WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Kajoni powiedz fasolce zeby ci dala zjesc
dziś weszłam do kuchni, bo mąż rano robił sobie śniadanie i zostało mu (jakaś kiszka naszej roboty, więc ja lubię, bo wiem co tam jest i jest bez krwi) i sobie myślę, ooooo ale wypas, odgrzeję sobie. Jak tylko zaczęła się grzać i "wydzielać zapach" przy smażeniu, to musiałam wyłączyć i wyjść z kuchni. Moja fasolka jest ostatnnio zdecydowanie mięsożerna, choć my z mężem mało mięsa jemy.
-
hehe
to znaczy ze jak ja polubie mleko to bede w ciazy
oo matko kiedy to bedzie
a poki co sie dziwie bo moj ma codziennie ochote..ja piernicze nigdy tak niebylo... nawet nie musze nic robic .. <wow>
A moje kocie teraz lezy u mnie i mi tu pienie mruczyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 11:20
-
MalutkaEve wrote:no u mnie to samo - obudził mnie głód
Japoneczka miejsce w szafach zrobione?napaliłam w piecu
siedzę na OF
kupiłam testy owuale termometru znaleźć nie mogę
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Ania_84 wrote:hehe
to znaczy ze jak ja polubie mleko to bede w ciazy
oo matko kiedy to bedzie
a poki co sie dziwie bo moj ma codziennie ochote..ja piernicze nigdy tak niebylo... nawet nie musze nic robic .. <wow>
A moje kocie teraz lezy u mnie i mi tu pienie mruczy
ochotę na Ciebie?
oh chciałabym mieć kociaka, ale jak widziałam co moje psy robiły z kotami sąsiadów które były takie głupie, że wciąż do nas przychodziły, to zwątpiłamAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania to znaczy że ja mięso i śledzie będę jadła bleeee
Ania_84 lubi tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
Żelkie sa the best
a tak apropo moj uwiebia zelki
Mi dzis maz kazal lezec do goy dupskiem a on jak wroci to napali - chyba ta rozmowa poskutkowala - bo po niej to chodzi i dba o mnie jak nie wiem
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Sledzie moglabym non stop wtryniac
mieso- tak sobie
ps. Japoneczka - ale dla fasolki sie poswieciszWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 11:30
-
Ania_84 wrote:Żelkie sa the best
a tak apropo moj uwiebia zelki
Mi dzis maz kazal lezec do goy dupskiem a on jak wroci to napali - chyba ta rozmowa poskutkowala - bo po niej to chodzi i dba o mnie jak nie wiem:D:D:D
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:napali w piecu czy na pala Cię nadzieje? hahaha sory za skojarzenie
:D:D:D
za to wczoraj kupil sobie gre i mowi ze jak juz bede po owu to on sie bierze za gra - od 1 stycznia do kompa siada na 20 minco u niego jest nieprawdopodobne
pewnie pozniej sobie odbije
-
Ania_84 wrote:Sledzie moglabym non stop wtryniac
mieso- tak sobie
ps. Japoneczka - ale dla fasolki sie poswiecisz
Raczej wolałabym śledzi nie jeść26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
Kajoni wrote:http://www.smaczniutkie.pl/2010/01/lekki-deser-trojwarstwowy-z-owocu-kaki.html
a ja mam ochotę coś takiego zrobićbo zaraz zjem monitor ;P
kierzynka, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Ania widziałaś na styczniowym wątku ? Też laska zafasolkowała w czasie choroby
życzę Ci tego samego
💊 Euthyrox N 25 -
widzialam
jesli chodzi oo Paule - to ona miala wysokie tsh w 21 dc i spisala cykl na straty bo maila tsh 7,2 czy jakos tak ..
bo o niej mowisz ??
A o=u mnie to ja nie wiem - boje sie ze moj sie wypali - a owu ani widu ani slychu ;/ tempka ciagle niska ;/ testy prawie pozytywne skacza raz prawie pozytyw raz rawie nie widac krechy - ehh - noale przynajmenij przyjemnosc jest
A widz ze po rozmowie bardzo sie stara .. nawet mu mowilam ze jak nie ma jakos ochoty to nie usim codziennie ..a ten do mnei .. no co ty ochote to ja mam napaslas mnie ta mmaca to teraz maszkierzynka lubi tę wiadomość