WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kurde ne wiem co jest ale od jakiegos czasu strasznie mnie bola kolana szczegolnie jedno i jak wchodze po schodach to mi skrzypia ;/
-
nasmaruj dobrze% i będzie git
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:kurde ne wiem co jest ale od jakiegos czasu strasznie mnie bola kolana szczegolnie jedno i jak wchodze po schodach to mi skrzypia ;/
tez to mam od zimna, ale nie wiem czym to jest spowodowane ;(Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
no własnie - kurna skrzypi mi jakbym byla nie naoliwiona

Myslicie ze w dpo spokojnie moge sie napic jeszcze winka w razie gdyby byla fasolka ??
-
Ania_84 wrote:heheh on to nawet sie buntowal- wez nie rzesadzaj ja lubie miec za co złapac - i znowu bede mial rozkminke jaka bielizne kupowac

ale powiem Wam ze on w kupowaniu bielizny to jest the best
wchodzi bez skrepowania babka sie go pya jaki rozmiar a ten no taki ze miesci mi sie w rekach
i podchodzil do kazdego biustonosza i łapal ktory wg niego bedzie dobry ...fakt faktem zawsze celnie kupuje 
tzw. full handy
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
laski a co kupujecie swoim partnerom pod choinkę
-
Nie boje sie ze to powoli zaczynaja byc sprawy zwyrodnieniowe- u mnie w rodzinie to norma - moja mama ma straszne zwyrodnienia stawów kolanowych i przez to teraz chodzi o kulach ;/i wlasnie podobnie jej sie zaczynalo a dwa ze to kolano ktore najbardziej mi dokucza to mialam przestawiona rzepke podczas kontuzji ;/
-
Po zagniezdzeniu pic nie wolno a do tego momentu chyba możnaAnia_84 wrote:no własnie - kurna skrzypi mi jakbym byla nie naoliwiona

Myslicie ze w dpo spokojnie moge sie napic jeszcze winka w razie gdyby byla fasolka ??
Ale alkohol wysusza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 17:23
-
Ania_84 wrote:no własnie - kurna skrzypi mi jakbym byla nie naoliwiona

ja tez się nad tym zastanawiam wlasnie, a bym się napila bo znow mam wkurwa na meza... cholera nie wiem co z nami się dzieje ...
Biochem - 2017 r
moj dostanie druga czesc narzedzi tzn pile tarczowa taka do wycinania roznych kombinacji do mebli
fakt koszt to okolo 700 zl ale mamodłozone bo nie kupowalam mu nic na rocznice i inne swieta w tym roku
wiec dostanie taka jaka marzy mu sie 
A ja juz wiem co dostane od niego
maszynke do mielenia miesa elektryczna bo do tej pory nawet takej recznej nie mamy
Hahahah i kase na ciuchy
Lucy91, Jus1985, Martuśka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ania to musisz juz teraz zacząć dzialać z tymi stawami.
-
Ania_84 wrote:moj dostanie druga czesc narzedzi tzn pile tarczowa taka do wycinania roznych kombinacji do mebli
fakt koszt to okolo 700 zl ale mamodłozone bo nie kupowalam mu nic na rocznice i inne swieta w tym roku
wiec dostanie taka jaka marzy mu sie 
A ja juz wiem co dostane od niego
maszynke do mielenia miesa elektryczna bo do tej pory nawet takej recznej nie mamy
Hahahah i kase na ciuchy 
o fajna sprawa
Biochem - 2017 r
no to będzie sikał z radości
-
my to przechodzilismy powazny kryzys ( jak na nas) bo nigdy sie nie klocimy w tamtym miesiacu - dlatego stwierdzilam ze w tym nie ma nic na sileLucy91 wrote:ja tez się nad tym zastanawiam wlasnie, a bym się napila bo znow mam wkurwa na meza... cholera nie wiem co z nami się dzieje ...
i jest o niebo lepiej
on grzecznie robi o co go poprosze nawet sam wychodzi z inicjatywa zeby cos posprzatac, porobi pranie umyje gary
wiec chyba taka opcja mi bardziej pasi
-
http://torebunia.pl/23538,Zabawne_tlumaczenia
tak na dobry nastrój:) juz wiem dlaczego zawsze lubiłam Czechów
-
EE t ja mam sikacMartuśka wrote:no to będzie sikał z radości

a on ma co innego wypuszczac 
Wiem wlasnie musze sie zapisac do ortopedy i zrobic rtg kolan -ale teraz nie pojde dopoki nie odstane @