Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane Wpadłam zobaczyć co u Was słychać i czy są jakieś dobre wiadomości już na początku miesiąca
Karmelkovaa GRATULACJE!!! :-* Wiedziałam, że już niebawem do nas dołączysz:-) Super!! Teraz niech maleństwo zdrowo rośnie :-* Myślę, że mogę Cię zaprosić tu: https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciezarowki-z-marcowego-testowania,15409,1.html bo jeszcze można Cię podciągnąć pod marzec
Tym do których @ już zawitała, życzę powodzenia w nowych cyklach :-* Przykro mi ale napewno i Wam się w końcu uda :-*
A za te, które jeszcze czekają na testowanie, trzymam kciuki z całych sił :-* Powodzenia Kochane
Przesyłam wiruski: ~>¤°~`*^×+-'"*~~>Katti, Skarpeta, pumka1990 lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Skarpeta wrote:I u mnie tak samo...tylko ja dzis mam 8 dzień takiego stanu...oczywiście było raz intensywniej raz mniej... ale chyba w poprzednich cyklach tak nie było :o
No ja nigdy nie mialam czegos takiego. Ovu u mnie byla 100% sobota. Wiec to nie bol owulacyjnySkarpeta lubi tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
nick nieaktualnyKatti wrote:Wpadłam się przywitac.
Byłam nie obecna przez dwa dni ale mało ważne w sumie.
Hugolina87 masz bardzo ładna temp. Na kiedy masz @ ?
Simons_cat, Upragniona niunia przykro mi Tule .
MARIKA12 ja miałam lekkie kłocia jajnika po lewej stronie... w dniu owulacji miałam mega bóle jajników i były one tak mocne że bez leku przeciwbólowego się nie obeszło nawet zasnac z bólu nie mogłam bo to wszystko zaczeło sie pod wieczór. Ogólnie nie posiadam objawów owulacyjnych dlatego od razu wiedziałam że to owulka... jak się o dziecko nie staralismy nigdy objawów na owulke nie mialam a jak tylko postanowilismy sie starac nagle objaw owulacyjny sie pojawil.. dziwne te organizmy.
Ja jutro mam swoją pierwszą wizytę u położnej. Wiem że nic takiego nie bedzie sie działo bo jedynie standardowe spotkanie, krew pobierac bedzie karte zakladac i tyle ... Nie ukrywam liczę na to aby kazala mi sie polozyć i że bedziemy sluchac serduszka o ile już by było... na USG pewnie dostane list po tym spotkaniu wiec jeszcze sobie poczekam .. Mimo wszystko stresuje się bardzo jutrzejszym spotkaniem ...
Karmelkovaa Gratuluje pięknego psikusa
Właśnie ciężko z terminem bo się przesunela owu jeśli dziś 12dpo to za dwa dni powinna być chyba @. Kupię ten test izbie jutro rano.Katti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Właśnie ciężko z terminem bo się przesunela owu jeśli dziś 12dpo to za dwa dni powinna być chyba @. Kupię ten test izbie jutro rano.
Ja wiem że rozczarowania bola ale też trzeba spojrzeć na to z innej strony - po co czekać zabijać się myslami... jak ma byc kropek to bedzie i test pokaze a jak nie to chociaż nie bedziesz się zadreczać .
Trzymam kciuki w takim razieHugolina87 lubi tę wiadomość
-
Kobietki duzo zielonych kropek i dwoch kresek Wam zycze !!! Sciskam kwietniowo !!! Natura sie budzi do zycia, to i fasolki zakwitna
Mordeczka, agniecha2101, Evli, Skarpeta, pumka1990 lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Grzechotka ja mam to samo. Czekam na @ i chodze cały czas z wkładką Czekam tylko aby ta wredna@ w końcu przyszła. Aby ten cykl przekreślić grubą krechą i zacząć od zera.
Zaopatrzenie widze, że konkretne poczyniłaś Oby te cykle okazały się dla nas szczęśliweSkarpeta lubi tę wiadomość
-
@Diamond92 śnij śnij! Ja dzisiaj we śnie ratowałam życie dwójki topiących się dzieci
U mnie dziewczyny 11/12 dpo i jakieś różowo- brudne plamienie. Jakieś tzn pewnie wiadomo jakie. Biorę duphaston, myślałam, że on wyreguluje te plamienia, a tu guzik. Temp nadal 37,1/2
Miałam 5.04 zrobić rano betę, i dopiero odstawić jak wynik negatywny i czekać na @, biorę dalej do czwartku, ale czekać pewnie nie będę musiała, bo jak co miesiąc rozkręci się @. Choć nigdy podczas brania duphastonu się nie zaczynała, musiałam odczekać dobrych klika dni od odstawienia. Nie ukrywam smutno jak cholera... czyli #nierodzew2018 bo kolejny cykl to już 2019r porodu
GRATULUJĘ Wam wszystkim, którym świąteczna radość się przedłużyła -
Kochane bardzo mi przykro , że te @ głupieprzylazły ... ale jak to zawsze mówimy NOWY CYKL NOWA SZANSA ;*** 3mam za Was mocno kciuki ! :*
... iż nie byłam przekonana do testów z allegro po becie poszłam do apteki mówie Pani daj jakikolwiek test byle był z apteki
No i takie cuda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6086d98bbc43.jpg
Wyniki o 14 jestem szczęśliwa ... oby tak do grudnia
Mordeczka, Katti, agniecha2101, Evli, usia89, Pati88, Skarpeta, pumka1990, Tekana, katepr lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
agniecha2101 wrote:Hej Kochane Wpadłam zobaczyć co u Was słychać i czy są jakieś dobre wiadomości już na początku miesiąca
Karmelkovaa GRATULACJE!!! :-* Wiedziałam, że już niebawem do nas dołączysz:-) Super!! Teraz niech maleństwo zdrowo rośnie :-* Myślę, że mogę Cię zaprosić tu: https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciezarowki-z-marcowego-testowania,15409,1.html bo jeszcze można Cię podciągnąć pod marzec
Tym do których @ już zawitała, życzę powodzenia w nowych cyklach :-* Przykro mi ale napewno i Wam się w końcu uda :-*
A za te, które jeszcze czekają na testowanie, trzymam kciuki z całych sił :-* Powodzenia Kochane
Przesyłam wiruski: ~>¤°~`*^×+-'"*~~>
Kochana dziękuję jasne , jak nie będzie wątku o kwietniówkach to dołączę bo ja się podpisuję na 1 kwietnia taka dla mnie data szczególna bo i piękny dzień był jesli dotrwam to Boże Narodzenie będzie dopełnieniem tego cudu
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
MARIKA12 wrote:No ja nigdy nie mialam czegos takiego. Ovu u mnie byla 100% sobota. Wiec to nie bol owulacyjny
ja niestety nie jestem w stanie stwierdzić kiedy owulacja u mnie była... bo monitoringu nie miałam, a testy owulacyjne wychodziły negatywne... więc w sumie pozostaje czekać...Staramy się o dzidziusia -
Grzechotka wrote:Karmelkova jeszcze raz gratulacje!
Nie gratulujcie kochane na razie ;* proszę o kciuki i modlitwę... ja najdalej dotrwałam do 6 tygodnia w 8 serduszko nie biło i teraz jestem bardzo wyczulona ... po prostu mam dystans i musze wierzyć w ten mój mały cudzikagniecha2101 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
mindusia87 wrote:Grzechotka ja mam to samo. Czekam na @ i chodze cały czas z wkładką Czekam tylko aby ta wredna@ w końcu przyszła. Aby ten cykl przekreślić grubą krechą i zacząć od zera.
Zaopatrzenie widze, że konkretne poczyniłaś Oby te cykle okazały się dla nas szczęśliwe
Ilo dniowe masz cykle? -
mindusia87 wrote:Grzechotka ja mam to samo. Czekam na @ i chodze cały czas z wkładką Czekam tylko aby ta wredna@ w końcu przyszła. Aby ten cykl przekreślić grubą krechą i zacząć od zera.
Zaopatrzenie widze, że konkretne poczyniłaś Oby te cykle okazały się dla nas szczęśliwe
mindusia... ale @ jeszcze nie ma... może już nie przyjdzie?Staramy się o dzidziusia -
Karmelkovaa wrote:Nie gratulujcie kochane na razie ;* proszę o kciuki i modlitwę... ja najdalej dotrwałam do 6 tygodnia w 8 serduszko nie biło i teraz jestem bardzo wyczulona ... po prostu mam dystans i musze wierzyć w ten mój mały cudzik
Ale nie wolno się nastawiać, że będzie źle! Pozwól sobie na jeden dzień czystej radości! -
Diamond92 wrote:Przepraszam, że dopiero teraz ale cały dzień zajęty a samopoczucie niestety nie pomaga ;P
Karmelkovaa śniło mi się, że czekałyśmy w jednej poczekalni do lekarza, a przed wejściem do gabinetu była taka wielka tablica, na której było napisane, o której godzinie kto wchodzi, a obok imion i nazwisk były nicki z of i byłaś przede mną zapisana na 17:30 i jak tylko to zobaczyłam to od razu do Ciebie podeszłam, żeby Cię poznać okazało się, że przyszłaś bo nie wiedziałaś czy jesteś w ciąży czy nie bo na wszystkich testach wychodziły Ci niebieskie kreski i nie wiesz czy to przez ciąże czy przez przyjmowane leki ;P a bety nie możesz zrobić bo masz zbyt gęstą krew ;P no i weszłaś do gabinetu i tylko usłyszałam pisk i nie wiedziałam czy to pisk szczęścia czy nie ale niestety już się obudziłam i nie dowiedziałam się w śnie
No i chciałam napisać na wątku co mi się śniło i zapytać co u Ciebie bo miałam przeczucie ale Twój post wyprzedził mnie bardzo się ucieszyłam
Ekstra, że kreseczka ciemnieje, więc jeszcze raz gratuluję ;* bierz grzecznie leki i się nie stresuj ;* w końcu musi być dobrze! :* trzymam jutro kciuki za betę ;*
A tak na marginesie to fajnie dzieje mi się w głowie jak śni mi się, że bety nie można zrobić bo krew jest zbyt gęsta xD
Marilen mam nadzieję, że mi się przyśnisz chciałabym tak każdej z Was wyśnić
Trzymam za Was wszystkie kciuki bardzo mocno! ;* zostawiam wiruski, zarażajcie się: $}{>££¥%&€*&€':"%€#
OOOO jacie kręce to faktycznie , niezły sen wyśniłaś mi jak nic teraz wyśnij mi jeszcze różowego bobasa na koniec roku ;**
Jest mi bardzo miło to czytać kiedy wizytujesz ?Skarpeta lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...