WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Ty łykać tylko teraz co innego możesz
Kochasz się z tżtem czy masz bana na sex ?
póki co banan
ale w czwartek pierwsza wizyta i mam nadzieję że gin powie, że nie ma przeciwwskazań bo jeszcze nigdy taką zakonnicą nie byłambiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kierzynka ja 3 miesiące abstynent.. potem tydzień miałam tżta potem znów 3 miesiące abstynent no i teraz dwa tygodnie z moim z czego widać ile było bzykoserc
Więc Malutka też da radęMalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnykierzynka wrote:Malutka jak Ty dajesz radę?
nie pytaj...
ale powiem Wam, że na początku jak się Fasolka pojawia to jest mega spadek libido (przynajmniej u mnie) - chyba przez hormony
ale jak sie juz chce to sie człowiek boi trochę. dlatego czekam co gina tam wypatrzy i co powie -
nick nieaktualnykierzynka wrote:w sumie to można wytrzymać braki... jak ktoś singiel jest też nie ma łatwo
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:malutka ten szczęśliwy cykl w ogole wiedziałaś że masz płodne czy coś? Zwracałas na to uwagę jakąkolwiek?
nic a nicto najbardziej wyluzowany cykl od dawien dawna
jedyna zaznaczona rzeczą na wykresie jaką mam to test z krwi 2 dni po terminie @
a przed samym terminem @ jeszcze sie spiłam na 2 wigiliach pracowych i panieńskim kumpeli
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:nic a nic
to najbardziej wyluzowany cykl od dawien dawna
jedyna zaznaczona rzeczą na wykresie jaką mam to test z krwi 2 dni po terminie @
a przed samym terminem @ jeszcze sie spiłam na 2 wigiliach pracowych i panieńskim kumpeli
Wyluzowanie - staram sie jak moge
Wykres - nic poza(no dobra, zaznaczylam dwa razy sluz, bo byl wyjebisty!)
Mam szanse, dobra wrozko? Szklana kulko?kierzynka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Pewnie juz to rano pisalam, ale sie powtorze. Bo my mieli do jutra celibat uskuteczniac. Poddalismy sie wczoraj o 23:00! Mowie Wam, kobiety, nie pijcie wina jak macie zakaz seksu i chlopa obok!
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:nic a nic
to najbardziej wyluzowany cykl od dawien dawna
a przed samym terminem @ jeszcze sie spiłam na 2 wigiliach pracowych i panieńskim kumpeliMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny