WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Zemraa wrote:no ładnie pijus-ki
a ja biedna chora na całego
Z nosa leci , kaszle jak zarzynana świnia , wszystko boli....buuuuu
a śluz piękny....nic tylko serduszkować ale jak ???? z takim samopoczuciem
zemra nie świruj tutaj tylko do boju!!! choroba nie zając he he heWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 21:10
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:jeszcze urośnie nie boj sie
w ciąży dupsko rośnie
no moze nie każda bedzie miala tyle szczęscia co ja i przytyje tyle co ja (jakieś ku..a 23 kilo - masakra)
ehh jak sobie porzypomne jaka ze mnie orka była to mi się odechciewaa ile roboty żeby to zrzucić potem ..........
kochana ja przyrąbałam 27kilo wooooowwwwww to dopiero była orka massssakkkkrrra ale zrzuciłam ponad normęMILA lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:kochana ja przyrąbałam 27kilo wooooowwwwww to dopiero była orka massssakkkkrrra ale zrzuciłam ponad normę
ja też zrzuciłam ale musiałam się napracowaćteraz waże 55-56 kg
ale powiedziałam sobie że tym razem jeżeli się uda bede ćwiczyć i chodzić na basen i się pilnować ogólnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 21:14
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:ja też zrzuciłam ale musiałam się napracować
teraz waże 55-56 kg
ale powiedziałam sobie że tym razem jeżeli się uda bede ćwiczyć i chodzić na basen i się pilnować ogólnie -
nick nieaktualnyWitajcie kochane! Dokladnie! Ja sie dalam wybzykac jak bylam chora.. dlatego sie dałam
Hi hi:-) ja słuchajcie na trzeźwo, wiadomo leki, leże juz w łóżku z moja zosia u boku. Małż na dole męczyk ogląda
podglądam sobie co piszecie i czytam jak sie upijacie :-
Zemraa, MILA, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:zemeaa dasz radę ja daję to ty też dasz:) do boju do boju do boju...
Nie no namawiać mnie nie musicie ...tylko jak to zrobić ,żeby małża nie osmarkać ......hihihi
izabelka04, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZemraa wrote:no ładnie pijus-ki
a ja biedna chora na całego
Z nosa leci , kaszle jak zarzynana świnia , wszystko boli....buuuuu
a śluz piękny....nic tylko serduszkować ale jak ???? z takim samopoczuciem
a myślisz, że ja zdrowa? weź, co to w ogóle za argumentmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zemraa wrote:Nie no namawiać mnie nie musicie ...tylko jak to zrobić ,żeby małża nie osmarkać ......hihihi
wiesz, zawsze możesz na wdechu hihihialbo...chusteczki w nos...albo ty na dole to chyba najlepsza opcja,na jeźdźca mógłby być problem hiihihi:)
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny