WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka juz pewnie w Pradze sika
hehe
Biedrona tez si zawineła.. anutka ..kurde bedzie sie lało
Jus1985, MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Dobra cofamy się w czasie, Wasz pierwszy raz.. czy tak go sobie wyobrażałyście
?
i lampiony
I co plazy nie było... morza tez nie.. lampionow nic a nic nawet o swieczki sie nie pokusilWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 20:41
Japoneczka z Porcelany, Anutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Pierwszy raz nie tak sobie wyobrażałam. Był on z moim obecnym i jedynym partnerem w samochodzie i w sumie nie bolało ale on nie mógł dojść w końcu "mały" zaczął opadać i daliśmy sobie spokój na kilka minut a później od nowa Polska Ludowa i znowu powtórka z rozrywki ale jakoś poszło, ale pomyślałam sobie że za często to się kochać nie będziemy. Ale już nast razy były o niebo lepsze już nie w aucie i wogole. A taraz to możemy się kochać codziennie i rozkosz jest mega. Jak sobie wspominamy ten sławny pierwszy raz to śmiać nam się chce
-
Wogole tego nie planowalismy .. były urodziny siostry M ..
no i starsznie sie zmezylismy a tu nagle przez cala noc .. dawalismy czadu - terz to sie nie raz nawet dziwie ze wtedy w ciagu nocy tyle raz .. mozna powiedziec sikalismy .. a teraz musimy nie raz sie zmusic
hehehe
-
Ja się dziwię, że z moim popędem wytrzymałam do pełnoletności
ale pierwszy raz będę pamiętać do końca życia
pamiętam, że leciał jakiś program o sexie przedmałżeńskim czy warto go uprawiać
i krzyczałam "tak, tak, tak" żałuję tylko, że zrobiliśmy to w gumce
od początku "lizałam lizaka przez opakowanie"
ale tak.. jedno z przyjemniejszych (ale bolesnych!) doświadczeń
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Ja się dziwię, że z moim popędem wytrzymałam do pełnoletności
ale pierwszy raz będę pamiętać do końca życia
pamiętam, że leciał jakiś program o sexie przedmałżeńskim czy warto go uprawiać
i krzyczałam "tak, tak, tak" żałuję tylko, że zrobiliśmy to w gumce
od początku "lizałam lizaka przez opakowanie"
ale tak.. jedno z przyjemniejszych (ale bolesnych!) doświadczeń
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiecie co jest najlepsze ze my tak naprawde jesli chodzi o gumke - to moze przez pol roku uzywalismy .. a pozniej to juz jaks nam sie odechialo zreszta po kilku miesiacach znajomosci moj M stwierdzil ze ze mna to on mógłby sie hajtnac ..i jakos nie długo po tym przestalismy sie zabezpieczac no a rok przed slubem - to nawet nie musielismy bo j nie miałam @ <hahaha>
Ale najlepszy tekst to walnal moj M rok przed slubem - to co zawieszamy sexiora na okres do slubu czy nie ..a ja na to no wiesz.. w sumie moglibysmy..a w głowie sobie mowie cholera co ja plete..jego mina bezcenna .. i przez tydzien to serio nawet sie nie zblizał - to mu powiedzialam ze zartowalamMalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Dobra chcesz pikanterii.. wiecc tak nasz pierwszy raz ..
były 21 urodziny siostry M ..
posiedzielismy toche ale pozniej poszlismy do pokoju M .. gdzie uwaga nie było drzwi tylkojakas marna zasłonkazaczał delikatnie - bo fakt faktem był moim pierwszym ..
i dobrze o tym wiedział..
na poczatku byłam strasznie spieta ale umiejetnie masazykiem paluszkami i nie tylko mnie rozluznił
łooo ten jezyczek działa cuda
az mi sie goraco zrobiło
no i tak dalej sie bawilismy.. a tam za sciana impreza jak ta lalawlaczylismy głosno muzyke
a ja tylkow duchu sie modliłam zeby nikt nie wszedl w momencie kiedy bedzie we mnie
suma sumarum..obylo sie bezbolesnie i po pierwszym razie opadlismy na siebie a tu nagle w futryne puka bat M .. Michał wchodze jak nie masz gaci to zaciagaj ..bozze myslalam ze sie spale ze wstydu
na szczescie michal walnal daj mi spokoj spie i nie wchodz bo mnie wybudzisz
po ym odechcialo mi sie ale za 5 min moj znowu zaczal masazyk ..no i tak kilka razy w ciagu nocy nie dal mi spacJus1985, celia, MalutkaEve, mała_mi, Anutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Dobra przyznać się co wy tam oglądacie?
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Ja ze swoim mam cichy dzien. Wczoraj przyszli koledzy M i pili, a ja bylam u kolezanki. I kolo 21 jak juz popili dzwoni i pyta gdzie jestem - i mi sie tak milo zrobilo ze teskn, a on dodal - bo tu trzeba porzadek zrobic i cos ze ktorys zwrocil na podloge. No i tak jak wrocilam to od razu spac do drugiego pokoju a oni do 3 pili. A dzisiaj dopiero po 16 wstal i cisza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 21:05
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Ja ze swoim mam cichy dzien. Wczoraj przyszli koledzy M i pili, a ja bylam u kolezanki. I kolo 21 jak juz popili dzwoni i pyta gdzie jestem - i mi sie tak milo zrobilo ze teskn, a on dodal - bo tu trzeba porzadek zrobic i cos ze ktorys zwrocil na podloge. No i tak jak wrocilam to od razu spac do drugiego pokoju a oni do 3 pili. A dzisiaj dopiero po 16 wstal i cisza
moj na szczescie jak mu sie zdarzyło badz jego koledze zwrócic - to sami posptrzatali bo ja powiedzialam zebedzie dotad lezec dopoki nie sprzatna a kolega bedzie przy tym spal
Moj tylko raz wypalił z tekstem - ja wracalismy z jakiejs imprezy i juz jestesmy blisko domu a ten nagle nie dalej nie pojde nie dam rady ja mu mowie jesczze 6 domow i jestesmy w domku a ten do mnei wez idz wez taczki i mnie podwiezieszWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 21:07
cedr697 lubi tę wiadomość
-
Ze szczegółami
Bardzo doceniam to, że mój ex nie napierał na mnie. Powtarzał mi, że on poczeka aż ja będę gotowa. Zrobiliśmy to u jego siostry w mieszkaniu.. Był delikatny i zwracał uwagę na każdy mój grymas, na każde moje słowo.. Ja zainicjowałam to, na początku to jak zobaczyłam go nago to stwierdziłam " o qrwa przecież on mi gardłem wyjdzie :o" rozluźnił mnie,wchodził bardzo delikatnie.. mimo,że ja delikatna dla jego pleców nie byłamjakoś niedługo po tym przeprowadził się do mnie
zaliczaliśmy sex w różnych miejscach (pamiętny seks w windzie), doprowadzał mnie na szczyty rozkoszy.. ale i rozpaczy.. przez niego stałam się strasznie zazdrosna
przy Nim robiłam swój pierwszy test ciążowy.. o jak ja się wtedy uryczałam, a on się zrobił zielony (taaak źle przeczytał ulotkę) ale jak to facet kilka lat starszy powiedział, że damy radę
spędziliśmy ze sobą 4 lata.. ale się rozstaliśmy
potem poznałam M. z którym jestem do dziś
a eks w tej chwili ma żonę( tydzień depresję miałam, jak się dowiedziałam, że on był pierwszy), ale podobno papuć się niesamowity zrobił
Ania_84, Jus1985, MalutkaEve, mała_mi, Anutka, cedr697 lubią tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
co ja gadam ! M. znałam przed eksem.. ale po rozstaniu po jakimś czasie zaczęłam z M. się umawiać bo uwaga "on się już we mnie nie zakocha, złamałam mu serce kiedyś i już się nie da" i mu udowodniłam
Ania_84, Jus1985 lubią tę wiadomość
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
ojj dziewczynki chyba musze sie polozyc bo mnie jajnior rwie jak cholera..
i musze sie rozplaszczyc zeby nie bolalJus1985 lubi tę wiadomość
-
http://youtu.be/3qhgyA19JEA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 21:44
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
a ja się kładę spać
:* dobranoc dziewczyny
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹