X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wiesiolek, niepokalanek, ziola ojca sroki, castagnus...i inne
Odpowiedz

wiesiolek, niepokalanek, ziola ojca sroki, castagnus...i inne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Steffci Nowa

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mozecie opisac jakie maja dzialanie te ziola i ich efekty u was?

Steffci
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Polecam temat ponizej w linku, sa opisane suplementy, dawkowanie, objawy w trakcie oraz efekty innych dziewczyn :)

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/wszystkie-zielary-z-ovu-soja-dong-quai-z-o-sroki-i-inne,2308.html

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko wspomnę że piłam zioła ojca Sroki dwa cykle i udało się :) wcześniej miałam bardzo nieregularne cykle, półtora roku się staraliśmy, a po tych ziołach wydaje mi się że i owulacja była i wszystko jak trzeba - ale to tylko mój przypadek i spostrzeżenia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ