WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Zemraa wrote:no ładnie pijus-ki
a ja biedna chora na całego
Z nosa leci , kaszle jak zarzynana świnia , wszystko boli....buuuuu
a śluz piękny....nic tylko serduszkować ale jak ???? z takim samopoczuciem
zemra nie świruj tutaj tylko do boju!!! choroba nie zając he he heWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 21:10
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:jeszcze urośnie nie boj sie w ciąży dupsko rośnie no moze nie każda bedzie miala tyle szczęscia co ja i przytyje tyle co ja (jakieś ku..a 23 kilo - masakra)
ehh jak sobie porzypomne jaka ze mnie orka była to mi się odechciewa a ile roboty żeby to zrzucić potem ..........
kochana ja przyrąbałam 27kilo wooooowwwwww to dopiero była orka massssakkkkrrra ale zrzuciłam ponad normęMILA lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:kochana ja przyrąbałam 27kilo wooooowwwwww to dopiero była orka massssakkkkrrra ale zrzuciłam ponad normę
ja też zrzuciłam ale musiałam się napracować teraz waże 55-56 kg
ale powiedziałam sobie że tym razem jeżeli się uda bede ćwiczyć i chodzić na basen i się pilnować ogólnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 21:14
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:ja też zrzuciłam ale musiałam się napracować teraz waże 55-56 kg
ale powiedziałam sobie że tym razem jeżeli się uda bede ćwiczyć i chodzić na basen i się pilnować ogólnie -
nick nieaktualnyWitajcie kochane! Dokladnie! Ja sie dalam wybzykac jak bylam chora.. dlatego sie dałam
Hi hi:-) ja słuchajcie na trzeźwo, wiadomo leki, leże juz w łóżku z moja zosia u boku. Małż na dole męczyk ogląda
podglądam sobie co piszecie i czytam jak sie upijacie :-Zemraa, MILA, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:zemeaa dasz radę ja daję to ty też dasz:) do boju do boju do boju...
Nie no namawiać mnie nie musicie ...tylko jak to zrobić ,żeby małża nie osmarkać ......hihihi
izabelka04, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZemraa wrote:no ładnie pijus-ki
a ja biedna chora na całego
Z nosa leci , kaszle jak zarzynana świnia , wszystko boli....buuuuu
a śluz piękny....nic tylko serduszkować ale jak ???? z takim samopoczuciem
a myślisz, że ja zdrowa? weź, co to w ogóle za argumentmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zemraa wrote:Nie no namawiać mnie nie musicie ...tylko jak to zrobić ,żeby małża nie osmarkać ......hihihi
wiesz, zawsze możesz na wdechu hihihi albo...chusteczki w nos...albo ty na dole to chyba najlepsza opcja,na jeźdźca mógłby być problem hiihihi:)MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny