WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Anutko - mój ez miał troche ale mu wytłumaczyłam ze musze sobie tez z kims pogadac o babskichsrawach - i od tej pory sie nie czepia
i teraz on w czasie kiedy ja siedze tu siedzi na swoich forach i grach
jedynym zainteresowaniem mojego jestem ja...wiesz przez te starania o dziecko zamiast być bliżej to oddalamy się od siebie... to 6 cykl i zaczynamy wymyślać jaki mamy problem...
humor miał mi się poprawić na 2 dzień @, jest trzeci a ja czuję się fatalnie... nastawiłam się, że ok 6 cykli będę musiała poczekać na fasoleczkę, ale mój entuzjazm się wypalił...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 18:24
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój mi napalił bo mi zimno
No i kupił serrek homogenzowany <mniam>kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka akurat z tym wciągnięciem rozumiem
Ja też się wciągnęłam
Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Anutka - nine ma co sie kłucic.. i dochodzić
trzeba sobie pogadac, pojsc gdzies razem do kina lub na spacer
ja na swojego sie wydarłam a nastepnego dnia przytuliłam sie do niego i powiedziałam " ale wiesz ze zołza cie kocha.." a on do mnie .. no wiem wiem ..
łobuz tez cie kocha
ale 3 dni wczesniej to znim koty darłam - bo myslalam ze wteyd bedzie owua ten nie miał checi
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Anutka - nine ma co sie kłucic.. i dochodzić
trzeba sobie pogadac, pojsc gdzies razem do kina lub na spacer
ja na swojego sie wydarłam a nastepnego dnia przytuliłam sie do niego i powiedziałam " ale wiesz ze zołza cie kocha.." a on do mnie .. no wiem wiem ..
łobuz tez cie kocha
ale 3 dni wczesniej to znim koty darłam - bo myslalam ze wteyd bedzie owua ten nie miał checi
zazdroszczę tym, które zaliczają wpadkę a z czasem cieszą się, że mają swoje maluchy...a ja głupia tak zawsze uważałam...
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ja własnie mam waniliowy
a wiece co dzis zobił- wraajac z pracy kupił dwa testy <ściana> i przyszedł z bananem na ustach i mowi - no zrobisz ...no to mowie mu za wczesnie ...to sie zfochowałale zaraz mu przeszło bo wytłumczylam mu wsio
Anutka, izabelka04, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:zazdroszczę tym, które zaliczają wpadkę a z czasem cieszą się, że mają swoje maluchy...
a ja głupia tak zawsze uważałam...
przez 2 lata ..bo pierwszy rok to faktycznie uwazalismy
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja własnie mam waniliowy
a wiece co dzis zobił- wraajac z pracy kupił dwa testy <ściana> i przyszedł z bananem na ustach i mowi - no zrobisz ...no to mowie mu za wczesnie ...to sie zfochowałale zaraz mu przeszło bo wytłumczylam mu wsio
nie dziw mu się, chce być ojcemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Anutka akurat z tym wciągnięciem rozumiem
Ja też się wciągnęłam
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:nie dziw mu się, chce być ojcem
i chcial sie zapytac o termometr
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja własnie mam waniliowy
kochanyAnutka lubi tę wiadomość