X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
Odpowiedz

Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu

Oceń ten wątek:
  • Skarpeta Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko wrote:
    Aaa to w takim razie trzymam kciuki za maj ;p I za pozostałe dziewczyny oczywiście ;)
    Wybacz Skarpeta, nie ogarniam wszystkich tyle nas tu jest ;)

spoko napisałam posta takiego że ciężko było ogarnąć jak go później przeczytłam ;p hahahaha

Staramy się o dzidziusia :)
  • Iseko Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulaa30 wrote:
    mi dziewczyny dzisiaj podniosła sie temperatura.... ..fakt mierze dopiero od owulacji..
    To tak jak mi ;) też dzisiaj podskoczyła, ale ja mam takie dziwne te temperatury, że nie patrzę na to jakoś z nadzieją ;)
    Ale u Ciebie to ładnie wygląda ;)

34 lata | starania od stycznia 2017

IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌

💉Szczepienia limfocytami
    12.01.2022 Allo-mlr 54,5%

06.2022 - start IVF
    21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
    26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
    8tc 💔 3.09.2022 🖤

27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓

22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
    6dpt - beta 15 mlU
    8dpt - beta 32 mlU
    10dpt - beta 91,19 mlU
    13dpt - beta 358,61 mlU
    17dpt - beta 2064 mlU
    20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
    6tc💔
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarpeta wrote:
    I jak tam? ja dziś idę ponownie do gina... straszna tu cisza się zrobiła... mamy 25.04. a widze większość już na maju... :(

Która dziś testuje? albo już zatestowała?

Ja testowałam
    https://zapodaj.net/9ac16908d3d6d.jpg.html

I znowu zobaczyłam cień na zdjęciu malo wyraźny ale jest lekko różowy jakby. W poniedziałek też robiłam i też był cień.
    Pójdę na betę ale przed pracą już nie zdążyłam, więc dopiero po.

Skarpeta, Ikulinka29, agniecha2101, MałaMi90 lubią tę wiadomość

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • Grzechotka Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dużo śluzu kremowego ale i trochę rozciągliwego z krwią, co mam niby wpisać w kalendarz? :D

Skarpeta lubi tę wiadomość

Maj - 4cs o drugiego maluszka
    marzec 2017 - na świecie zdrowa dziewczynka, małe szczęście <3
    marzec 2018 - ciąża biochemiczna

11d0d2855efd15b26225b6764aa41fc9.png
  • Skarpeta Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marryy wrote:
    Ja testowałam
    https://zapodaj.net/9ac16908d3d6d.jpg.html

I znowu zobaczyłam cień na zdjęciu malo wyraźny ale jest lekko różowy jakby. W poniedziałek też robiłam i też był cień.
    Pójdę na betę ale przed pracą już nie zdążyłam, więc dopiero po.

to koniecznie daj znać co z tą Twoją betą :)

Marryy lubi tę wiadomość

• Skarpeta Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzechotka wrote:
    Mam dużo śluzu kremowego ale i trochę rozciągliwego z krwią, co mam niby wpisać w kalendarz? :D

tez mam takie problemy czasami ;p hehehe

• Pati88 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam teoretycznie dziś 31dc i czekam na @ tylko dojść nie może. Nie skupiałam się na objawach ale podbrzusze ćmi raz bardziej raz wcale. Dlatego cierpliwie czekam i nie testuje bo zawsze potem przychodzi @. Nastawilam się na laparoskopie diagnostyczną dlatego latwiej mi znieść ten cykl. Jeśli ma przyjść to wolalabym dzisiaj bo w sobote ide na wesele i no wiecie heh %%

Skarpeta lubi tę wiadomość

07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • Natalia91! Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marry trzymam kciuki za betę! Daj koniecznie znak jak będziesz miała wyniki:* ja wprawdzie nie bardzo coś tam widzę na zdjęciu ale jestem na telefonie to tez inaczej, słabsza jakość wiec trzymam mocno kciuki żeby te cienie przerodziły się w kropka :*

Pati a kiedy @ zazwyczaj przychodzi? Myśle ze test tu niewiele zmienia- jak ma przyjść wredota to i tak przyjdzie;/ ja to nawet wole zrobić test tak dzień przed @ bo im szybciej dostane @ tym szybciej bede mogła podjąć kolejna próbę;) trzymam jednak kciuki za ten pozytywny scenariusz i żeby nie było już potrzeby robienia laparoskopii :)

Pati88 lubi tę wiadomość

7u22ugpj8heetxf1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarpeta wrote:
    I jak tam? ja dziś idę ponownie do gina... straszna tu cisza się zrobiła... mamy 25.04. a widze większość już na maju... :(

Która dziś testuje? albo już zatestowała?
    Hej Skarpeta . U mnie dzisiaj odnotowałam test owulacyjny pozytywny. To jakiś cud bo nigdy tak naprawdę nie był taki jak jest dziś.A pare cykli przerobiłam z tymi testami... Moje urodziny wypadają w maju może faktycznie kobieta jest wtedy bardziej płodna. Jestem mega ciekawa co tam u ciebie na monitoringu wyjdzie. Mam nadzieję że bedzie git!!!!:):)Jak coś informuj:)Ja jestem jeszcze na kwietniowkach:)Pozdrawiam

Marryy, Skarpeta lubią tę wiadomość

• Marryy Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikulinka29 wrote:
    Hej Skarpeta . U mnie dzisiaj odnotowałam test owulacyjny pozytywny. To jakiś cud bo nigdy tak naprawdę nie był taki jak jest dziś.A pare cykli przerobiłam z tymi testami... Moje urodziny wypadają w maju może faktycznie kobieta jest wtedy bardziej płodna. Jestem mega ciekawa co tam u ciebie na monitoringu wyjdzie. Mam nadzieję że bedzie git!!!!:):)Jak coś informuj:)Ja jestem jeszcze na kwietniowkach:)Pozdrawiam

Ja też jestem z maja. Obyś miała rację ;-)

Ikulinka29 lubi tę wiadomość

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marryy i kiedy będziesz miłą wyniki bety???

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Pati88 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia91! wrote:
    Marry trzymam kciuki za betę! Daj koniecznie znak jak będziesz miała wyniki:* ja wprawdzie nie bardzo coś tam widzę na zdjęciu ale jestem na telefonie to tez inaczej, słabsza jakość wiec trzymam mocno kciuki żeby te cienie przerodziły się w kropka :*

Pati a kiedy @ zazwyczaj przychodzi? Myśle ze test tu niewiele zmienia- jak ma przyjść wredota to i tak przyjdzie;/ ja to nawet wole zrobić test tak dzień przed @ bo im szybciej dostane @ tym szybciej bede mogła podjąć kolejna próbę;) trzymam jednak kciuki za ten pozytywny scenariusz i żeby nie było już potrzeby robienia laparoskopii :)

no przychodzi @ u mnie tak w 30-32:) więc czekam. Generalnie zawsze lepiej bez zabiegów ale ja tam się nie boję narkoz bo super je znoszę haha:) mam jakiś pozytywny nastrój hmm a wczoraj plulam jadem do męża. On do mnie "na bank bedzie okres bo jesteś taka okresowa" haha dobry jest:)

Natalia91! lubi tę wiadomość

07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • Grzechotka Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu jestem, bo ciągle czekam aż będe mogła zatestować. Nie idzcie na maj! Zostańcie ze mną!

Pati88 lubi tę wiadomość

Maj - 4cs o drugiego maluszka
    marzec 2017 - na świecie zdrowa dziewczynka, małe szczęście <3
    marzec 2018 - ciąża biochemiczna

11d0d2855efd15b26225b6764aa41fc9.png
  • Skarpeta Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikulinka29 wrote:

Kurde to super, ja robiłam 3 dni ale u mnie albo cień albo nic... więc martwię się troszkę :/ ale idę dziś o 17:00 więc sie okaże :) dam znac dziewczyny co u mnie się dzieje...
    ja to czasami czuję że mam pod górkę... od wczoraj w ogóle jakieś zapalenie pęcherza ... więc nie wiem co to będzie... ale jestem dobrej myśli :)

• Marryy Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 wrote:
    Marryy i kiedy będziesz miłą wyniki bety???

Idę dopiero po 15 wiec nie wiem na kiedy będą wyniki i czy wogole mi zrobią o tej porze. Bo u mnie to takie małe miasteczko. Ale nie nastawiam się na pozytywną betę. Od razu wybiorę progesteron bo robiłam 8dp więc zobaczymy co z tego. Jaki powinien być wynik dobry po owulacji?

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • kuzmoni1 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tu caly czas zagladam mimo ze na maj juz jestem zapisana.
    Ale okres trwa, w pt nan wizytr u gina bede miala robione wymazy na chlamydie ittp takze dopiero po bede miala co pisać :):)

• Iseko Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzechotka wrote:
    Ja tu jestem, bo ciągle czekam aż będe mogła zatestować. Nie idzcie na maj! Zostańcie ze mną!
    Grzechotka, pewnie, że zostajemy z Tobą :D Ja czekam na dobre wieści od testujących jeszcze ;)

Multiwitamina, Skarpeta, Grzechotka lubią tę wiadomość

34 lata | starania od stycznia 2017

IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌

💉Szczepienia limfocytami
    12.01.2022 Allo-mlr 54,5%

06.2022 - start IVF
    21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
    26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
    8tc 💔 3.09.2022 🖤

27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓

22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
    6dpt - beta 15 mlU
    8dpt - beta 32 mlU
    10dpt - beta 91,19 mlU
    13dpt - beta 358,61 mlU
    17dpt - beta 2064 mlU
    20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
    6tc💔
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarpeta wrote:
    Nie pozostaje nic innego jak się obserwować, możliwe że leki działają ja też miałam podobnie wcześniej nic nie odczuwałam zaczęłam się lepiej obserwować i się okazało że jednak coś tam cały czas się dzieje - musiałam wsłuchać się w swoje ciało :))

Ja tak samo, wcześniej nic, a teraz odczuwam owulacje, jak mi rośnie pęcherzyk, pryszcze, piersi...wszytko co się tam dzieje wcześniej było uśpione.
    Dobry znak jak coś czujesz , leki działają, twój organizm zaczyna się budzić do życia :)

Dziewczyny ja Was cały czas podczytuje .

Golonat jak u Ciebie ? Jak się czujesz?

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • golonat Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multiwitaminka, dzięki :* Jako tako, cały czas szok, jakaś taka niemoc. Cały czas krwawię. Byłam dziś na becie, wieczorem wynik, pierwszy raz w życiu czekam na wynik z całkowitą rezygnacją, bez nadziei, tak "trzeźwo-zdroworozsądkowo", z kamienną twarzą. Jutro usg. Cały czas sobie powtarzam: i tak mam dużo, a pewnie jeszcze trochę dobrego przede mną. To nie był mój czas...
    Ech, mogła by jeszcze któraś z nas wysikać w kwietniu te dwie kreski, kwiecień jeszcze się nie skończył :)

• Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    golonat wrote:
    Multiwitaminka, dzięki :* Jako tako, cały czas szok, jakaś taka niemoc. Cały czas krwawię. Byłam dziś na becie, wieczorem wynik, pierwszy raz w życiu czekam na wynik z całkowitą rezygnacją, bez nadziei, tak "trzeźwo-zdroworozsądkowo", z kamienną twarzą. Jutro usg. Cały czas sobie powtarzam: i tak mam dużo, a pewnie jeszcze trochę dobrego przede mną. To nie był mój czas...
    Ech, mogła by jeszcze któraś z nas wysikać w kwietniu te dwie kreski, kwiecień jeszcze się nie skończył :)
    Jesteś silna i dzielna, jak byś miała słabszą chwilę pisz. Przejdziesz przez to . Pozbierasz się. Dojdziesz do celu. Potrzebujesz czasu. Dobrze że się nie załamałaś. Jesteśmy tu dla Ciebie jakbyś potrzebowała się wypłakać.

golonat lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ