WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
A to Ty dobre fikołajki musiałaś wyprawiaćKajoni wrote:no tak, tylko jak wspominałam, ja jestem ze stelarzem:P mam usztywniony cały kregosłup, przez to też na stówę będę mieć cesarkę, dlatego ja się obawiam tego nacisku jak będzie więcej cudów jak jedno...
no ale grunt że poskutkowały i się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 15:42
-
Jus1985 wrote:A to Ty dobre fikołajki musiałaś wyprawiać
no ale grunt że poskutkowały i się udało 
heh nie wiem czy się dobrze zrozumiałyśmy
kilka lat temu miałam operację kręgosłupa bo miałam skoliozę idiopatyczą i dlatego mam wszczepione usztywnienie kręgosłupa, został naprostowany i usztywniony żeby się bardziej nie krzywił i to zostanie już 4ever we mnie. Dlatego więcej jak 2 dzidziuś to może być troszkę niebezpieczne dla mnie i dla niego
-
Kajoni a jak dajesz rade przy dziecku z tym kręgosłupem?26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Nie to miał być joke. Jak uraziłam to przepraszamKajoni wrote:heh nie wiem czy się dobrze zrozumiałyśmy
kilka lat temu miałam operację kręgosłupa bo miałam skoliozę idiopatyczą i dlatego mam wszczepione usztywnienie kręgosłupa, został naprostowany i usztywniony żeby się bardziej nie krzywił i to zostanie już 4ever we mnie. Dlatego więcej jak 2 dzidziuś to może być troszkę niebezpieczne dla mnie i dla niego 
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Kajoni a jak dajesz rade przy dziecku z tym kręgosłupem?
nie no wiesz co, to nie boli:) ja tego nie czuję, choć czasem skrzypię hahahahaha myślę, że przy przemęczeniu bolą mnie plecy tak jak każdego innego po przemęczeniu. Ale wiadomo, że nie mogę dźwigać. Kilka lat temu jak byłam na kontroli, to mi powiedzieli że mogę robić wszystko tlko nie skakać ze spadochronem albo na bunge, bo to wiecie, taki nagły zryw jest. A i raczej nie zrobię fikołka
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Noo chwila przerwy - pojechalismy z małzykiem po cos dobrego
snaczy słodycze
heheh boniu dzis to bym pozarla konia z kopytami to przez ten mroz - zawsze tak jest idzie zimno ania wpiernicza wszystko co popadnie
celia lubi tę wiadomość
-
nie Ty jednaAnia_84 wrote:Noo chwila przerwy - pojechalismy z małzykiem po cos dobrego
snaczy słodycze
heheh boniu dzis to bym pozarla konia z kopytami to przez ten mroz - zawsze tak jest idzie zimno ania wpiernicza wszystko co popadnie 
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
to smacznego
-
sex je spali
Lucy91, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Heheh - jak tak dalej pojdzie to te moje 15 kg ktore tracilam od maja przybedzie mi w 2 miechy

eee tam
Biochem - 2017 r
OOO tak... bede miala niezla wymówke seximy sie - musze spalic zbedne kg
Martuśka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
mąż pewnie i bez tych kilogramów bierze
-
o takAnia_84 wrote:OOO tak... bede miala niezla wymówke seximy sie - musze spalic zbedne kg

Biochem - 2017 r
heheh on to nawet sie buntowal- wez nie rzesadzaj ja lubie miec za co złapac - i znowu bede mial rozkminke jaka bielizne kupowac

ale powiem Wam ze on w kupowaniu bielizny to jest the best
wchodzi bez skrepowania babka sie go pya jaki rozmiar a ten no taki ze miesci mi sie w rekach
i podchodzil do kazdego biustonosza i łapal ktory wg niego bedzie dobry ...fakt faktem zawsze celnie kupuje
Lucy91, celia lubią tę wiadomość
-
no zobacz jaki specjalista
-
Ania_84 wrote:heheh on to nawet sie buntowal- wez nie rzesadzaj ja lubie miec za co złapac - i znowu bede mial rozkminke jaka bielizne kupowac

ale powiem Wam ze on w kupowaniu bielizny to jest the best
wchodzi bez skrepowania babka sie go pya jaki rozmiar a ten no taki ze miesci mi sie w rekach
i podchodzil do kazdego biustonosza i łapal ktory wg niego bedzie dobry ...fakt faktem zawsze celnie kupuje 
ty to masz dobrze...
mój to by mi mógł ewntualnie jaki sportowy cycnik kupić, bo tak się na rozmiarach zna