X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wielkośc pęcherzyka - ważne pytanie
Odpowiedz

wielkośc pęcherzyka - ważne pytanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ona 24:-( Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, jestem w 5 tyg ciąży , po badaniu usg lekarz powiedział że pęcherzyk ma 5,8 mm i powiedział że to mało , że powinien mieć ok 12 mm , po tylko połowa tego :-( powiedzcie mi jak było u was czy to naprawdę mało i nie mam szans na dzidziusia???czy jeszcze urośnie:-)

nadzieja....
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie kieruj na fioletową stronę. Tu są staraczki a nie zaciążone.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy, kiedy miałaś owulację. Tygodnie ciąży liczy się od ostatniej poprzedzającej ją miesiączki. Czyli w zasadzie jesteś 5 tygodni po miesiączce. Ale może być tak, że owulację miałaś później, niż w 14-15 dniu cyklu, np. w 21 dniu. Wówczas dzidzia będzie o tydzień młodsza, niż wskazuje wiek ciążowy liczony od poprzedniej miesiączki. Rozumiesz?

Nie ma się czym martwić na zapas, trzeba poczekać i sprawdzać, co dalej.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest możliwe od mały pęcherzyki bo może owulacjA była później.
    U mnie też późno serduszko się pokazało i pęcherzyk był mały.
    Powodzenia.

• ona 24:-( Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za odp:-)mam nadzieję , że wszystko będzie oki:-) i moja kuleczka urośnie bardzo duża:-)

nadzieja....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona 24:-( wrote:
    dzięki za odp:-)mam nadzieję , że wszystko będzie oki:-) i moja kuleczka urośnie bardzo duża:-)
    Powodzenia.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ