WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę,że właśnie boją się tej odpowiedzialności. Od zawsze przecież powtarzano im, że baba do garów, a oni muszą utrzymać dom, spłodzić syna zasadzić drzewo i o ile nam łatwiej jest pojąc to, że mamy kłopot ze śluzem, pękającymi pęcherzykami itp. To im ciężej jest przyswoić to, że coś z ich nasieniem jest nie tak.. powtarzano im, że mają być herosami i Panami..
Więc im mniej wiedzą jaki mamy etap cyklu tym lepiej, takie moje zdanie. Żaden facet chyba nie chciałby wiedzieć, że jest maszynką do robienia dzieci a poza dniami płodnymi jest nie ważny i nie potrzebny..
więc dziś zdrówko za naszych małżów i niemałżów :*biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Myślę,że właśnie boją się tej odpowiedzialności. Od zawsze przecież powtarzano im, że baba do garów, a oni muszą utrzymać dom, spłodzić syna zasadzić drzewo i o ile nam łatwiej jest pojąc to, że mamy kłopot ze śluzem, pękającymi pęcherzykami itp. To im ciężej jest przyswoić to, że coś z ich nasieniem jest nie tak.. powtarzano im, że mają być herosami i Panami..
Więc im mniej wiedzą jaki mamy etap cyklu tym lepiej, takie moje zdanie. Żaden facet chyba nie chciałby wiedzieć, że jest maszynką do robienia dzieci a poza dniami płodnymi jest nie ważny i nie potrzebny..
więc dziś zdrówko za naszych małżów i niemałżów :*
i chyba przyjmę taką taktykę i koniec z nim rozmów na temat mojego okresu, dni płodnych, owulacji i samego robienia dzieci i zobaczymy. może wtedy ja też będę miała na to wszystko mniejsze ciśnienieJaponeczka z Porcelany, Zemraa lubią tę wiadomość
-
może i masz rację Japoneczko nie trzeba im nic mówić,choć mój ostatnio po seksie powiedział "no jak z tego nie będzie dziecka to ja już nie wiem" a ja w myślach "ale to są dni nie płodne,nie ma opcji"heheheh
Jus taki mam właśnie plan,nie będę nic robiła napewno sie zregeneruje i przyjedzie naładowany i sam zacznie tylko czy wtedy nie będzie za późno??? heeh zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 21:11
-
To chyba nasza cecha narodowa, że chcemy żeby inni mieli gorzej
ale my drogie Panie na jednym wózku jedziemy Dzisiaj będziemy zabijać tżtów a jutro ich kochać ponad normęJus1985 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
izabelka04 wrote:może i masz rację Japoneczko nie trzeba im nic mówić,choć mój ostatnio po seksie powiedział "no jak z tego nie będzie dziecka to ja już nie wiem" a ja w myślach "ale to są dni nie płodne,nie ma opcji"heheheh
Ja dla swojego mam zawsze nie płodne. A jak mam płodne i się na sex nie zanosi to kładę się obok i obetrę sie tak jak on lubi i ... lecą wioory
Ale tylko ja wiem że owula jestbiedronka1982, izabelka04, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie no, na pewno się pogodzimy, tego jestem pewna. przyjdzie zaraz z koncertu i będzie się przymilał, ja już go znam. kocham go nad życie, ale odkąd zaczęliśmy na poważnie o dziecku myśleć, to częściej się niestety kłócimy. a to że nie będzie jadł witamin, a to że ma ochotę na fajkę a ja mu zabraniam z teściową raz na jakiś czas zapalić (dzisiaj sama paliłam w pracy choć nie palę w ogóle-myślalam, ze mnie to uspokoi), itp.
a potem i tak przyznaje mi rację, choc nagadać sie trzeba długo i mozolnie... -
Japoneczka z Porcelany wrote:To chyba nasza cecha narodowa, że chcemy żeby inni mieli gorzej
ale my drogie Panie na jednym wózku jedziemy Dzisiaj będziemy zabijać tżtów a jutro ich kochać ponad normęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 21:17
Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość
-
Jus ja mojego też nie ma go tu to mnie nie wqrwia26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:najgorsze jest to, że po owu potrafimy się nie kochać wiele dni, tak jakby w ogole nie czuł potrzeby a ja mam babską dumę i nie chce za każdym razem zachęcać go do tego i inicjować seksu
Napisałam też na męskim wątku. Dziewczyny dla mnie najgorszym problemem jest błędne koło - on nie ma ochoty (stresuje się, za dużo myśli itp.), mnie frustruje 'proszenie się' i sama przestaję mieć przyjemność - w końcu on ma ochotę - ja myślę, że pewnie się zmusza, więc nie chcę - to on się znowu stresuje i tak w kółko masakra !!!!MalutkaEve, MILA lubią tę wiadomość
-
no i zadzwonił udawał że jest pijany (no bo jak na trzeźwo nie będzie prosił żebym wróciła)
A ja jutro będę bo dzisiaj jestem zajęta padam normalnie ze śmiechu
Najgorsze jest to że pewnie bałagan będzie ehh ... śmiech mi przeszedłMalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Ło matko Malutka czemu ty piszesz o mnie??
Napisałam też na męskim wątku. Dziewczyny dla mnie najgorszym problemem jest błędne koło - on nie ma ochoty (stresuje się, za dużo myśli itp.), mnie frustruje 'proszenie się' i sama przestaję mieć przyjemność - w końcu on ma ochotę - ja myślę, że pewnie się zmusza, więc nie chcę - to on się znowu stresuje i tak w kółko masakra !!!!
egh...no to mamy tak samo, jak Cię to pocieszy...