X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Nigdzie nie uciekam tylko nie uwazam by moj pierwszy raz byl wart opowiesci na forum. Hej Ewelina! Dobrze ze jestes mam z kim wkurw na chlopa zapijac!

ja tylko chwile bo to nasz wyjazdowy likend :) ale zapijam czeskie piwko bo pyyyszne :D

a co z chlopem?

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jestem mozesz sciskac

MalutkaEve lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    ja tylko chwile bo to nasz wyjazdowy likend :) ale zapijam czeskie piwko bo pyyyszne :D

a co z chlopem?
    Badac sie dziadyga nie chce! :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Badac sie dziadyga nie chce! :-/

lipa :/

ale w ogole czy byl juz na jakis badaniach?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    lipa :/

ale w ogole czy byl juz na jakis badaniach?
    Ten przypadek to nawet do dentysty nie chodzi! :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm... oczywiscie gadaliscie i nic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    Jeszcze jestem mozesz sciskac

to sciskam mocno mocno :*

Jus1985 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    hmmm... oczywiscie gadaliscie i nic?
    Nie no nie takie nic. Placze wrzaski trzaskanie drzwiami i chlop spi sfochany na kanapie! :-P

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Nie no nie takie nic. Placze wrzaski trzaskanie drzwiami i chlop spi sfochany na kanapie! :-P
    No to dobrze ze on na kanapie. Biedrona jeszcze zawsze masz ultimatum ale od tego moze nie byc odwrotu

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    No to dobrze ze on na kanapie. Biedrona jeszcze zawsze masz ultimatum ale od tego moze nie byc odwrotu
    Tzn? Lapie sie wszystkiego dawaj!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:

nie no wiem, tylko chodzi mi o to czy on wie jakie fo wazne?

moze ugadajcie sie ze Ty zrobisz jakies badanie i on tez jakies... byc moze sie zwyczajnie boi....

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    nie no wiem, tylko chodzi mi o to czy on wie jakie fo wazne?

moze ugadajcie sie ze Ty zrobisz jakies badanie i on tez jakies... byc moze sie zwyczajnie boi....
    Taki byl plan: ja, czekamy, on. Teraz jest faza czekamy, ale ja zaczelam przygotowania do fazy on. Jak widac nie udalo mi sie to! :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Taki byl plan: ja, czekamy, on. Teraz jest faza czekamy, ale ja zaczelam przygotowania do fazy on. Jak widac nie udalo mi sie to! :-/

chyba zwyczajnie nie rozumie wagi tego wszystkiego.... moze jak nie grozba to prosba?

chyba ze dziecko chcesz tylko Ty.. wtedy niczym go nie przekonasz :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    chyba zwyczajnie nie rozumie wagi tego wszystkiego.... moze jak nie grozba to prosba?

chyba ze dziecko chcesz tylko Ty.. wtedy niczym go nie przekonasz :/
    Na razie byla prosba. Mam mu grozic? :O
    Dziecka raczej chce. Lyka grzecznie witaminki. Zobaczymy czy jutro lyknie w koncu ma focha! Bo zmieniam plany, mielismy czekac az moje tabletki zadzialaja! Qwa, a jak nie zadzialaja?! :-/

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Tzn? Lapie sie wszystkiego dawaj!
    No jakbys mu zagrozila rozstaniem bo lata leca a Ty sie mlodsza nie robisz. Nie namawiam do tego bo Ty wiesz najlepiej czy to zadziala czy moze dac odwdotny skutek

MalutkaEve lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpierdziele się, ale co tam..wino wypiłam więc mogę :-) Biedronka, to jest tak z tymi chłopami, że oni się boją porażki. No bo co jak się okaże że to z ich winy, no męskość ucierpi jak nic. Też mnie to denerwuje, bo nam dwa razy nie trzeba mówić co by przed lekarzem nogi rozkładać jak cel szczytny. Ech, szkoda gadać...

Jus1985, biedronka1982, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elinn wrote:
    Wpierdziele się, ale co tam..wino wypiłam więc mogę :-) Biedronka, to jest tak z tymi chłopami, że oni się boją porażki. No bo co jak się okaże że to z ich winy, no męskość ucierpi jak nic. Też mnie to denerwuje, bo nam dwa razy nie trzeba mówić co by przed lekarzem nogi rozkładać jak cel szczytny. Ech, szkoda gadać...
    Dokladnie tak! Moj sie pewnie boi ze go zostawie. Jak to Jus ujela: mlodsza sie nie robie a parcie na dziecko mam i on o tym swietnie wie. Mieczak i cykor! :-P

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Elinku
    Biedroneczko zostawiam Cie w dobrych rekach a ja zaraz bede miala akcje jak tel nie odloze. Buziaki :-*

biedronka1982, Elinn lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    Witaj Elinku
    Biedroneczko zostawiam Cie w dobrych rekach a ja zaraz bede miala akcje jak tel nie odloze. Buziaki :-*
    Znam to skads! Qwa z chlopami! Kolorowch snow i goracego seksu! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski. Ja dzisiaj w smutnym nastroju. Jeszcze mi w pracy koleżanka kostkę niechcący przetrąciła i mam spuchniętą i kuśtykam bo boli. Ją do domu zwolnili wczesniej, a ja w największy zapierdol musiałam zeby zaciskać i latać po całej kuchni w tym jebanym maku :/ wrrrr

Polejcie
    !!

‹‹ 335 336 337 338 339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ