Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziwy, dziewczyny, dziwy. Wczoraj zauważyłam zabarwiony śluz. Dzisiaj też się pojawia, ale nie ma go tyle, żeby został na wkładce. Brzuch nie boli, a okres powinien być jutro. A pamiętam, że poprzednie cykle dzień wcześniej już leżałam z termoforkiem ogarnięta niemocą. Temperatura leci w dół, ale mimo wszystko wiadomo, co sobie wmawiam. Organizm sobie ze mną pokrywaStarania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
Ciąża biochemiczna - maj 2018, czerwiec 2018, grudzień 2018, lipiec 2020, listopad 2020, grudzień 2020
PCOS, IO, niedoczynność tarczycy.
Szczepienia limfocytami męża💉 -> alloMLR 0%😭 -> szczepienia pullowane🙏 -> alloMLR ?
Zioła o. Sroki
Dieta. Podejście 5329635689986432366
"Better late than never
Just don't make me wait forever"
-
Myślę, że u mnie tajemnica się rozwiąże jutro albo dziś wieczorem, ale mimo wszystko jest to frustrujace. Ty jeszcze musisz poczekać. Chyba że testy będą z tobą współpracować wcześniej
bo u mnie w sobotę był - więc przestałam niby liczyć na cokolwiek :p
Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
Ciąża biochemiczna - maj 2018, czerwiec 2018, grudzień 2018, lipiec 2020, listopad 2020, grudzień 2020
PCOS, IO, niedoczynność tarczycy.
Szczepienia limfocytami męża💉 -> alloMLR 0%😭 -> szczepienia pullowane🙏 -> alloMLR ?
Zioła o. Sroki
Dieta. Podejście 5329635689986432366
"Better late than never
Just don't make me wait forever"
-
Mam jeden w domu ale jakoś nie kusi mnie siknąć, choć powiem Ci że jak zauważyłam ten różowy śluz to ręka zaczęła mnie świeżbić ale się powstrzymałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 18:32
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dziewczyny jak to jest z szyjka po okresie jak ona wygląda?
Jestem w 6 dc a ona jest miękka i otwarta.
Dodatkowo raz na dzień zazwyczaj po południu plamie. To nie są resztki okresu bo bym płamiła cały dzień. A tu rano wkładka czysta ,wieczorem tez -
Kochane dziękuję za każde ciepłe słowo :* i wsparcie to dla mnie wiele ...
Oczywiście wiele obaw we mnie , ale cóż musi byc dobrze
Życzę abyście się doczekały szybciutko kreseczek ;* 3 mam kciuki za każdą !
A te plamienia niech będą implantacyjne
Mordeczka jutro po becie możesz , dam znać jaka wyjdziena razie spokojnie ... ja mam teraz ogromny dystans
Dla porównania 11 12 13 dpo ow
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d102ac88e14.jpgTekana, Multiwitamina, katepr, futuremama, Marryy, pumka1990 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkova gratuluję :*
i życzę spokojnej ciąży :*
Czy ktoś uzupełnia tebeliki ? Bo w końcu chciałabym zobaczyć przy swoim Niku poztywny napis
Powodzenia kwietniowkitrzymam kciuki za was wszystkie
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo❤
28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Tekana wrote:Karmelkova gratuluję :*
i życzę spokojnej ciąży :*
Czy ktoś uzupełnia tebeliki ? Bo w końcu chciałabym zobaczyć przy swoim Niku poztywny napis
Powodzenia kwietniowkitrzymam kciuki za was wszystkie
Ja tego nie prowadzę tam tabelki tutaj na owu ja zalozylam wątek z kwietniowym testowanie tamto mnie nie dotyczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 19:33
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
KlaudyŚ wrote:Halo halo czy jest tu ktoś w tym samym dniu cyklu
Bo póki co próbuje się wbić ale ciężko jak widzę ze większość z was juz z pozytywnymi testami :*ja zostaję na końcówkę kwietnia
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Simons_cat wrote:Dziwy, dziewczyny, dziwy. Wczoraj zauważyłam zabarwiony śluz. Dzisiaj też się pojawia, ale nie ma go tyle, żeby został na wkładce. Brzuch nie boli, a okres powinien być jutro. A pamiętam, że poprzednie cykle dzień wcześniej już leżałam z termoforkiem ogarnięta niemocą. Temperatura leci w dół, ale mimo wszystko wiadomo, co sobie wmawiam. Organizm sobie ze mną pokrywa