WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza ona sok stawiała
Dronka ja Ci powiedziałamże to trzeba się bzykać a nie serca na wykresie wklejać..
Ja wiem, czemu nam się nie udaje !bo my na etapie trzymania się za ręce jesteśmy
biedronka1982, MalutkaEve, izabelka04 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:No i znowu sprzeczne informacje. Jedna mowi, ze nago, druga, ze w przebraniu. Jak do cholery robi sie te dzieci
?
moje przebranie miało dwa sznurki i puszeknie przeszkodziło, gwarantuje
+ czapeczka na głowie
hahaha
biedronka1982, Maka lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:O tak
Ale on juz poświęcony
Maka sorry, ale ja juz nie mam sił o tym gadać. Opisałam dokładnie kilka(nascie) stron temu. Ogólnie czekam na krwotok, no chyba że stanie się cud jakiś i jednak na usg 15.01 zobaczę serduszko... Wiec jak juz się ta historia skończy, upije się w trupa. No i będę pic z wami i wam kibicować, bo ja odpuszczam. Może za jakiś czas znowu sprobuje, ale na dzień dzisiejszy zdecydowanie man dość.
A teraz jakoś twój miał mieć badania żołnierzyków znów?
Przepraszam SkarbieMyślałam, że jednak wszystko wróciło do "normy". No ma robić ale dopiero za jakieś 1,5 tygodnia. To będzie ciężki czas.
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Iza ona sok stawiała
Dronka ja Ci powiedziałamże to trzeba się bzykać a nie serca na wykresie wklejać..
Ja wiem, czemu nam się nie udaje !bo my na etapie trzymania się za ręce jesteśmy
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Przepraszam Skarbie
Myślałam, że jednak wszystko wróciło do "normy". No ma robić ale dopiero za jakieś 1,5 tygodnia. To będzie ciężki czas.
:*
No to juz trzymam kciuki, oby było dobrzebiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny