WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehehe .. przeczytałam to mojemu ..
Jego odzew... Chcesz mnie zamienić na Wibrator ??
Ale za to jakie dobre trunki
Mój jak widzi winko.. to mi mówi ...Tak tak.. wiem to dla dobra twojego tego endo czy jak mu tamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 20:50
cedr697, celia, Zemraa lubią tę wiadomość
-
cedr697 wrote:Ojciec pyta się córki:
- Kiedy wreszcie znajdziesz sobie męża?
- Niepotrzebny mi mąż. Mam wibrator.
Pewnego dnia córka wróciwszy z pracy widzi na stole skaczący wibrator i z oburzeniem pyta się ojca:
- Tato, co Ty u licha robisz?
- Piję z zięciem!!
żarcik taki
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tam najbardziej lubię KADARKĘ czerwoną z biedronki i nawet łeb nie boli następnego dnia, niedawno przetrenowałam wypiłam całe sama a był to litr...wwwooooowwww mój M patrzył i nie wierzył w to co widzi,
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:ja tam najbardziej lubię KADARKĘ czerwoną z biedronki i nawet łeb nie boli następnego dnia, niedawno przetrenowałam wypiłam całe sama a był to litr...wwwooooowwww mój M patrzył i nie wierzył w to co widzi,
Izka, to jest najczęściej pite przez nas winko
oraz chilijskie mocne wytrawne isla negraWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 21:01
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Ojciec pyta się córki:
- Kiedy wreszcie znajdziesz sobie męża?
- Niepotrzebny mi mąż. Mam wibrator.
Pewnego dnia córka wróciwszy z pracy widzi na stole skaczący wibrator i z oburzeniem pyta się ojca:
- Tato, co Ty u licha robisz?
- Piję z zięciem!!
żarcik taki
MalutkaEve rozmowa będzie, bo niedługo klinika nas czeka, a ja czuję, że jakiś mega stres mego niemałża męczy. A moja kobieca intuicja podpowiada mi, że kolejne badanie żołnierzyków go stresuje i takie ostateczne werdykty lekarzy. Muszę go trochę wesprzeć,bo nam pompki nie wyjdąAnia_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:Izka, to jest najczęściej pite przez nas winko
oraz chilijskie mocne wytrawne isla negra
w zeszłym miesiącu byłam na weselu cała noc waliłam wiśniówke 50% aż sie nie skończyła a bawiłam sie do 6 ranocedr697 lubi tę wiadomość
-
dobra idę pomęczyć M bo cos ogląda bez sensu w tv zamiast się mną zająć,a może poprostu dlatego że ja znowu do kompa zasiadłam ):):
pa do juterka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 21:11
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycelia wrote:Boskie
MalutkaEve rozmowa będzie, bo niedługo klinika nas czeka, a ja czuję, że jakiś mega stres mego niemałża męczy. A moja kobieca intuicja podpowiada mi, że kolejne badanie żołnierzyków go stresuje i takie ostateczne werdykty lekarzy. Muszę go trochę wesprzeć,bo nam pompki nie wyjdą
Celuśka to pogadajcie koniecznie, żeby się nie bał, bo to w końcu ma być Wasza wspólna decyzja. Kciukam i kochajcie się :* -
celia wrote:A moja kobieca intuicja podpowiada mi, że kolejne badanie żołnierzyków go stresuje i takie ostateczne werdykty lekarzy. Muszę go trochę wesprzeć,bo nam pompki nie wyjdą
Ojjj...to facetów strasznie stresuje.. wiem jak mój reaguje.... chodzi przydzumiony.. oglada jakies durne filmy ... dołujące.. i ogólnie wtedy zaczynaja się pytania.. ale nawet jak wyjda zle to bedziesz mnie kochac.. ??
wariat.. mówie mu żeby sie nie martwił ze nawet jak wyjda zle to trudno sprubujemy je podreperowac a jak nie to znajdziemy inne wyjscie
A ten swoje ...
Ostatnio tak sie zestresował ze wolal pracowac niz isc na badanie ...
Ale jak wyszło coś w posiewie to zaczał odrazu sie leczyc .. nawet ma rozpiske co jak ma brac od ktorego do ktorego .. za ie powtórzyc badanie..celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Al jak tylko widze że mu się dzumolka włącza to biore sie za masazyk .. i relaksuje go .. hihih
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:Celuśka to pogadajcie koniecznie, żeby się nie bał, bo to w końcu ma być Wasza wspólna decyzja. Kciukam i kochajcie się :*
Decyzja już zapadła i nie mamy wątpliwości co do dalszych kroków.
Ale kobitki pamiętajcie, że facet jest tylko słabym facetem i czasem różne rzeczy go przerastają Trza być silną, przytulić i powiedzieć, że wszystko będzie ok A potem to już tylko zabawa i ćwiczeniaMalutkaEve, Zemraa, biedronka1982, Lillenka lubią tę wiadomość