roku- teraz szukaj go jak wiatru w polu .. <wnerw>Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 11:07
-
Wiem narzekam ale dzis mam taki dzien..to wszystko przez zły biometr... ;/
mała_mi lubi tę wiadomość