WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:U mnie w tym roku jest wystrój naturalny- leciutko posrebrzone szyszki, i jasne światełka. Jutro coroczne pieczenie pierników, przyjaciele sie schodzą, bo mam najpiękniejsza kolekcję wycinaczek do ciastek, to zawisna tez ciasteczka.
W zeszłym roku była choinka coca-colaczerwona..
eeeej to weź pożycz tych foremek/wycinaczek
bo ja co jadę z zamiarem zakupienia, przywożę do domu milion tysięcy innych cudów, oprócz nich
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:ja dzisiaj cały dzień w domu przed kompem nawet nie wiem jak jest na dworze
cedr697 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:o nie mogę
hehe e rozgrzałam go do czerwonosci i 80C
MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:no jeszcze troche i oślepne od tego komputera
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:ja dzisiaj cały dzień w domu przed kompem nawet nie wiem jak jest na dworze
chyba na polu
a okna nie masz jakiego czystego żeby wyjrzeć?Ania_84, cedr697, MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:drugą część tego zdania małżyk mi szeptał wczoraj wieczorem
mmmm....
sory dziewczyny dzis nie pije chyba ze herbatkewczoraj sie napilam - i ten alkoholizm mi dal sie we znaki tak mnie trzustka napierdzielala ze masakra ;P
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:ooooo w końcu jakieś konkrety
bardzo chętnie potowarzyszę
już ze 3 dni w abstynencji jestem, wystarczy!!
no tak, w weekend balowała, teraz po trzech dniach bez % się ręcę trzęsą
Ania_84, cedr697, MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hehehe - widzisz jak wyczuwam klimaty
sory dziewczyny dzis nie pije chyba ze herbatkewczoraj sie napilam - i ten alkoholizm mi dal sie we znaki tak mnie trzustka napierdzielala ze masakra ;P
Kochana bo rozpałka jest do pieca a nie do picia!!!mała_mi, Ania_84, celia lubią tę wiadomość