X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę,że właśnie boją się tej odpowiedzialności. Od zawsze przecież powtarzano im, że baba do garów, a oni muszą utrzymać dom, spłodzić syna zasadzić drzewo i o ile nam łatwiej jest pojąc to, że mamy kłopot ze śluzem, pękającymi pęcherzykami itp. To im ciężej jest przyswoić to, że coś z ich nasieniem jest nie tak.. powtarzano im, że mają być herosami i Panami..

Więc im mniej wiedzą jaki mamy etap cyklu tym lepiej, takie moje zdanie. Żaden facet chyba nie chciałby wiedzieć, że jest maszynką do robienia dzieci a poza dniami płodnymi jest nie ważny i nie potrzebny..

więc dziś zdrówko za naszych małżów i niemałżów :*

biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 37 ‘single ready to mingle’
    💊 Euthyrox N 25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem, czy powinno mi być lepiej, że mamy podobne problemy i nie jestem w tym osamotniona, ale to chyba jednak mimo wszystko słabe pocieszenie :/

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka nie płacz nie warto i tak się pogodzicie tylko najważniejsze żeby to facet przepraszał
    Izuś jak wròci i będzie już po owu to siè nie dobieraj do niego poczekaj ile mu to zajmie

izabelka04, MalutkaEve, Zemraa lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japoneczka z Porcelany wrote:
    Myślę,że właśnie boją się tej odpowiedzialności. Od zawsze przecież powtarzano im, że baba do garów, a oni muszą utrzymać dom, spłodzić syna zasadzić drzewo i o ile nam łatwiej jest pojąc to, że mamy kłopot ze śluzem, pękającymi pęcherzykami itp. To im ciężej jest przyswoić to, że coś z ich nasieniem jest nie tak.. powtarzano im, że mają być herosami i Panami..

Więc im mniej wiedzą jaki mamy etap cyklu tym lepiej, takie moje zdanie. Żaden facet chyba nie chciałby wiedzieć, że jest maszynką do robienia dzieci a poza dniami płodnymi jest nie ważny i nie potrzebny..

więc dziś zdrówko za naszych małżów i niemałżów :*

i chyba przyjmę taką taktykę i koniec z nim rozmów na temat mojego okresu, dni płodnych, owulacji i samego robienia dzieci i zobaczymy. może wtedy ja też będę miała na to wszystko mniejsze ciśnienie

Japoneczka z Porcelany, Zemraa lubią tę wiadomość

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może i masz rację Japoneczko nie trzeba im nic mówić,choć mój ostatnio po seksie powiedział "no jak z tego nie będzie dziecka to ja już nie wiem" :) a ja w myślach "ale to są dni nie płodne,nie ma opcji"heheheh

Jus taki mam właśnie plan,nie będę nic robiła napewno sie zregeneruje i przyjedzie naładowany i sam zacznie :) tylko czy wtedy nie będzie za późno??? heeh zobaczymy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 21:11

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png

Wysłany: 13 października 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba nasza cecha narodowa, że chcemy żeby inni mieli gorzej :)

ale my drogie Panie na jednym wózku jedziemy :) Dzisiaj będziemy zabijać tżtów a jutro ich kochać ponad normę :)

Jus1985 lubi tę wiadomość

🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    💊 Euthyrox N 25
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka04 wrote:
    może i masz rację Japoneczko nie trzeba im nic mówić,choć mój ostatnio po seksie powiedział "no jak z tego nie będzie dziecka to ja już nie wiem" :) a ja w myślach "ale to są dni nie płodne,nie ma opcji"heheheh
    I trzeba tak mówić a nie tylko myśleć
    Ja dla swojego mam zawsze nie płodne. A jak mam płodne i się na sex nie zanosi to kładę się obok i obetrę sie tak jak on lubi i ... lecą wioory
    Ale tylko ja wiem że owula jest

biedronka1982, izabelka04, MalutkaEve lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no, na pewno się pogodzimy, tego jestem pewna. przyjdzie zaraz z koncertu i będzie się przymilał, ja już go znam. kocham go nad życie, ale odkąd zaczęliśmy na poważnie o dziecku myśleć, to częściej się niestety kłócimy. a to że nie będzie jadł witamin, a to że ma ochotę na fajkę a ja mu zabraniam z teściową raz na jakiś czas zapalić (dzisiaj sama paliłam w pracy choć nie palę w ogóle-myślalam, ze mnie to uspokoi), itp.
    a potem i tak przyznaje mi rację, choc nagadać sie trzeba długo i mozolnie...

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japoneczka z Porcelany wrote:
    To chyba nasza cecha narodowa, że chcemy żeby inni mieli gorzej :)

ale my drogie Panie na jednym wózku jedziemy :) Dzisiaj będziemy zabijać tżtów a jutro ich kochać ponad normę :)
    No KOCHAM KOCHAM buziaczek.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 21:17

Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png

Wysłany: 13 października 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus ja mojego też :) nie ma go tu to mnie nie wqrwia :D

💊 Euthyrox N 25
  • izabelka04 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Panie tylko spokój może Nas uratować!!!!! niech moc spokoju będzie z Nami :)

Jus1985, MalutkaEve lubią tę wiadomość

7v8rw1d340v3rocf.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze dzisiaj same w domu tylko na forum ;-) znaczy bez facetów

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amen, choć niełatwo ten spokój zachować czasem...

izabelka04 lubi tę wiadomość

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak niestety...

7v8rw1d340v3rocf.png
  • izabelka04 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra kochane ja spadam bo źle się czuję lofciam i tule :*

7v8rw1d340v3rocf.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    najgorsze jest to, że po owu potrafimy się nie kochać wiele dni, tak jakby w ogole nie czuł potrzeby :/ a ja mam babską dumę i nie chce za każdym razem zachęcać go do tego i inicjować seksu :/
    Ło matko Malutka czemu ty piszesz o mnie??
    Napisałam też na męskim wątku. Dziewczyny dla mnie najgorszym problemem jest błędne koło - on nie ma ochoty (stresuje się, za dużo myśli itp.), mnie frustruje 'proszenie się' i sama przestaję mieć przyjemność - w końcu on ma ochotę - ja myślę, że pewnie się zmusza, więc nie chcę - to on się znowu stresuje i tak w kółko :( masakra !!!!

MalutkaEve, MILA lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko nie znikajcie wszystkie :/ bo z kim o endo zawalczę z bardzo dobrym winkiem ;D

MalutkaEve lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-D no i zadzwonił udawał że jest pijany (no bo jak na trzeźwo nie będzie prosił żebym wróciła)
    A ja jutro będę bo dzisiaj jestem zajęta :-D padam normalnie ze śmiechu
    Najgorsze jest to że pewnie bałagan będzie ehh ... śmiech mi przeszedł

MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Tylko nie znikajcie wszystkie :/ bo z kim o endo zawalczę z bardzo dobrym winkiem ;D
    Ja jestem zaczęłam whisky z tatusiem ;-)

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Ło matko Malutka czemu ty piszesz o mnie??
    Napisałam też na męskim wątku. Dziewczyny dla mnie najgorszym problemem jest błędne koło - on nie ma ochoty (stresuje się, za dużo myśli itp.), mnie frustruje 'proszenie się' i sama przestaję mieć przyjemność - w końcu on ma ochotę - ja myślę, że pewnie się zmusza, więc nie chcę - to on się znowu stresuje i tak w kółko :( masakra !!!!

egh...no to mamy tak samo, jak Cię to pocieszy...

‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ