WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mąż już się skrada
lecę :* bawcie się ja zamierzam korzystać z mężczyzn ile wlezie! póki sprawia mi to radosć
pa!
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElinn wrote:No nie moge, rasowa babka z ciebie jak nic. I on o tym wie, hehe i pewnie boi się że nie sprosta... Ale serio, ja też nie głaskam mojego bo nie dam psychicznie rady. Ale wiem że to takie stworzenie że jak ja powiem że ma być Tak, to on zrobi na odwrót. Ale jak już jakoś pokombinuje, to się wszystko zrobi. Oni inaczej myślą...
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Jak zyc panie premierze jak zyc?
Dobrze ze mamy tu grupe wsparcia anonimowych alkoholiczek z problemami z plodnoscia! Zdrowie gwiazdy!
i jak żyć panie premierze skoro faceci miękkie jaja są... za AS wypijmy wznieśmy kielony POLEWAMbiedronka1982, Elinn, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elinn wrote:Oj tam, zobaczysz że przetrawi pomalutku i pójdzie na te badania. Tylko szkoda tej szarpaniny całej..
ale Elinn wiesz musi pokazać jaki jest ważny, qrwa głupie pitu pitubiedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElinn wrote:Oj tam, zobaczysz że przetrawi pomalutku i pójdzie na te badania. Tylko szkoda tej szarpaniny całej..
Brakło mi %No chyba ze twoj twardziel to sorry!
Ale i tak wyslij po szklo!
Elinn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny