WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Sie zas rozpierzchly. Milego bzykanka. Mi na pewno bedzie milo, bo nikt nie umie tak, jak JA!
No to gdybyś kiedyś reflektowała to by się działo ufffBo ja mam takie samo zdanie o swoich umiejętnościach
biedronka1982, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:ale ja nie mówię o seksie, bo mój mi nie odmawia, co najwyzej nie może
tylko o DUMIE
Oj, no kurcze wiem przecież. Tylko ja stwierdziłam ze ta urażona duma to w związku z zaistniala sytuacja u Biedronki. Jak coś to sorrybiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:ciary z gory na dol i spowrotem (z powrotem?)
ide pod prysznic i do lozka
sama
a tak BTW, dziś wigilia Andrzejek i się wróżyMoże czas się dowiedzieć jak na imię będzie miał mój przyszły mąż, bo jak ma niemałż to wiem
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycelia wrote:a tak BTW, dziś wigilia Andrzejek i się wróży
Może czas się dowiedzieć jak na imię będzie miał mój przyszły mąż, bo jak ma niemałż to wiem
celia, zielarka lubią tę wiadomość
-
Hej,hej
Ja właśnie rozwaliłam talerz z najlepszej zastawy...kurczę zaczynam się naprawdę martwić. Od dwóch miesięcy jakieś cuda wianki się ze mną dzieją, wiecznie zmęczona, wszystko mi leci. Teraz mam non stop 37.4, przy @ mnie wszystko boli. Żyć mi się nie chce... -
Helol dziewczyny
Ja wreszcie moge przykacnac na chwile
Non stop w biegu ..małzyk wrocil z pracy zjedlismy kolacje on poszedl dac do pieca ..
a pozniej jak to powiedzial to on mnie wykorzysta - no coz- nie bede sie stawiac
hehe
takze jakbym zniknela nagle o znazy ze gdzies mnie porwal
sprobuje szybko nadrobic to tam naskrobalysciea poki co dajemy w gardzioł
mała_mi lubi tę wiadomość