Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkarpeta wrote:ja już po monitoringu, i u mnie dziwnie...
miałam dominujący pęcherzyk w poniedziałek 20 mm jednak on wcale nie urósł... pojawił się natomiast drugi i ma w granicach 16-17 mm endometrium 7 mm
i moja Pani dr będzie teraz w poniedziałek... mam jednak wizytę jeszcze u innego lekarza na piątek... i chyba pójdę, już sama nie wiem co mam robić... ból jajnika prawego jest wczoraj dużo płodnego śluzu... no mam nadzieję że coś z tego wreszcie będzie :)chociaż dziś mam mieszane uczuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 22:52
-
Agulaa30 wrote:Bola was jajniki po owulacji? Bo ja je czuje od owulacji do okresu ...jak go dostane...dzisiaj jak kichnęłam to myslalam ze mi eksploduje heh..
No właśnie ja w tym cyklu tak mam. Nigdy nawet owulacyjne bólu nie czułam a teraz ciągnie się to od owulacji, i jakieś ślady krwi miałam już po owu. Może to infekcja jakaś bez objawów typowych? -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4443306d0610.png dziewczyny ja chyba.zwariuje... to moj 28dc .cykle mam 28-30dniowe... brzuch boli jak.na @ ale przy takiej temperaturze moze byc.miesiaczka ? Nie chce sobie robic.nadziei ale moze sie uda?Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Agulaa30 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4443306d0610.png dziewczyny ja chyba.zwariuje... to moj 28dc .cykle mam 28-30dniowe... brzuch boli jak.na @ ale przy takiej temperaturze moze byc.miesiaczka ? Nie chce sobie robic.nadziei ale moze sie uda?
wygląda bardzo obiecująco? czemu nie zrobisz testu? -
Mi się jutro nie uda zmierzyć temperatury. Bo akurat o mojej godzinie będę jutro stała z moim dzieckiem do kontroli paszportowej
-
Agulaa30 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4443306d0610.png dziewczyny ja chyba.zwariuje... to moj 28dc .cykle mam 28-30dniowe... brzuch boli jak.na @ ale przy takiej temperaturze moze byc.miesiaczka ? Nie chce sobie robic.nadziei ale moze sie uda?
Moja temp już mi takie nadzieje robiła. Ale za każdym razem spadała w momencie dosłownie pojawienia się krwawienia. Ale u Ciebie był ten spadek , później odbicie. Też miałabym nadzieje -
Agula juz Tobie pisalam na Majowych.. zebys spokojnie czekala jeszcze 3-4dni. Nie rob testu bo jest za wczesnie. Po co sie stresowac jak nie wyjdzie teraz albo coa wyjdzie a za 3 dni bedzie @? Nie sluchaj i nie rob. Czekaj:) A wykres jest okej i sie nie martw na zapas.
-
Ja w sobotę robię pierwszego nieśmiałego testa
Hugolina87, Skarpeta, Dibolek, Mordeczka, ams, Marryy, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Grzechotka to chyba mamy podobnie znowu w tym cyklu. Ja o dwa dni przed Tobą miałam owu i niestety wypada testować bo dupka biorę w tym cyklu jeszcze także w nd lub pon sobie sikne.
Dziewczyny powodzenia!
Oby i finał by taki sam i oby to był radosny finał!Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
Kobietki !
trzymam za Was kciuki !!
Zagladam tutaj do Was od czasu do czasu
Co do bolu jajnikow po owu, to doznalam tego raz... trwalo 4tygodnie , a rezultat mozecie zobaczyc na moim paseczku na dole
Dzisiaj ide podgladac mojego Maluszka i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze... Troche sie stresuje...
Milego dnia !!Natalia91!, kuzmoni1, Marilen, MałaMi90, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Natalia91! wrote:Ams u Ciebie to już 13 tc!!! Ależ to szybko leci:* nie martw się na zapas, na pewno wszystko będzie ok:* jak ogólnie się czujesz?
Natalia miałas miec wczoraj chyba monitoring? czy się mylę nic nie piszesz na ten temat? jak u Ciebie?Staramy się o dzidziusia -
ams wrote:Kobietki !
trzymam za Was kciuki !!
Zagladam tutaj do Was od czasu do czasu
Co do bolu jajnikow po owu, to doznalam tego raz... trwalo 4tygodnie , a rezultat mozecie zobaczyc na moim paseczku na dole
Dzisiaj ide podgladac mojego Maluszka i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze... Troche sie stresuje...
Milego dnia !!
U mnie nie wchodzi w grę, mąż 1% morfologia, a szkoda Ale "drze" aż po kolano ;P