WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:dobra idę bo rano samochodem po małża muszę jechać a to drugi dzień picia
papaty
Biedrona głowa do góry w razie co na mnie możesz liczyc wiem czego potrzebuja niegrzeczne dziewczynkiizabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien doberek - ja sniadanko
i pracuje .. musze chyba na dwa dni zawiesic dzialalnosc forumowiczek chyba ze wieczorkiem -poznym
-
Dzień dobry
:* a wstałam poczytałam Cosmo
Ania_84, mała_mi, Anutka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
a ja po nieprzespanej prawie nocy bo dopieo kolo 4 usnełam postanowilam sobie wypic kawe- jesczze do mnie zadzwonili zebym wczesniej do pracy przyła o 1,5 godziny wrrr...
-
Ania współczuję
Ja czekam na mój ulubiony program na tlc
a potem jadę na kawę do koleżanki
Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Chyba z wami jeszcze popiję kolejny miesiąc...
mi sie wydaje ze owulka była w tym dniu co mówiłam
wiec spoko luzik
nie takie wykresy konczyly sie na zielono
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Ania współczuję
Ja czekam na mój ulubiony program na tlc
a potem jadę na kawę do koleżanki
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Dobra cofamy się w czasie, Wasz pierwszy raz.. czy tak go sobie wyobrażałyście
?
kompletnie nie... z przymusu pod groźbą "zostawię Cię jak nie"... byłam młoda (17 lat) i głupiawierzyłam w księcia na całe życie, a palant mnie wykorzystał, teraz ma inną rodzinę, żonę, dziecko, widujemy się czasem, ale żałuję, że nie poczekałam z tym na męża, dla niego ja byłam pierwsza
także moje wspomnienia nie są pozytywne
-
Takie tematy mnie wczoraj ominęły, no.
Nadrobilam was. Chciałam tylko powiedzieć że żyje, aczkolwiek kaca mam straaaasznego. Całe szczęście że mamusia nas na obiad dziś zaprosiła, bo moglibyśmy kanapki jeść
melduje się wieczorem, tylko nie wiem czy nie z soczkiem
miłej niedzieli :*
Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość