Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia91! wrote:Hej Skarpeta, to prawda byłam na monitoringu, pisałam na majowym testowaniu to tu już się nie uzewnętrznialam owu potwierdzona bo już było widoczne ciałko żółte, endometrium 16,9 mm wiec gin stwierdził ze warunki idealne do zachodzenia w ciaze chociaż na nic się nie nastawiam bi już nie raz wszystko było cały a dzidzi brak... dostałam skierowanie na HSG w razie jakby się teraz nie udało, a testować bede 5 maja, może dostane najwspanialszy spóźniony prezent urodzinowy
Jezusie, jak wyhodowałaś takie wypasione endo???? Czy tylko moje rośnie 0,1-0,2 na dobę? jak przed owu kilka dni 7,6 tak po owu 8mm i ani drgnie. Nie wiem jak później bo rzekomo ma przyrastać jeszcze.
Zostanę członkiem klubu AA + nie spojrzę nigdy w życiu na orzechy i migdały- ale przyrost będzie.....bombastyczne 1mm -
Skarpeta wrote:Marilen ja w pniedziałek endo miałam 7 a wczoraj zgadnij? też 7mm więc u mnie nawet się nei ruszyło :o
No to samo! Od czego to zależy? Plus jest taki, że nie mamy krwawicy co miesiąc tak wielkiej jak babeczki z wypasionym endo. Ale jakby to powiedzieć, chcę krwawicy! -
agniecha2101 wrote:U mnie 10dpo sikacz już wyszedłAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
U mnie jajnik w zeszłym miesiącu bolał ponad 2 tyg. Ale lewy często daje mi o sobie znać. I nic z tego nie wyszło. Dodatkowo temperatura spadła dopiero następnego dnia po zakończonej miesiączce. Taki dziwny miesiąc więc już się w tym nie nakrecam
Agulaa30 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Chyba mi się na prawdę hormony "naprawiają" - a raczej wracają do starych nawyków - nie wypryszczyło mnie tak od kiedy byłam nastolatką I też mnie jajniki bolą, a nigdy tak nie miałam - ale nie robię sobie nadziei, pewnie mi się wszystko po prostu "układa" w końcu32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Iseko wrote:Chyba mi się na prawdę hormony "naprawiają" - a raczej wracają do starych nawyków - nie wypryszczyło mnie tak od kiedy byłam nastolatką I też mnie jajniki bolą, a nigdy tak nie miałam - ale nie robię sobie nadziei, pewnie mi się wszystko po prostu "układa" w końcuAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Mnie Jajniki w poprzednim cyklu cały czas bolały. inaczej niż zwykle, intensywniej. Nie mialam napięcia przedmiesiaczkowego jak zwykle, nawet maz to poruszył. Mieliśmy oboje mieliśmy nadzieję że tym razem się udało. Jednak @ przyszła. Temperatura spadła dopiero w 2 dniu miesiaczki. Także nie ma co się nakrecac..
-
Marilen wrote:Jezusie, jak wyhodowałaś takie wypasione endo???? Czy tylko moje rośnie 0,1-0,2 na dobę? jak przed owu kilka dni 7,6 tak po owu 8mm i ani drgnie. Nie wiem jak później bo rzekomo ma przyrastać jeszcze.
Zostanę członkiem klubu AA + nie spojrzę nigdy w życiu na orzechy i migdały- ale przyrost będzie.....bombastyczne 1mm
Hehe, szczerze to często mam takie duze po owu. Teraz np. przed owu miałam niecałe 8 mm i urosło w ciągu tygodnia o prawie cały 1 cm:D a tak to pije wino czerwone wytrawne i dziennie wcinam garść migdałów
Ale tak jak piszecie wiąże sie z nim obfita @Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 16:34
-
jade tramwajem i leje się pot po plecach i generalnie cała jak po fitnesie. Masakra ja sie z reguly nie poce tak o poprostu. Albo nadciaga tsunami albo hmm07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 wrote:jade tramwajem i leje się pot po plecach i generalnie cała jak po fitnesie. Masakra ja sie z reguly nie poce tak o poprostu. Albo nadciaga tsunami albo hmm
Albo mały huragan będzie Ci wkrótce roznosił mieszkanie.OlivkowaMama, ams, Pati88, golonat lubią tę wiadomość
-
Natalia91! wrote:Ams u Ciebie to już 13 tc!!! Ależ to szybko leci:* nie martw się na zapas, na pewno wszystko będzie ok:* jak ogólnie się czujesz?
Heeeej !
Jestem po badaniach Dzidzia dzisiaj klaskala i ssala kciuka jest baaaaaaardzo ruchliwa (chyba po mnie ).
Wszystko rozwija sie jak nalezy
Czuje sie roznie. Caly czas mecza mnie mdlosci aczkolwiek coraz mniej ...
Poza tym wszystko jest dobrze !
Zostawiam cala mase wirusow !!!! :*Evli, Madalena89, agniecha2101, Pati88, Natalia91!, Sung, kuzmoni1, patkaaxx90 lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Dziewczyny, nie wiem co robić miałam odpuścić testowanie w tym miesiącu, bo of nie wyznaczyło owulacji, testy były raczej negatywne, kilka dni po spodziewanej ovu nie było skoku temperatury. Stwierdziłam, że kolejny zmarnowany miesiąc i przestałam mierzyć temp podłamana tym wszystkim. Od kilku dni bolą mnie piersi i sutki, przedwczoraj zmierzyłam temp po przebudzeniu a tu 37, wczoraj i dziś też. Dziś jestem dzień przed planowaną @ i przy okazji morfologii zrobiłam też progesteron. Właśnie pojawił się wynik - 15,2. To chyba sporo jak na potencjalnie bezowulacyjny cykl - chyba, że się mylę . Myślcie, że jest szansa, że ovu jednak była? Jest sens testować jutro, czy poczekać, aż się zacznie spóźniać? Nie chcę testować bez sensu bo tylko mi to w głowie miesza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 18:38
-
Madalena89 wrote:Dziewczyny, nie wiem co robić miałam odpuścić testowanie w tym miesiącu, bo of nie wyznaczyło owulacji, testy były raczej negatywne, kilka dni po spodziewanej ovu nie było skoku temperatury. Stwierdziłam, że kolejny zmarnowany miesiąc i przestałam mierzyć temp podłamana tym wszystkim. Od kilku dni bolą mnie piersi i sutki, przedwczoraj zmierzyłam temp po przebudzeniu a tu 37, wczoraj i dziś też. Dziś jestem dzień przed planowaną @ i przy okazji morfologii zrobiłam też progesteron. Właśnie pojawił się wynik - 15,2. To chyba sporo jak na potencjalnie bezowulacyjny cykl - chyba, że się mylę . Myślcie, że jest szansa, że ovu jednak była? Jest sens testować jutro, czy poczekać, aż się zacznie spóźniać? Nie chcę testować bez sensu bo tylko mi to w głowie miesza
Ja bym testowala, ale większość dziewczyn doradzi Ci czekać
golonat lubi tę wiadomość
-
Magdalena89 taki progesteron i temperatura świadczy o przebytej owulacji. Mogłaś mieć po prostu później owu niż zwykle. Ja zwykle mam w 13-14dc a ostatnio w 12dc było już po owu. Także organizm nieraz płata nam figle, wystarczy trochę więcej stresu...
Ja bym dopiero testowała w dniu spodziewanej @
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
A ja dziewczyny dzisiaj taki test owu. Wiem wiem, że tylko pierwszy jest pozytywny, ale czy zdarzyło Wam się mieć dwie owulacje w jednym cyklu? Miałam dwa prawie równej wielkości pęcherzyki przed monitoringiem i tak się zastanawiam bo ten ból jajników to może stad?
https://naforum.zapodaj.net/eba3a23fe3c7.jpg.html -
kłot wrote:Magdalena89 taki progesteron i temperatura świadczy o przebytej owulacji. Mogłaś mieć po prostu później owu niż zwykle. Ja zwykle mam w 13-14dc a ostatnio w 12dc było już po owu. Także organizm nieraz płata nam figle, wystarczy trochę więcej stresu...
Ja bym dopiero testowała w dniu spodziewanej @
Właśnie jutro jest spodziewany termin, ale, że nie wiem na kiedy mogła się przesunąć owu, to pewnie przyjdzie później zrobię chyba już po weekendzie jeśli @ się nie pojawi -
Ja wczoraj byłam na wizycie i przy okazji usg. Chyba bezowulacyjny znowu. 16 dc na lewym nic, wszystko się wchłoneło. Na prawym z którego miała być owu pęcherzyk 13 mm. Endometrium 12. Dostałam zlecenie na stos badań. Więc maj chyba odpadnie z testowaniaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3