WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
izabelka04 wrote:to jeszcze nic nie znaczy,objawy są niemal identyczne
będzie dobrze będę trzymać za ciebie kciuki
a gdybyś miała pepino to mogłabyś zatestować już jutro
izabelka04, cedr697 lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:no jutro juz bedzie 4 dzień po spadku więc powinno już wyjsc
ale to wasza decyzja
ja jestem z Tobą powodzenia życzę
i moze zrobie mu ta przyjemnosc
Własnie mnie lewy jajnior z ktorego bybła owolka dobija .... ;/izabelka04 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Zobacze jaka jutro bedzie tempka
i moze zrobie mu ta przyjemnosc
Własnie mnie lewy jajnior z ktorego bybła owolka dobija .... ;/
no zmierz rano a potem sikaniecbaedzo bym sie ucieszyła gdyby Ci sie udalo
bedziemy swietowac na wieczornicy pierwsze dzieciatko
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja byłam - ale jakos odkad poznałam M to sie ..hmm.. bardzo otworzyłam
zreszta nigdy nie miałąm problem z dgadaniem sie ze wszystkimi- szczegolnie z chłopakmi - wszystko o nich wiedziałam ..heheh ktory z iloma dziewczynami był itp itd
nie raz to az mi sie glpio robiło jak mi mówili -- " i dziwnie bo po sxie mi opadł.." no po prostu dawali czadu
ja taka byłam otwarta, ale problemy i się człowiek zamyka na wszystko i wszystkich... unika się ludzi, aby nie było niewugodnych pytań typu : a kiedy dzieci ? już tyle po ślubie"Ania_84, izabelka04, cedr697 lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:no zmierz rano a potem sikaniec
baedzo bym sie ucieszyła gdyby Ci sie udalo
bedziemy swietowac na wieczornicy pierwsze dzieciatko
a moze dzien niepodległosci
Anutka, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:ja taka byłam otwarta, ale problemy i się człowiek zamyka na wszystko i wszystkich... unika się ludzi, aby nie było niewugodnych pytań typu : a kiedy dzieci ? już tyle po ślubie"
Anutka czy ty aby nie przesadzasz no i co z tego ze jestescie rok po slubie???? a poza tym co kogo obchodzi jak wy sobie zycie ukladacie??? nastepnym razem powiedz ze jeszcze nic bo akurat macie inne plany, co kogo obchodzi co wy robicie i zapytaj jeszcze czy nie maja innych zmartwienAnia_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:ja taka byłam otwarta, ale problemy i się człowiek zamyka na wszystko i wszystkich... unika się ludzi, aby nie było niewugodnych pytań typu : a kiedy dzieci ? już tyle po ślubie"
A co do pytan - u na spoki co wiekszosc wie ze ja sie lecze - wiec nie pytaja ;)Zreszta powiedzialam zeby sie nie interesowaliAnutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:Anutka czy ty aby nie przesadzasz no i co z tego ze jestescie rok po slubie???? a poza tym co kogo obchodzi jak wy sobie zycie ukladacie??? nastepnym razem powiedz ze jeszcze nic bo akurat macie inne plany, co kogo obchodzi co wy robicie i zapytaj jeszcze czy nie maja innych zmartwien
wiem, że nikomu nic do tego co i jak się u mnie dzieje, ale bolą mnie tego typu pytania i wole ich unikać... tylko mama i przyjaciółka wiedzą jak jest... myslałam, że jak znajde prace to zapomnę o staranach i trach będzie brzdąc, nawet smiałam się, że w ciążę zachodzi się zawsze w najmniej odpowiednim momencie i kiedy dostałam pracę to pomyślałam, ze to pewnie taki moment i ... nic... straciłam wiarę w cud... wiem, ze to 6 cykl i grzechem jest załamywac sie, bo nie minęły lata tylko kilka miesięcy, ale moja siła w staraniach o dziecko się rozmyła i chyba mam problem...Ania_84, izabelka04, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Izabelka chyba ANutke trzeba przełożyc przez kolano
Anutka - zawsze sa gorsze momenty kiedy człowiek po porstu traci zapał
zobaczysz ze za kilka dni bedziesz liczyła dni do owulki i przyjdzie przypływ energii:)
Ja wiem ze jesli sie teraz nie uda - to zapewen e pierwsze 2-3 dni bede miała dołka.. ale pozniej pewnie sie jakos odbije;)
Bo to my kobiety jestesmy silneAnutka, izabelka04, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:wiem, że nikomu nic do tego co i jak się u mnie dzieje, ale bolą mnie tego typu pytania i wole ich unikać... tylko mama i przyjaciółka wiedzą jak jest... myslałam, że jak znajde prace to zapomnę o staranach i trach będzie brzdąc, nawet smiałam się, że w ciążę zachodzi się zawsze w najmniej odpowiednim momencie i kiedy dostałam pracę to pomyślałam, ze to pewnie taki moment i ... nic... straciłam wiarę w cud... wiem, ze to 6 cykl i grzechem jest załamywac sie, bo nie minęły lata tylko kilka miesięcy, ale moja siła w staraniach o dziecko się rozmyła i chyba mam problem...
kochanie a może teraz jest ten moment przestałaś wierzyć więc i myśleć...piszesz,że myślałaś ze jak znajdziesz prace itp...ale nasza podswiadomosc jest silniejszażyczę Ci z całego serducha żeby wam się wreszcie udało i abyście zatkali te wszystkie niewygodne gębiska
cedr697 lubi tę wiadomość
-
Ania mnie foch minął
Ania_84, izabelka04, Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Anutka wrote:mój mąż odpowiada " w swoim czasie", ale pytanie po czasie powraca ...
Anutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Izabelka chyba ANutke trzeba przełożyc przez kolano
Anutka - zawsze sa gorsze momenty kiedy człowiek po porstu traci zapał
zobaczysz ze za kilka dni bedziesz liczyła dni do owulki i przyjdzie przypływ energii:)
Ja wiem ze jesli sie teraz nie uda - to zapewen e pierwsze 2-3 dni bede miała dołka.. ale pozniej pewnie sie jakos odbije;)
Bo to my kobiety jestesmy silne
oj trzeba i to ze zdwojona siłaAnutka wystawiaj tyłek
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:bijcie, byle by tylko nadzieja wróciła, a najlepiej polejcie mi
ja herbatka valerin fix
a wy ..hmm co chcecie ??
Japoneczka - to superAnutka lubi tę wiadomość