WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElinn wrote:No tylko właśnie nie wolno im dawać takich sygnałów obwiniania, a już nie mówię o "zamienię cię na lepszy model". To podziała zupełnie na odwrót.
Elinn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:To mam sie z nim cackac jak matka z lobuzem? Ja chce dziecko zgoda, ale z nim, a nie w nim!
Heheh cackaj się, niestety oni tylko tak reagująTo takie zwierzęce stworzenia, tylko nagrodami wyszkolisz
MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
popiłam dzizas jaki ja żłop jestem
codziennie
ale co ja poradze ze lubie
Biedrona nic sie nie przejmuj,daj mu porzadnego kopniaka w zad i juz mu przejdzie tak jak dziewczyny pisza boi sie uwłaczenia meskiej godnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 23:00
Elinn, biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:popiłam dzizas jaki ja żłop jestem
codziennie
ale co ja poradze ze lubie
Biedrona nic sie nie przejmuj,daj mu porzadnego kopniaka w zad i juz mu przejdzie tak jak dziewczyny pisza boi sie uwłaczenia meskiej godnosciizabelka04, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI!!!!
wpadłam tylko na chwilkę zobaczyć co u was słychać
ja dziś miałam miły poranek z mężem potem cieżką pracę przy remoncie, mie popołudnie z przyjaciłka a teraz zapowiada się gorący wieczórElinn, MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Qwa! Jakbym chciala boidupe i miekka faje to bym se kupila jorka! Barana tez nie zamawialam! Chcislam samca buchajacego testosteronem!
qrwa Ci faceci jak nie podasz na talerzu to nie wiedza gdzie lodówkabiedronka1982, Elinn, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Qwa! Jakbym chciala boidupe i miekka faje to bym se kupila jorka! Barana tez nie zamawialam! Chcislam samca buchajacego testosteronem!
No nie moge, rasowa babka z ciebie jak nic. I on o tym wie, hehe i pewnie boi się że nie sprosta... Ale serio, ja też nie głaskam mojego bo nie dam psychicznie rady. Ale wiem że to takie stworzenie że jak ja powiem że ma być Tak, to on zrobi na odwrót. Ale jak już jakoś pokombinuje, to się wszystko zrobi. Oni inaczej myślą...MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:qrwa Ci faceci jak nie podasz na talerzu to nie wiedza gdzie lodówka
Dobrze ze mamy tu grupe wsparcia anonimowych alkoholiczek z problemami z plodnoscia! Zdrowie gwiazdy!izabelka04, Elinn lubią tę wiadomość