WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:a ja nie mam balkonu... pozostaje tylko wychylać się przez okno i robić to na parapecie
Ten motyw już tu omawiałyśmy, jak to kiedyś kobiety montowały na parapetach poduszki. Wyglądały radośnie przez okno, wygodnie się opierając, a chłopiny od tyłu działałyMalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:Mój mąż jest wysoki, w wannie jest koszmarnie ciasno, a tego typu ciasnoty nie lubię (co innego konie w przedpokojach). Lubię swój prysznic bo jest duży, przestronny....
Ja sobie zażyczyłam wielką wannę przy remoncie i jest dobrze. Pod prysznicem też całkiem fajnieKiedyś były przymierzalnie, samochód sauna, krzaczki.. Ale teraz się już takich pomysłów nie ma jak kilka lat temu albo nawet nie chce..
mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Ten motyw już tu omawiałyśmy, jak to kiedyś kobiety montowały na parapetach poduszki. Wyglądały radośnie przez okno, wygodnie się opierając, a chłopiny od tyłu działały
pamiętam, że zrywałam bokitzn od tej opowieści, a nie że sama próbowałam
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Ja sobie zażyczyłam wielką wannę przy remoncie i jest dobrze. Pod prysznicem też całkiem fajnie
Kiedyś były przymierzalnie, samochód sauna, krzaczki.. Ale teraz się już takich pomysłów nie ma jak kilka lat temu albo nawet nie chce..
taaa bo człowiek wygodny sie robi na stare lata i jeszcze przy okazji umyc sie chceKajoni, mała_mi, kierzynka, celia, Maka lubią tę wiadomość
-
celia wrote:Ten motyw już tu omawiałyśmy, jak to kiedyś kobiety montowały na parapetach poduszki. Wyglądały radośnie przez okno, wygodnie się opierając, a chłopiny od tyłu działały
zeby nie było jak w tym kawale góralskim gdzie kobitka woła: gniewom sie!
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gniewom sie - to mi sie kojarzy zz tym ze cos sie facetowi gnie
zamiast stac
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
właśnie mój P. zapytał co ja robię i robię,.powiedziałam że siedzę na forum, zapytał jakim, a ja że babskim i gadamy o sexie. Nie chciał mi się od kompa odkleić bo chciał czytać, ale go przegoniłam <lol>
Ania_84, mała_mi, MalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:a nie znam, poprosze
- Baco gniewam się!
- A za co się gniewacie?
- Nie ja się gniewam, tylko wam się gnie...Ania_84, Kajoni, celia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:właśnie mój P. zapytał co ja robię i robię,.powiedziałam że siedzę na forum, zapytał jakim, a ja że babskim i gadamy o sexie. Nie chciał mi się od kompa odkleić bo chciał czytać, ale go przegoniłam <lol>
???
kierzynka, Kajoni, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:właśnie mój P. zapytał co ja robię i robię,.powiedziałam że siedzę na forum, zapytał jakim, a ja że babskim i gadamy o sexie. Nie chciał mi się od kompa odkleić bo chciał czytać, ale go przegoniłam <lol>
mój miał na początku to samo, ale potem tego nie ogarniałi dał spokój
mała_mi, celia, nezumi lubią tę wiadomość