WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nie ja tez dziekuje - moj to jak to powachal to powiedzial ze nie pije bo bedzie chorowal
Zostawil dla goscia arczej dla swojego kumpla który lubi wypic i ma mocna glowe
Ooo dokladnie ŁąckaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 20:26
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Ale zapierniczacie
ide spac
dobranoc Sloneczka
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Ania_84 wrote:nie ja tez dziekuje - moj to jak to powachal to powiedzial ze nie pije bo bedzie chorowal
Zostawil dla goscia arczej dla swojego kumpla który lubi wypic i ma mocna glowe
Ooo dokladnie Łącka
Spróbuj kiedyś, tak troszeczkę. Jak dla mnie ona ma specyficzny zapach i smak. Nie podchodzi mi wcale, a jak jakich gości z dalsza mamy, to tylko nad ta śliwka się rozpływają. Ale dla mnie, jak to mój brat mowi : szału ni ma, dupy nie urywa
To trzeba lubieć po prostu.
Ja najwole winko z wami -
Ja tez
winczacho jest the best
A juz towarzystwo wymiata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 20:32
Unlike lubi tę wiadomość
-
Hejka ale się nazarlam bekonu..teraz ksw w Polsacie.
Dziś zaoferowslam swojemu N masaż. Hmmm założę moje turtlesy i będzie namiwrnie i romantycznie.
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Widze, ze juz sie tu leje. No i git. Tez jutro grzane wino bede lac. Juz sie slinie!
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No co Ty pokazuje mojemu i mowie - widzisz tyle razy mamy sie sexic jak sie nie uda w nastepnym cyklu
A ten do mnie ;;...Qwa ...chcesz mnie zajezdzci ?? ni eno jakas viagre musze wziasbiedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:No co Ty pokazuje mojemu i mowie - widzisz tyle razy mamy sie sexic jak sie nie uda w nastepnym cyklu
A ten do mnie ;;...Qwa ...chcesz mnie zajezdzci ?? ni eno jakas viagre musze wziasAnia_84, mała_mi, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:ty mu nie viagre, bo maly wytrzyma, gorzej z sercem. Acard mu daj czy cos!
zobaczymy co to da