WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Dziewczyny ja bym chciała chłopa na bdania wygonić. Najpierw posiew, tak? A to można normalnie prywatnie zrobić, bez żadnych ceregieli?
Posiew? A nie po prostu badanie nasienia? Bo takie można w każdej klinice niepłodności ok 100zł
-
celia wrote:Posiew? A nie po prostu badanie nasienia? Bo takie można w każdej klinice niepłodności ok 100zł
No wiem, ale ostatnio któraś pisała żeby najpierw posiew zrobić czy jakiejś bakterii nie ma, co może z kolei zakłócić badania nasienia. Ja się na tym za bardzo nie znam, tak mi się wydaje że ostatnio dziewczyny mówiły -
mała_mi wrote:No wiem, ale ostatnio któraś pisała żeby najpierw posiew zrobić czy jakiejś bakterii nie ma, co może z kolei zakłócić badania nasienia. Ja się na tym za bardzo nie znam, tak mi się wydaje że ostatnio dziewczyny mówiły
A no to ja nie wiem. U mnie w klinice kazał kolejne badanie nasienia, być może z fragmentacją czy czymś tam. Ale jednak ono daje najbardziej wartościowe info
-
celia wrote:A no to ja nie wiem. U mnie w klinice kazał kolejne badanie nasienia, być może z fragmentacją czy czymś tam. Ale jednak ono daje najbardziej wartościowe info
wiesz co, niech idzie mój na ten cały posiew, potem na to badanie nasienia, a potem może jeszcze mu co wymyślę
Bo do niego nie dociera że jak ja lece na badania krwi, do gina i jeszcze co tam, to nie dla przyjemności.... Wydaje mu się że baba jak każda ma do lekarza latać i się dać obmcywać i krwi upuszczać i tak ma być.
Więc tak parę razy niech się pofatyguje on... zobaczy jaka to przyjemność -
mała_mi wrote:wiesz co, niech idzie mój na ten cały posiew, potem na to badanie nasienia, a potem może jeszcze mu co wymyślę
Bo do niego nie dociera że jak ja lece na badania krwi, do gina i jeszcze co tam, to nie dla przyjemności.... Wydaje mu się że baba jak każda ma do lekarza latać i się dać obmcywać i krwi upuszczać i tak ma być.
Więc tak parę razy niech się pofatyguje on... zobaczy jaka to przyjemność
Ja 3 dni pod rząd rozkładałam nogi przed 3 obcymi facetami, i nie dla przyjemności podkreślęNie omieszkałam wspomnieć o tym mojemu niemałżowi, żeby nie śmiał narzekać na to że trzeci raz musi zrobić sobie przyjemność
MalutkaEve, nezumi lubią tę wiadomość
-
anka8820 wrote:hej dawno mnie nie było...dostałam @ 15 listopada i już nie mam sił-chyba dam sobie spokój.a zresztą teściowa moja ukochana wywróżyła mi zobrączki jedno dziecko
:*******************
ja dziś nie bardzo mam siłę do pocieszania, bo mnie właśnie @ nawiedziła, ale nie łam się Kochana
P.S. Takie wróżenie z fusów to wiesz, gdzie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 21:24
anka8820 lubi tę wiadomość
-
celia wrote:Ja 3 dni pod rząd rozkładałam nogi przed 3 obcymi facetami, i nie dla przyjemności podkreślę
Nie omieszkałam wspomnieć o tym mojemu niemałżowi, żeby nie śmiał narzekać na to że trzeci raz musi zrobić sobie przyjemność
uwielbiam twoje posty
Jak zaczęłam czytać to całkiem o czym innym pomyślałamcelia, nezumi lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote::*******************
ja dziś nie bardzo mam siłę do pocieszania, bo mnie właśnie @ nawiedziła, ale łam się Kochana
P.S. Takie wróżenie z fusów to wiesz, gdzie mam
ale jak okres przychodzi to masakra taki humor że szokMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
anka8820 wrote:ja też mam takie wróżenie gdzieś,dlatego się śmieję że trójkę będę miała
ale jak okres przychodzi to masakra taki humor że szok
Ja tam miałam napisać 'nie łam' oczywiście ale mi 'nie' zeżarło
no ja też mam masakryczny nstrój. Już nawet nie jestem zła, tylko po prostu czuję się kompletnie bezsilna.
Dobra, idę pod prysznic bo się czuję już -
mała_mi wrote:Ja tam miałam napisać 'nie łam' oczywiście ale mi 'nie' zeżarło
no ja też mam masakryczny nstrój. Już nawet nie jestem zła, tylko po prostu czuję się kompletnie bezsilna.
Dobra, idę pod prysznic bo się czuję już