WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Buziaki dla kolejnej zielonej kropki! Ale lecimy jak lawina teraz. Zimno się zrobiło to się człowiek do człowieka tak jakoś częściej podsuwa

My właśnie z kumpela i naszymi małymi byłyśmy w kulkolandzie:-D ale frajda. Szczególnie dla takich starych bab jak my hihi ale przynajmniej dziewczyny się rozerwały. Szkoda tylko że tak pizdzi za oknem:-/
Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja się melduję

Malutka ja zielonej kropki nie umieszczę bez wyników bety, w w ogóle najchętniej poczekałabym na drugą z odpowiednim przyrostem
Rany schizę mam straszną, alem staraczką po przejściach, więc nie dziwota
Wczoraj w tv mówili, żeby bez potrzeby nie wychodzić z domu i rano się tak właśnie zastanawiałam - czy ja aby mam potrzebę wychodzenia do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 13:57
Ania_84, MalutkaEve, Kajoni, mała_mi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycelia wrote:I ja się melduję

Malutka ja zielonej kropki nie umieszczę bez wyników bety, w w ogóle najchętniej poczekałabym na drugą z odpowiednim przyrostem
Wczoraj w tv mówili, żeby bez potrzeby nie wychodzić z domu i rano się tak właśnie zastanawiałam - czy ja aby mam potrzebę wychodzenia do pracy

mozesz nie umieszczac, ja tam dobrej mysli jestem, wiec juz jestes na 1 stronie
podaj mi tylko info ktory to cykl staran?
-
Czemu wszyscy robią tą betę? Czemu nie wizyta u ginka? Ja zrobiłam dwa testy ciążowe, wyszły pozytywnie to teraz czekam na wizytęcelia wrote:I ja się melduję

MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:Czemu wszyscy robią tą betę? Czemu nie wizyta u ginka? Ja zrobiłam dwa testy ciążowe, wyszły pozytywnie to teraz czekam na wizytę
Bo betka pokazuje czy ciąża się dobrze rozwija. Musi być odpowiedni przyrost po 48h/ 72h. Dzięki temu czuję, że coś w ogóle robię i mam gram kontroli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 14:19
Kajoni, MalutkaEve lubią tę wiadomość

-
Po kryjaku przed wieczornica - bo moj stwierdzil ze za duzo wypijecie ;P hehehMalutkaEve wrote:a czemuz to po kryjaku?

ktos wam zakazy zapodaje?
Nie no chodzilo mi o to ze nie pilam z Wami
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Przepraszam że tak pytam ale ja jestem kompletnie zielona w tym temacie. To znaczy że ile razy trzeba iść ta krew oddać? Bo u mnie w przychodni nie pobierają codziennie i nie ma wyników w tym samym dniucelia wrote:Oczywiście, że ma. Po 48h powinien być wzrost przynajmniej o 66%
Plus wielokrotność 

to ja wietrze spisek