WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane bo ja juz srubke mam. Najpierw piwo a potem tesciowa moja ukochana przyszła z winem własnej roboty. Teraz se to winko popijam i się zakrztusilam aż co wy tu wyprawiacie
biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
No i oczywiście tylko na moment, bo luby juz spod prysznica wylazi i musze się streszczać teraz co by mi nie usnoł... Postaram się nie smarkac i nie pierdzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 21:59
biedronka1982, Zemraa, MILA lubią tę wiadomość
-
No to ja zawsze na jakąś końcówkę się załapuję U mnie pękła buteleczka winka z niemałżem i jakoś nie miałam śmiałości wyciągać laptopka jak razem siedzieliśmy. A potem otworzyłam i się uśmiałam zdrowo Pamiętam bravo girl
Plan wciąż jest, dziś nie odpuszczę i wykorzystam niecnie
Buziaki kochane, bez Was już bym doła załapała ...biedronka1982, Zemraa, AnBe, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia jestes tu jeszcze? Bo dobranoc powiedziec chcialam. I taki wniosek mam: wino dziala bardziej przeciwbolowo od prochow, a seks po winie usypia. Zwlaszcza jak sie nie-meza osiusia. Boze, kocham kobiecy wytrysk!
MILA, Zemraa, AnBe, MalutkaEve, Katha81 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Celia jestes tu jeszcze? Bo dobranoc powiedziec chcialam. I taki wniosek mam: wino dziala bardziej przeciwbolowo od prochow, a seks po winie usypia. Zwlaszcza jak sie nie-meza osiusia. Boze, kocham kobiecy wytrysk!
A tak w ogóle to na tym etapie chcę po prostu sexu, bo zawsze temperament miałam większybiedronka1982, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to jedziesz z koksem, a ja to juz podziekuje, bo z kwadrans tego posta probuje wystukac.
-
Kurcze dziewczyny chyba muszę zaprzestac staranek, w związku z badaniem TSH wyszlo mi 3,13 to za dużo. Chyba nie będę ryzykować tym bardziej ze juz jednego aniolka mam. Nie wiem co robić, będę szukać gina-endo i w poniedzialek się zapisuje.
MILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
My dziś z M idziemy troche potańczyć Tak dawno nigdzie nie byliśmy, może się trochę zrelaksuje i nie będe tak myślała .
Życze Wam udanego wieczornego winkowania, oczywiście wypijcie również moje zdrówko;P Buziale dla Was Wszystkich
:*
MalutkaEve, MILA, cedr697 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj na filmie Labirynt byłam.. ciekawy nie powiem...
i coś ciężko mi się z łóżka zwlec a samo się nie sprzątnie i obiad nie ugotuje26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹