WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:u mnie też winko
a zaczęło się w wannie
Kuźwa ja nie mam wanny tyklko prysznic strasznie mi tej wanny brakuje
Kiedyś zapalałam sobie świeczki , puszczałam mmuzyczkę brałam winko i papieroska
EHHHHHHH, CO TO BYŁY ZA CZASY ......
MalutkaEve, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Kuźwa ja nie mam wanny tyklko prysznic strasznie mi tej wanny brakuje
Kiedyś zapalałam sobie świeczki , puszczałam mmuzyczkę brałam winko i papieroska
EHHHHHHH, CO TO BYŁY ZA CZASY ......
dokładnie tak spędziliśmy ostatnie 3 godziny + jeszcze małe bara bara
no i bez papierosa, choć mój małż to chętnie by zapalił
a teraz to zgłodniałam -
a ja zrobiłam sobie popcornik mniammmm
A mój chłopek poszedł do kumpla na męskie pogaduchy pfffffffff he he
więc Celia spoko-majonez nie jesteś sama u mnie też żadnego bzykania nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 20:43
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:a ja zrobiłam sobie popcornik mniammmm
A mój chłopek poszedł do kumpla na męskie pogaduchy pfffffffff he he
więc Celia spoko-majonez nie jesteś sama u mnie też żadnego bzykania nie będzie
nim coś napisałaś ja już wciągnęłam kanapeczkę z sałatka i serkiem zółtym
dodałam trochę majonezu, żeby przynajmnie wiedzieć z czego mi dupa rośnieMILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez takiego plana mialam, ale przeciez jest mecz. No to zdrowie!
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
jeszcze urośnie nie boj sie w ciąży dupsko rośnie no moze nie każda bedzie miala tyle szczęscia co ja i przytyje tyle co ja (jakieś ku..a 23 kilo - masakra)
ehh jak sobie porzypomne jaka ze mnie orka była to mi się odechciewa a ile roboty żeby to zrzucić potem ..........MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe a ja kupiłam sobie malutką wyborową o smaku marakui pycha z lodem w sam raz
a jeśli chodzi o wage to ja mam 80kg przy wzroście 164, więc co to by było w ciąży... uuuuuuuuMILA, MalutkaEve, biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Tez takiego plana mialam, ale przeciez jest mecz. No to zdrowie!
hahaha, u mnie Biedronka to jest tak, że to ja mecze oglądam a małżyk mi tylko towarzyszy (właśnie zasnął zmęczony "winkiem"), więc musiałam wszystko tak zaplanować, żebyśmy się na meczyk wyrobili
jaki jest dobry przepis, żeby mieć wolny wieczór dla psiapsiółek z OF?
wybzykać i upić małżyka ślicznie pochrapujeMILA, biedronka1982, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:hahaha, u mnie Biedronka to jest tak, że to ja mecze oglądam a małżyk mi tylko towarzyszy (właśnie zasnął zmęczony "winkiem"), więc musiałam wszystko tak zaplanować, żebyśmy się na meczyk wyrobili
jaki jest dobry przepis, żeby mieć wolny wieczór dla psiapsiółek z OF?
wybzykać i upić małżyka ślicznie pochrapuje
to żeś sobie wymyśliła no !!MalutkaEve, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:hehe a ja kupiłam sobie malutką wyborową o smaku marakui pycha z lodem w sam raz
a jeśli chodzi o wage to ja mam 80kg przy wzroście 164, więc co to by było w ciąży... uuuuuuuu
mmm też bym sobie coś takiego wypiła, ale puki co tylko winko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny