Wiesiołek i len na poprawę śluzu
-
WIADOMOŚĆ
-
tak, ja stosuje olej z lnu i juz w drugim cyklu widzę poprawę
wiesiołek tez dobrze wpływa, ale nie wypowiem się do końca, gdyż nie do końca regularnie go stosowałam. Proponuje wypróbować na sobie, buteleczka oleju lnianego 250ml to koszt ok.13zł . -
Ja zaczęłam w tym cyklu brac olej z wiesiołka (jakis taki kupiony w aptece w tabletkach) i Ci powiem że widzę od razu poprawę. Jak zazwyczaj nie obserwowałam rozciągliwego śluzu to w tym cyklu byłam pozytywnie zaskoczona
I biorę 6 kapsułek dziennie (3x2 - tak mówi ulotka)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 11:36
-
Anka83 wrote:Witam:-) Wyczytałam gdzieś, że olej z wiesiołka i lnu poprawiają śluz. Czy któraś z Was stosowała i może coś na ten temat powiedzieć?
-
Ja biore od tego cyklu wiesiołek 2 tabl dziennie i nie wiem czy to akurat wpływ wiesiołka czy taki cykl mój, czy coś nie tak ale ciągle mi tam mokro i w dniach płodnych i wcześniej i teraz też ehhhAniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyJa zazywam olej z wiesiolka 6 kapsułek dziennie, biorę od okresu do owulacji(można tylko do owu zeby w razie zapłodnienia doszło do zagnieżdżenia) po owulacji można lykac olej z siemienia lnialnego. Mi olej z wiesiolka pomógł, ale zauwazylam ze w tym miesiącu śluz był lepszy(pije inofolic). Jeśli śluz jest za gesty należy Pic syrop gujazyl.
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Ja zazywam olej z wiesiolka 6 kapsułek dziennie, biorę od okresu do owulacji(można tylko do owu zeby w razie zapłodnienia doszło do zagnieżdżenia)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 18:39
-
nick nieaktualny
-
Hej,
na brałam kiedyś wiesiołek w ilości 2 kapsułki/dzień i poprawy nie było żadnej. W końcu zakupiłam sobie kapsułki Oeparol Olej z wiesiołka + olej z lnu (proporcje 2:1), biorę 6 kaps dziennie i jest poprawa. PolecamTuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia.