Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Marilen wrote:U mnie nie wchodzi w grę, mąż 1% morfologia, a szkoda Ale "drze" aż po kolano ;PAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
własnie widziałam wykres jednej dziewczyny ktory obiecująco sie zapowiadał... i co? w dniu miesiaczki temp spadła masakrycznie i u mnie tez tak bedzie... tak czujeAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Agulaa30 wrote:a kiedy mozna w ogóle robic bete?? jutro bedzie 29dc u mnie..
A owu w którym dc miałaś?
U mnie temp po owulacji pierwsze dwa dni powoli rośnie, a kolejne aż do @ 37/ 37,3. A później @ i spadek o kilka dobrych kresek. I czarna rozpacz. Choć ten cykl spokojna bo nie mam na co liczyć.
W tym ogólnie olałam, po wynikach męża, jakieś dwa w okolicy owu, I też teraz czekam cierpliwie na @ i chciałabym żeby już przyszła bo jajniki mnie tak bolą jakoś kłująco- rwąco, że mam dość. W tym cyklu miałam pierwszą od kilku miesięcy owulację z lewego jajnika, więc pieron wie co tam na nim się podziało. Mam tylko nadzieję, że żadnych torbieli czy innych takich nie będzie. -
Dibolek wrote:tez robilam 10dpo
Dibolek a u Ciebie wszystko cacy?
Łyso jak "odchodzą" kolejne babeczki, które z nami się starały i szły łeb w łeb, ale świetnie że już nie musicie się męczyć, liczyć, wkładać, macać, mierzyć.
Teeeeeż chcemy! Oj jakbym chciała przejść na jasną stronę mocy!!!!!!!!agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Marilen niedługo będziecie ja Was podczytuję , ile mi czas pozwala .
Ja bym dała sobie spokój z tym wszystkim i próbowała na spontana
No i na tej jasnej stronie mocy , jest jeszcze wiecej zmartwień i strachu i oczekiwania i wszystkiego , także powodzenia obyście dołączyły raz dwa ;*kuzmoni1, agniecha2101, Grzechotka, Marilen, ams lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Sung mam do Ciebie pytanie, bo Ty jesteś obeznana w przeróżnych wynikach.
Dziś robiłam morfologię i mocz i jedyne co mam na czerwono z krwi to:
MCV - 95, przy normach 79 - 95
Czy powinnam się zaniepokoić?
Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda!
-
Karmelkovaa wrote:Marilen niedługo będziecie ja Was podczytuję , ile mi czas pozwala .
Ja bym dała sobie spokój z tym wszystkim i próbowała na spontana
No i na tej jasnej stronie mocy , jest jeszcze wiecej zmartwień i strachu i oczekiwania i wszystkiego , także powodzenia obyście dołączyły raz dwa ;*Skarpeta, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Skarpeta wrote:Natalia miałas miec wczoraj chyba monitoring? czy się mylę nic nie piszesz na ten temat? jak u Ciebie?
Hej Skarpeta, to prawda byłam na monitoringu, pisałam na majowym testowaniu to tu już się nie uzewnętrznialam owu potwierdzona bo już było widoczne ciałko żółte, endometrium 16,9 mm wiec gin stwierdził ze warunki idealne do zachodzenia w ciaze chociaż na nic się nie nastawiam bi już nie raz wszystko było cały a dzidzi brak... dostałam skierowanie na HSG w razie jakby się teraz nie udało, a testować bede 5 maja, może dostane najwspanialszy spóźniony prezent urodzinowySkarpeta lubi tę wiadomość
-
Aha ja póki kwiecień jeszcze otwarty więcej tu jestem, aaale no to cudownie w takim razie... kurde a może trzeba się własnie nastawić że teraz się uda ? ja tak podchodze do tematu mimo że moja sytuacja zrobiła się dziwna po środzie ;p 3mam za Ciebie kciuki żeby nie było już konieczne to HSG
Natalia91! lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
nick nieaktualnyBlondas_29 wrote:Sung mam do Ciebie pytanie, bo Ty jesteś obeznana w przeróżnych wynikach.
Dziś robiłam morfologię i mocz i jedyne co mam na czerwono z krwi to:
MCV - 95, przy normach 79 - 95
Czy powinnam się zaniepokoić?
Oj aż taka obcykana nie jestem. zwłaszcza w ciążowych wynikach.
Blondas_29 lubi tę wiadomość