WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus1985 wrote:No może wy wolicie letnie klimaty
mój uwielbia zimę i teraz jakby się obudził i codziennie ma ochotę, zawsze tak ma jak się tylko trochę zimniej zrobi
na koniec roku
hehe
i ogolnie jakis stan depresyjy - zimowy
-
Ania_84 wrote:Wydaje mi sie ze predzej to jest spowodowane przemęczeniem
na koniec roku
hehe
i ogolnie jakis stan depresyjy - zimowy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
hej kobietki:) w tym tygodniu troszkę Was zaniedbam bo mężus wrócił
(siła wyższa
) ale mam nadzieję że u Was wszystko w porządalu
-
Jus1985 wrote:No staraliśmy się dotąd co mam
na wykresie a później M miał rtg i trzeba po tym odczekać 3miechy
a teraz staramy się tylko z gumką
ojej, przykro mi bardzo. mam nadzieję, że szybciutko zleci i już dalej będzie mogli rozpocząć radosny proces tworzenia nowego życia:)Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:ojej, przykro mi bardzo. mam nadzieję, że szybciutko zleci i już dalej będzie mogli rozpocząć radosny proces tworzenia nowego życia:)
-
paszczakin wrote:to Ci dobrze jus. ja jak sie robi buro zimno szaro, to moge sie zakopac pod koldra w bezruchu i odkopac dopiero na wiosne.. luby to samo.
jeszcze grudzien to fajnie, bo swiateczna atmosfera, imprez pelno, ale styczen depresja i masakra.. do pierwszych krokusow.. -
Jus1985 wrote:Mała mi jak tam Twoja córcia?
I witam wszystkie Panie w poniedziałkowy poranek ;-P
hej
Mała już lepiej, nie gorączkuje, nie wymiotuje, ale za to sraka na maksa...
prawie całą noc mi spać nie dała.
A co tu tak cicho dzisiaj? żadnych kawek od rana(pomijając Nezumi kapuczino), prawie nic do nadrobienia nie miałam, aż dziwne...
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi jakos wszstkiego sie odechciewa .. nawet sexu mi sie dzis odechcialo .. a tu jak na złosc pojawil sie + na owu ;/ ale nie wiem czy jest sens- jedno serducho w czasie okoloowulacyjnym .. zreszt abedzie co bedzie zbaczymy jaki bedzimey mieli nastroj