X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wiesiolek, niepokalanek, ziola ojca sroki, castagnus...i inne
Odpowiedz

wiesiolek, niepokalanek, ziola ojca sroki, castagnus...i inne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Steffci Nowa

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mozecie opisac jakie maja dzialanie te ziola i ich efekty u was?

Steffci
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Polecam temat ponizej w linku, sa opisane suplementy, dawkowanie, objawy w trakcie oraz efekty innych dziewczyn :)

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/wszystkie-zielary-z-ovu-soja-dong-quai-z-o-sroki-i-inne,2308.html

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko wspomnę że piłam zioła ojca Sroki dwa cykle i udało się :) wcześniej miałam bardzo nieregularne cykle, półtora roku się staraliśmy, a po tych ziołach wydaje mi się że i owulacja była i wszystko jak trzeba - ale to tylko mój przypadek i spostrzeżenia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ