wielki powrót ?
-
Hejka laski :*
może któreś z was mnie pamiętają
Ślub 08.08. 2015 zastanawiam się właśnie z moja druga połowka nad wznowienie starań.
Jak by się udało za 1 razem to byłabym w 7 miesiącu. Nie chce przekładać ślubu bo planujemy go od 2 lat. Zadatki poplacone suknia wybrana i opłacona.
Wszyscy wokół mają dzieci lub są w ciąży a ja tak pragnę dzieciatka.
Pomóżcie starać się czy nie ? Dam rade to wszystko ogarnąć ? Przecież nie wiadomo czy się uda za 1 razem
Pomocy laski :* -
nick nieaktualny
-
Kochanie :* Jasne, że pamiętamy
Moim zdaniem lepiej nie próbować teraz. Nie mówię tutaj o tańcach w 7mc, ale... moja koleżanka zaszła w ciążę, wszystko super, w 5mc zaczęły się skurcze, urodziła chłopczyka, który po 2 tygodniach odszedł.
Nikomu tego nie życzę, a ta historia jest bardzo skrajna, ale nie masz pewności czy ciąża będzie przebiegała dobrze.
-
HEJ! ja pamiętam z wrześniówek
doradzać nie będę bo kążdy jest inny powiem z mojego doświadczenia że całe planowanie ślubu organizacja itp to u nas był naprawdę spory stres dużo chodzenia załatwiania itp jakbym była w ciąży i to jeszcze zaawansowanej to bym się troche bała ... teraz mi się udało jestem w 7 tygodniu a już "sram po gaciach" jak cokolwiek jest nie tak dodatkowy stres i zmęczenie chyba by było już za dużo
a z przykładu znajomych powiem Ci że koleżanka już miała wszystko zaplanowane opłacone jakieś 3 tyg do ślubu, była właśnie bodajże też coś koło 6-7 miesiąc i trafiła do szpitala z diagnozą że do porodu musi leżeć ... i cały ślub wszystko diabli wzięli zadatki stracili ale za to kilka miesięcy później wzięli szczęśliwie ślub już razem z chrzcinamiEvaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-