Wiesiołek i len na poprawę śluzu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja pierwszy cykl stosuje wiesiolka i siemie lniane. Kilka dni temu po @ kiedy wspolzylismy moj powiedzial, ze nie pamieta kiedy tak mokro bylo. Nie wiem czy to zasluga tych specyfików czy on tak na mnie zadziałał
Manieczka86, Sagasigrun lubią tę wiadomość
-
Ja przez ostatni miesiąc brałam także mleczko pszczele, bo to specyfik bardzo chwalony i polecany w niedomaganiach owulacyjnych i ogólnie wpływający na estriadol, czyli wszystko co się z nim wiąże. Zatem uczciwie trzeba powiedzieć, że może to nie tylko wiesiołek + len. Ale wiesiołek i jego maksymalna dawka na pewno swoje zdziałałaTuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
z ilością wiesiołka nie należy przesadzać, bo może boleć dziwnie brzuch (mnie bolał, więc ograniczyłam go do 1 tabletki). polecam ziarna lnu, bardzo fajnie działają na śluzik. marchewka i ocet też ok. korzystałam ze wszystkiego, ale najlepiej u mnie poskutkowało na śluz zbicie prolaktyny do normy
Optymistka! lubi tę wiadomość
-
Optymistka! wrote:Oprócz wiesiołka i lnu (u mnie akurat olej w kapsułkach) z czystym sumieniem mogę Wam polecić picie octu jabłkowego (bio z Rossmanna) . Już w pierwszym cyklu śluz był książkowy
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tova33 wrote:Uwaga! Ocet jabłkowy nie jest dla wszystkich. U mnie skończyło się to wymiotami z krwią i wizytą w szpitalu. Mam problemy z żołądkiem, zgaga itp, podejrzewają wrzody.
Tova masz rację, ocet może podrażniać śluzówkę,osoby z problemami żołądkowymi nie powinny go pić.Tova33 lubi tę wiadomość
-
Kochane,
man pytanko....
czy mogę jednoczesnie brać olejek z wiesiołka i pić siemię lniane ?
( biorę 4x kapsułka oleju z wiesiołka i 1 szklankę siemienia lnianego dziennie....)
Czy któraś z Was brąła jednocześnie to i to ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 08:35
ciąża bliźniacza jednokosmówkowa jednoowodniowa
-