WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na brak seksiora to tylko facet moze dobrze pomoc- wiec nadrobisz pozniej
i wteyd odpeiro cie tu nie ujrzymy
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale moge cie pocieszyc- ja tez mam chcice a mojego nie ma - przeciez nie zadzwonie do niego teee.. wez przerwe sobie zrob i przyjedz na szybki sex
biedronka1982, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Widzisz, na przyklad
albo kuleczki rozkoszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A Ty monaaa85 nie lajkuj tyle tylko dolacz do inteligentnej dyskusji
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Zawsze mozesz mu wcisnac kamere w lape, niech nagrywa. Szef znaczy!
-
nick nieaktualny
-
Hej ja leze w sumie spalam. Coś jest nie tak , chodzę siku co 5minut. Pobolewa pobrzusze, a oddaje 3kropki:'(
Może teraz przejdzie byle to nie pęcherz czy nerki..
Wózek dotarł mój N po chałupie od rana jeździ, masakra poobija mi wszystko. Stwierdził ze robi testy i homologacje na ten wózek.
stwierdził ze będzie na ręcznym w zakręty wchodził bo on mz chamulec ręczny na przednie kolo...masakra, byle dziecka nie zgubił
biedronka1982, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Hej ja leze w sumie spalam. Coś jest nie tak , chodzę siku co 5minut. Pobolewa pobrzusze, a oddaje 3kropki:'(
Może teraz przejdzie byle to nie pęcherz czy nerki..
Wózek dotarł mój N po chałupie od rana jeździ, masakra poobija mi wszystko. Stwierdził ze robi testy i homologacje na ten wózek.
stwierdził ze będzie na ręcznym w zakręty wchodził bo on mz chamulec ręczny na przednie kolo...masakra, byle dziecka nie zgubiłAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny