Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Iseko wrote:Aaa to w takim razie trzymam kciuki za maj ;p I za pozostałe dziewczyny oczywiście
Wybacz Skarpeta, nie ogarniam wszystkich tyle nas tu jest
spoko napisałam posta takiego że ciężko było ogarnąć jak go później przeczytłam ;p hahahaha
Staramy się o dzidziusia -
Agulaa30 wrote:mi dziewczyny dzisiaj podniosła sie temperatura.... ..fakt mierze dopiero od owulacji..
Ale u Ciebie to ładnie wygląda32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Skarpeta wrote:I jak tam? ja dziś idę ponownie do gina... straszna tu cisza się zrobiła... mamy 25.04. a widze większość już na maju...
Która dziś testuje? albo już zatestowała?
Ja testowałam
https://zapodaj.net/9ac16908d3d6d.jpg.html
I znowu zobaczyłam cień na zdjęciu malo wyraźny ale jest lekko różowy jakby. W poniedziałek też robiłam i też był cień.
Pójdę na betę ale przed pracą już nie zdążyłam, więc dopiero po.Skarpeta, Ikulinka29, agniecha2101, MałaMi90 lubią tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Ja testowałam
https://zapodaj.net/9ac16908d3d6d.jpg.html
I znowu zobaczyłam cień na zdjęciu malo wyraźny ale jest lekko różowy jakby. W poniedziałek też robiłam i też był cień.
Pójdę na betę ale przed pracą już nie zdążyłam, więc dopiero po.
to koniecznie daj znać co z tą Twoją betąMarryy lubi tę wiadomość
ja mam teoretycznie dziś 31dc i czekam na @ tylko dojść nie może. Nie skupiałam się na objawach ale podbrzusze ćmi raz bardziej raz wcale. Dlatego cierpliwie czekam i nie testuje bo zawsze potem przychodzi @. Nastawilam się na laparoskopie diagnostyczną dlatego latwiej mi znieść ten cykl. Jeśli ma przyjść to wolalabym dzisiaj bo w sobote ide na wesele i no wiecie heh %%
Skarpeta lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Marry trzymam kciuki za betę! Daj koniecznie znak jak będziesz miała wyniki:* ja wprawdzie nie bardzo coś tam widzę na zdjęciu ale jestem na telefonie to tez inaczej, słabsza jakość wiec trzymam mocno kciuki żeby te cienie przerodziły się w kropka :*
Pati a kiedy @ zazwyczaj przychodzi? Myśle ze test tu niewiele zmienia- jak ma przyjść wredota to i tak przyjdzie;/ ja to nawet wole zrobić test tak dzień przed @ bo im szybciej dostane @ tym szybciej bede mogła podjąć kolejna próbę trzymam jednak kciuki za ten pozytywny scenariusz i żeby nie było już potrzeby robienia laparoskopiiPati88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkarpeta wrote:I jak tam? ja dziś idę ponownie do gina... straszna tu cisza się zrobiła... mamy 25.04. a widze większość już na maju...
Która dziś testuje? albo już zatestowała?Marryy, Skarpeta lubią tę wiadomość
-
Ikulinka29 wrote:Hej Skarpeta . U mnie dzisiaj odnotowałam test owulacyjny pozytywny. To jakiś cud bo nigdy tak naprawdę nie był taki jak jest dziś.A pare cykli przerobiłam z tymi testami... Moje urodziny wypadają w maju może faktycznie kobieta jest wtedy bardziej płodna. Jestem mega ciekawa co tam u ciebie na monitoringu wyjdzie. Mam nadzieję że bedzie git!!!!:)Jak coś informuj:)Ja jestem jeszcze na kwietniowkach:)Pozdrawiam
Ja też jestem z maja. Obyś miała racjęIkulinka29 lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Natalia91! wrote:Marry trzymam kciuki za betę! Daj koniecznie znak jak będziesz miała wyniki:* ja wprawdzie nie bardzo coś tam widzę na zdjęciu ale jestem na telefonie to tez inaczej, słabsza jakość wiec trzymam mocno kciuki żeby te cienie przerodziły się w kropka :*
Pati a kiedy @ zazwyczaj przychodzi? Myśle ze test tu niewiele zmienia- jak ma przyjść wredota to i tak przyjdzie;/ ja to nawet wole zrobić test tak dzień przed @ bo im szybciej dostane @ tym szybciej bede mogła podjąć kolejna próbę trzymam jednak kciuki za ten pozytywny scenariusz i żeby nie było już potrzeby robienia laparoskopii
no przychodzi @ u mnie tak w 30-32:) więc czekam. Generalnie zawsze lepiej bez zabiegów ale ja tam się nie boję narkoz bo super je znoszę haha:) mam jakiś pozytywny nastrój hmm a wczoraj plulam jadem do męża. On do mnie "na bank bedzie okres bo jesteś taka okresowa" haha dobry jest:)Natalia91! lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Ikulinka29 wrote:Hej Skarpeta . U mnie dzisiaj odnotowałam test owulacyjny pozytywny. To jakiś cud bo nigdy tak naprawdę nie był taki jak jest dziś.A pare cykli przerobiłam z tymi testami... Moje urodziny wypadają w maju może faktycznie kobieta jest wtedy bardziej płodna. Jestem mega ciekawa co tam u ciebie na monitoringu wyjdzie. Mam nadzieję że bedzie git!!!!:)Jak coś informuj:)Ja jestem jeszcze na kwietniowkach:)Pozdrawiam
Kurde to super, ja robiłam 3 dni ale u mnie albo cień albo nic... więc martwię się troszkę ale idę dziś o 17:00 więc sie okaże dam znac dziewczyny co u mnie się dzieje...
ja to czasami czuję że mam pod górkę... od wczoraj w ogóle jakieś zapalenie pęcherza ... więc nie wiem co to będzie... ale jestem dobrej myśli
patkaaxx90 wrote:Marryy i kiedy będziesz miłą wyniki bety???
Idę dopiero po 15 wiec nie wiem na kiedy będą wyniki i czy wogole mi zrobią o tej porze. Bo u mnie to takie małe miasteczko. Ale nie nastawiam się na pozytywną betę. Od razu wybiorę progesteron bo robiłam 8dp więc zobaczymy co z tego. Jaki powinien być wynik dobry po owulacji?2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Grzechotka wrote:Ja tu jestem, bo ciągle czekam aż będe mogła zatestować. Nie idzcie na maj! Zostańcie ze mną!
Multiwitamina, Skarpeta, Grzechotka lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Skarpeta wrote:Nie pozostaje nic innego jak się obserwować, możliwe że leki działają ja też miałam podobnie wcześniej nic nie odczuwałam zaczęłam się lepiej obserwować i się okazało że jednak coś tam cały czas się dzieje - musiałam wsłuchać się w swoje ciało )
Ja tak samo, wcześniej nic, a teraz odczuwam owulacje, jak mi rośnie pęcherzyk, pryszcze, piersi...wszytko co się tam dzieje wcześniej było uśpione.
Dobry znak jak coś czujesz , leki działają, twój organizm zaczyna się budzić do życia
Dziewczyny ja Was cały czas podczytuje .
Golonat jak u Ciebie ? Jak się czujesz?♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Multiwitaminka, dzięki :* Jako tako, cały czas szok, jakaś taka niemoc. Cały czas krwawię. Byłam dziś na becie, wieczorem wynik, pierwszy raz w życiu czekam na wynik z całkowitą rezygnacją, bez nadziei, tak "trzeźwo-zdroworozsądkowo", z kamienną twarzą. Jutro usg. Cały czas sobie powtarzam: i tak mam dużo, a pewnie jeszcze trochę dobrego przede mną. To nie był mój czas...
Ech, mogła by jeszcze któraś z nas wysikać w kwietniu te dwie kreski, kwiecień jeszcze się nie skończył -
golonat wrote:Multiwitaminka, dzięki :* Jako tako, cały czas szok, jakaś taka niemoc. Cały czas krwawię. Byłam dziś na becie, wieczorem wynik, pierwszy raz w życiu czekam na wynik z całkowitą rezygnacją, bez nadziei, tak "trzeźwo-zdroworozsądkowo", z kamienną twarzą. Jutro usg. Cały czas sobie powtarzam: i tak mam dużo, a pewnie jeszcze trochę dobrego przede mną. To nie był mój czas...
Ech, mogła by jeszcze któraś z nas wysikać w kwietniu te dwie kreski, kwiecień jeszcze się nie skończyłgolonat lubi tę wiadomość
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021