Forum Starając się - ogólne Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
Odpowiedz

Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu

Oceń ten wątek:
  • OlivkowaMama Autorytet
    Postów: 930 1212

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 12:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    golonat wrote:
    No, to u mnie jest źle. Nie wiadomo, czy ciąża pozamaciczna czy biochemiczna, na usg na razie nic nie widać, od wczoraj krwawię, beta urosła minimalnie, więc już wiadomo, że nie ma najmniejszych szans na to, żeby było dobrze. Znowu. Znowu straciłam dziecko.
    Strasznie mi przykro :(

    33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

    l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Skarpeta Autorytet
    Postów: 332 123

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 12:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Golonat :( strasznie mi przykro, bardzo mocno Cie tulę :*

    Staramy się o dzidziusia :)
  • Multiwitamina Autorytet
    Postów: 6580 3787

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 12:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    golonat wrote:
    No, to u mnie jest źle. Nie wiadomo, czy ciąża pozamaciczna czy biochemiczna, na usg na razie nic nie widać, od wczoraj krwawię, beta urosła minimalnie, więc już wiadomo, że nie ma najmniejszych szans na to, żeby było dobrze. Znowu. Znowu straciłam dziecko.
    Trzymaj się tam! Nic więcej co bym nie napisała i tak nie zmniejszy tego co czujesz teraz...przykro mi z Twojego powodu.
    Może nie biochemiczna? Może jeszcze zejdzie do macicy? Może za szybko? Bierzesz luteine/dupka? Jesteś pod opieką lekarza teraz? Czy masz czekać? Leż w miarę możliwości....

    b9ec53f61f.png

    ♡♡♡ KORNEL ♡♡♡

    klz9ej28f3jwot0w.png
  • Grzechotka Ekspertka
    Postów: 249 99

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 12:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Golonat :(

    Maj - 4cs o drugiego maluszka
    marzec 2017 - na świecie zdrowa dziewczynka, małe szczęście <3
    marzec 2018 - ciąża biochemiczna

    11d0d2855efd15b26225b6764aa41fc9.png
  • Marilen Autorytet
    Postów: 768 334

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 12:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    golonat wrote:
    No, to u mnie jest źle. Nie wiadomo, czy ciąża pozamaciczna czy biochemiczna, na usg na razie nic nie widać, od wczoraj krwawię, beta urosła minimalnie, więc już wiadomo, że nie ma najmniejszych szans na to, żeby było dobrze. Znowu. Znowu straciłam dziecko.

    Golonat bardzo mi przykro :( Trzymaj się kochana, tulę mocno! Już chyba lepiej nie zachodzić niż takie smutki przeżywać... :(

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 13:02

    7u229jcgzsq578gy.png
  • katepr Autorytet
    Postów: 1568 834

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 12:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Golonat przykro mi.

    atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Mordeczka Autorytet
    Postów: 7186 1658

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 12:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Golonat tak strasznie mi przykro. :-(

    Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Marilen Autorytet
    Postów: 768 334

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 13:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzechotka wrote:
    U mnie znowu troszkę śluzu z czerwonymi nitkami...

    Grzechotka, implantacja 4-12 dzień więc ten tego... Przydałaby się taka pozytywna informacja na zakończenie kwietnia :)

    7u229jcgzsq578gy.png
  • Natalia91! Autorytet
    Postów: 433 210

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 13:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarpeta wrote:
    Natalia szybko zleci zobaczysz i jutro już będziemy po monitoringu :) no to mój pierwszy monitoring więc nie wiem jak to wszystko działa ale się cieszę ja w zeszłą środe to miałam jeszcze tobiel dośc sporą a wczoraj nie było po niej śladu... za to ten pęcherzyk... tylko żeby teraz wszystko dalej dobrze poszło... jak będzie konieczne to jeszcze 30.04 mam do niej iść :) jestem pełna nadziei :D

    Będzie dobrze! Nadzieje trzeba mieć zawsze- byleby nie dac się zwariować ;) Oby to był pierwszy i jednocześnie ostatni bo więcej nie będzie potrzeby podglądania jajników, lecz właśnie jak już coś dzidziusia:)

    Golonat nie wyobrażam sobie nawet co czujesz, jedyne co moge napisac to trzymaj się jakos, oszczędzaj i nie poddawaj! Jesteśmy z Tobą:*

    Skarpeta lubi tę wiadomość

    7u22ugpj8heetxf1.png
  • Dominisia883 Autorytet
    Postów: 587 498

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 13:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Golonat strasznie mi przykro :( tulę mocno ...
    A do mnie zawitała @ ... Jednak... Mam naprawdę już dość :( ile jeszcze? :(.

    Kiepskie nasienie
    IO
    Mutacje mthfr hetero
    4 lata starań
    2018 IUI 😥
    06.2020 IVF biochemiczna 😥
    Próbujemy dalej naturalnie ♥️
    Klinika Medart Poznań 🤞🍀
  • golonat Ekspertka
    Postów: 229 150

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 13:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, Dziewczyny. Cały czas nie mogę w to uwierzyć, tak jak bym stała gdzieś obok i na to patrzyła, jak by nie dotyczyło mnie, nie dociera to do mnie, jestem w szoku. Multiwitamina, raczej nie ma szans, ta beta prawie w ogóle nie rośnie, w sobotę 208, teraz 230. Pierwszy raz w życiu mi się tak dzieje, że krew, że tak gwałtownie... Ech :(

  • Multiwitamina Autorytet
    Postów: 6580 3787

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 13:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    golonat wrote:
    Dzięki, Dziewczyny. Cały czas nie mogę w to uwierzyć, tak jak bym stała gdzieś obok i na to patrzyła, jak by nie dotyczyło mnie, nie dociera to do mnie, jestem w szoku. Multiwitamina, raczej nie ma szans, ta beta prawie w ogóle nie rośnie, w sobotę 208, teraz 230. Pierwszy raz w życiu mi się tak dzieje, że krew, że tak gwałtownie... Ech :(
    Musisz być dzielna i przez to przejść.. wiem co czujesz...po części ...trzymaj się. ..za jakiś czas będzie lepiej ...

    b9ec53f61f.png

    ♡♡♡ KORNEL ♡♡♡

    klz9ej28f3jwot0w.png
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1322 2273

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 14:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Golonat nie wyobrażam sobie co musisz czuć.. Bardzo bardzo mi przykro :(

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA: ok
    ❗Wrogi śluz? 🤔

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia
    ❗Długi czas upłynnienia? 🤔

    3.02.2021- 1. IUI (clostilbegyt+ovitrelle+duphaston) ☹️
    3.03.2021 - 2. IUI (clostilbegyt+NAC+ovitrelle+duphaston)
  • kuzmoni1 Autorytet
    Postów: 636 273

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 14:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Golonat strasznie mi przykro. To musi być okropne co czujesz ;(

    Marilen, przez przypadek odrzuciłam twoje zaproszenie, się zaprosilam ponownie :)

    Dominisia rozumiem co czujesz .. W maju może znów podobnie będziemy testować?

    KQNOp1.png

    Starania od czerwca 2016,
    3x iui :(
    Ciaza naturalna
  • Grzechotka Ekspertka
    Postów: 249 99

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 15:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ki czort z tym moim cyklem. Ostatni raz mierzę temperaturę, bo mi tylko miesza.

    Maj - 4cs o drugiego maluszka
    marzec 2017 - na świecie zdrowa dziewczynka, małe szczęście <3
    marzec 2018 - ciąża biochemiczna

    11d0d2855efd15b26225b6764aa41fc9.png
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1322 2273

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 15:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzechotka, to popatrz na moją :D nic z tego nie rozumiem, nic się nie zgadza ;)

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA: ok
    ❗Wrogi śluz? 🤔

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia
    ❗Długi czas upłynnienia? 🤔

    3.02.2021- 1. IUI (clostilbegyt+ovitrelle+duphaston) ☹️
    3.03.2021 - 2. IUI (clostilbegyt+NAC+ovitrelle+duphaston)
  • Grzechotka Ekspertka
    Postów: 249 99

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 15:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko wrote:
    Grzechotka, to popatrz na moją :D nic z tego nie rozumiem, nic się nie zgadza ;)

    czemu owulacji Ci nie wyznaczyło?

    Maj - 4cs o drugiego maluszka
    marzec 2017 - na świecie zdrowa dziewczynka, małe szczęście <3
    marzec 2018 - ciąża biochemiczna

    11d0d2855efd15b26225b6764aa41fc9.png
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1322 2273

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 15:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, to mój pierwszy cykl z wykresem w ogóle, więc nie wiem jak on dokładnie działa. Ale w 14dc byłam na monitoringu i nie było pęcherzyka. Trochę miałam nadzieję, że może po prostu będzie później owu, ale wykres na to nie wskazuje..

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA: ok
    ❗Wrogi śluz? 🤔

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia
    ❗Długi czas upłynnienia? 🤔

    3.02.2021- 1. IUI (clostilbegyt+ovitrelle+duphaston) ☹️
    3.03.2021 - 2. IUI (clostilbegyt+NAC+ovitrelle+duphaston)
  • Grzechotka Ekspertka
    Postów: 249 99

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 15:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wyznaczyło owulację, ale myślę, że źle. Też mój pierwszy cykl z wykresem i ostatni.

    Maj - 4cs o drugiego maluszka
    marzec 2017 - na świecie zdrowa dziewczynka, małe szczęście <3
    marzec 2018 - ciąża biochemiczna

    11d0d2855efd15b26225b6764aa41fc9.png
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1322 2273

    Wysłany: 24 kwietnia 2018, 16:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jeszcze będę mierzyć temp, tak z ciekawości, czy wszystkie cykle będą podobne. No i martwi mnie nadal to, że mam takie niskie temperatury i chcę zobaczyć, czy to tak się utrzymuje cały czas czy tylko ten kwiecień taki dziwny :)

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA: ok
    ❗Wrogi śluz? 🤔

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia
    ❗Długi czas upłynnienia? 🤔

    3.02.2021- 1. IUI (clostilbegyt+ovitrelle+duphaston) ☹️
    3.03.2021 - 2. IUI (clostilbegyt+NAC+ovitrelle+duphaston)
‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego