WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm jakby to opisac nogi mialam oparte o parapecik
bo akurat tak wyladowalam
on stał nademna .. z przodu .. raczkami masował mi stopki i jakos sie tam dostal ;P
kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hmm jakby to opisac nogi mialam oparte o parapecik
bo akurat tak wyladowalam
on stał nademna .. z przodu .. raczkami masował mi stopki i jakos sie tam dostal ;P
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nogi to mialam jak do swiecy
tyle ze lekko rozchylone ;P
Pozniej przelozył jedna noge przezemnie to juz normalnie wygladalo i bylo jeszcze przyjemniejbiedronka1982, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:nogi to mialam jak do swiecy
tyle ze lekko rozchylone ;P
Pozniej przelozył jedna noge przezemnie to juz normalnie wygladalo i bylo jeszcze przyjemniejJus1985 lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Nie mam wyobrazni przestrzennej chyba, bo tego nie widze. jak mozna nogi o parapet oprzec?
mała_mi lubi tę wiadomość
-
hehe mamy dosyc wysoko parapet a ja wyladowalam na podłodze ;P wiec akurat
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:a to był parapecik przy tym oknieprzez które podgląda was sąsiadka??
cedr697, Jus1985, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ja np mam bardzo duze problem z pozycja na łyzeczek czy jak to sie tam zwie chyba mam za duzy kuper ;P
cedr697, Jus1985, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:no to mamusia miała ciekawy widok hihi
a co sie bede
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 14:24
cedr697 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja np mam bardzo duze problem z pozycja na łyzeczek czy jak to sie tam zwie chyba mam za duzy kuper ;P
Ja też tak lubie ale ostatnio M w takiej pozycji za włosy mnie złapał i już mi się tak bardzo nie podobało. Ehh ale teraz to ja tylko mogę pomarzyć -
nick nieaktualny