Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wiesiołek a plamienia
Odpowiedz

Wiesiołek a plamienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MM28 Znajoma

Wysłany: 5 lipca 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. od pierwszego dnia cyklu biorę olej z wiesiołka 2x2 dziennie. Do tej pory mam plamienia. Najpierw normalna @ a teraz 5 dzień plamienia. Nie wiem czy to wina wiesiołka czy to tylko przypadek. Czy ktoś miał podobną sytuację? Proszę o poradę, bo nie wiem co dalej robić.

• moniaak Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wcześniej nie miałaś plamień żadnych?zanim wiesiołek zaczęłaś brać?ja nie mam żadnych plamień po wiesiołku..

• MM28 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie żadnych plamień nigdy. Ale odstawiłam niedawno tabletki i dopiero cykle zaczynają się normować, więc może to jest przyczyną.

• moniaak Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm jeśli wcześnie brałaś tabletki anty to bardzo możliwe,że to po odstawieniu..jak brałam anty nie miałam nigdy plamień..kilka cykli po zaczęły mi się tak 4-5 dni przed..od zeszłego miesiąca biorę duphaston i odpukać plamień nie ma..

• Blysk_kotka Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2013, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myśle że to po odstawieniu , cykl po stosowaniu tabletek anty , szczególnie dłuższym stosowaniu , ulega znacznej zmianie . Mój okres przed tabletkami a po, to dwie różne bajki

"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
  • Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam. Możliwe to?

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ