Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Marryy wrote:Ja testowałam
https://zapodaj.net/9ac16908d3d6d.jpg.html
I znowu zobaczyłam cień na zdjęciu malo wyraźny ale jest lekko różowy jakby. W poniedziałek też robiłam i też był cień.
Pójdę na betę ale przed pracą już nie zdążyłam, więc dopiero po.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hejka wracam do was, właśnie wróciłam do domciu pojutrze śmigam na USG nie mogę się doczekać :**
Marryy, Iseko, Multiwitamina, golonat lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Nawet nie wiem czy mogę podejść do tego z nadzieją. Wróciłam z pracy patrzę na test a kreska zciemniala i jest dość wyraźna. Ale cienie też są bardziej wyraźne po czasie.
Ja nie mogę wyświetlać zdjęć z linków na tel nie wiem co się stało. Linki jakby były poza obszarem wiadomość2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
golonat wrote:Multiwitaminka, dzięki :* Jako tako, cały czas szok, jakaś taka niemoc. Cały czas krwawię. Byłam dziś na becie, wieczorem wynik, pierwszy raz w życiu czekam na wynik z całkowitą rezygnacją, bez nadziei, tak "trzeźwo-zdroworozsądkowo", z kamienną twarzą. Jutro usg. Cały czas sobie powtarzam: i tak mam dużo, a pewnie jeszcze trochę dobrego przede mną. To nie był mój czas...
Ech, mogła by jeszcze któraś z nas wysikać w kwietniu te dwie kreski, kwiecień jeszcze się nie skończyłignite -
Marryy wrote:Mam wyniki Beta 3,2.nie wiem co myśleć. W laboratorium też się zdziwiła że nie poniżej 1
Z googlowania:
Wynik beta-HCG=3, pobrany ok. 3 tygodnia spodziewanej ciąży w większości przypadków wyklucza ciążę. Jeśli badanie było wykonane wcześniej, nie można jej wykluczyć. Wtedy można powtórzyć badanie za np. 2 tygodnie. Podręczniki podają, że każdy wynik poniżej 5 mIU/ml wyklucza ciążę.Marryy lubi tę wiadomość
-
Grzechotka wrote:Z googlowania:
Wynik beta-HCG=3, pobrany ok. 3 tygodnia spodziewanej ciąży w większości przypadków wyklucza ciążę. Jeśli badanie było wykonane wcześniej, nie można jej wykluczyć. Wtedy można powtórzyć badanie za np. 2 tygodnie. Podręczniki podają, że każdy wynik poniżej 5 mIU/ml wyklucza ciążę.
Wiem jestem tego świadoma. Dzięki. Niby 15 dzień od zastrzyku. Może jeszcze on nie spadł do końca.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Wiem jestem tego świadoma. Dzięki. Niby 15 dzień od zastrzyku. Może jeszcze on nie spadł do końca.
Ja bym miała nadzieję. Powtórz betę nawet jutro. ja bym tak zrobiła.Marryy lubi tę wiadomość
-
Ikulinka29 wrote:Hej Skarpeta . U mnie dzisiaj odnotowałam test owulacyjny pozytywny. To jakiś cud bo nigdy tak naprawdę nie był taki jak jest dziś.A pare cykli przerobiłam z tymi testami... Moje urodziny wypadają w maju może faktycznie kobieta jest wtedy bardziej płodna. Jestem mega ciekawa co tam u ciebie na monitoringu wyjdzie. Mam nadzieję że bedzie git!!!!:)Jak coś informuj:)Ja jestem jeszcze na kwietniowkach:)Pozdrawiam
ja już po monitoringu, i u mnie dziwnie...
miałam dominujący pęcherzyk w poniedziałek 20 mm jednak on wcale nie urósł... pojawił się natomiast drugi i ma w granicach 16-17 mm endometrium 7 mm
i moja Pani dr będzie teraz w poniedziałek... mam jednak wizytę jeszcze u innego lekarza na piątek... i chyba pójdę, już sama nie wiem co mam robić... ból jajnika prawego jest wczoraj dużo płodnego śluzu... no mam nadzieję że coś z tego wreszcie będzie :)chociaż dziś mam mieszane uczuciaStaramy się o dzidziusia -
Grzechotka wrote:Ja tu jestem, bo ciągle czekam aż będe mogła zatestować. Nie idzcie na maj! Zostańcie ze mną!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 21:06
Miłosz
Honoratka
-
Dziewczyny odebrałam wyniki prolaktyny i progesteronu 8 lub 9 dni po owulacji potwierdzonej monitoringiem tylko lekarz nie powiedział mi dokładnie kiedy była a ja nie dopytalam . Prolaktyna 22,61 progsteron 9,51 lekarz się kłania?Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Bola was jajniki po owulacji? Bo ja je czuje od owulacji do okresu ...jak go dostane...dzisiaj jak kichnęłam to myslalam ze mi eksploduje heh..Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .