WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Takie tematy mnie wczoraj ominęły, no.
Nadrobilam was. Chciałam tylko powiedzieć że żyje, aczkolwiek kaca mam straaaasznego. Całe szczęście że mamusia nas na obiad dziś zaprosiła, bo moglibyśmy kanapki jeść
melduje się wieczorem, tylko nie wiem czy nie z soczkiem
miłej niedzieli :*
malutka dlaczego z soczkiem ???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Takie tematy mnie wczoraj ominęły, no.
Nadrobilam was. Chciałam tylko powiedzieć że żyje, aczkolwiek kaca mam straaaasznego. Całe szczęście że mamusia nas na obiad dziś zaprosiła, bo moglibyśmy kanapki jeść
melduje się wieczorem, tylko nie wiem czy nie z soczkiem
miłej niedzieli :*mmm... ale mne uspokaja
same dobrosci tam sa
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:malutka dlaczego z soczkiem ???
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A ty anutka z winkiem sie stawiasz ??
jak będę to z winkiem, dałaś mi do myślenia z ENDO i będę swoje winkiem paść, tak chociaż lampką co 2 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 09:54
mała_mi, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Aniu Ty musisz odpuścić % na najbliższe 9 m-cy
A obaczymy co ma byc to bedziejak do 14tego dostane małpy to bede przynajmniej miala towarzystwo do winka
hehe
A jak nie - to bede wam tu towarzyszyc z herbatka i soczkamiAnutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:jak będę to z winkiem, dałaś mi do myślenia z ENDO i będę swoje winkiem paść, tak chociaż lampką co 2 dni
Anutka, chyba butelka na dwa dni chciałaś napisaćAnia_84, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Ania co za misie ci się marzą, co?
Czarnula głowa do góry, choćby miał być następny, to my ci go uprzyjemnimy
Marza sie marzamała_mi lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:jak będę to z winkiem, dałaś mi do myślenia z ENDO i będę swoje winkiem paść, tak chociaż lampką co 2 dni
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:ja codziennie nie mam ochoty dlatego co drugi dzień
w imię ENDO !!!
hehe - moj to jak widzi rózowa strefe to mowi..teee znowu bedziesz pila ..?
mała_mi, Anutka, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
były w lesie małe misie, ale żaden nie chciał jeść, prosi mama niedzwiedziowa, prosi tatuś duży mis.... Tralalala biedne misie małe misie, co nie chciały jeść
no to ja juz chyba pójdęAnutka, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Tak trzmaj
hehe - moj to jak widzi rózowa strefe to mowi..teee znowu bedziesz pila ..?
Eche, mój mi juz zainstalował zapas wina w pokoju gdzie z kompem przesiaduję, ale stwierdził ze lepiej żebym juz zaszła bo się boi ze w AA wylądujeAnutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:były w lesie małe misie, ale żaden nie chciał jeść, prosi mama niedzwiedziowa, prosi tatuś duży mis.... Tralalala biedne misie małe misie, co nie chciały jeść
no to ja juz chyba pójdę
hehe kogoś tu jeszcze % trzymająmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:mój się wkurza, że znowu z Wami a nie z Nim przesiaduję
kaarolaa, Anutka, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość